רימון/נתיב

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אתם ממליצים?
איך רימון מבחינת שירות, תקלות וכו'?
תודה

• הוסף לסימניות
רימון או אתרוג במקרה שלי- בד"כ בסדר. לשרות לקוחות טלפוני צריך לחכות המון המון זמן.

• הוסף לסימניות
אני בנתיב ומאד מרוצה

• הוסף לסימניות
נתיב לא בדקתי, רימון בשירות לקוחות (כשעונים לך, זה בסדר גמור) אבל עד שעונים לך, אתה גמור:D.
מבחינת תקלות, לפני תקופה קצרה היה להם הרבה תקלות, ניתוקים וכדומה, אבל זה מאד השתפר.

• הוסף לסימניות
לפני שאתם בודקים את השירות, תבדקו מה מתאים לכם.. רימון ונתיב פועלים ב2 אופנים שונים לגמרי.
נתיב - כל האינטרנט חסום. ופתוחים לך אתרים ספציפיים לבקשתך. ללא סינון. (מה שקורה למשל שאם הסכימו לפתוח אתר תמונות ויש שם תמונות בעייתיות - נתיב לא יחסום אותם.)

רימון - כל האינטרנט פתוח, וחוסם בעיות צניעות וכדו', אתרים בעייתיים, פרסומות, תמונות - לפי דרגת הסינון שלך. (נניח תרצה להיכנס לYNET חדשות, הוא יפתח לך, תוכל לקרוא את הטקסט (שגם כאמור, מסונן - לא תוכל לקרוא כתבות בעייתיות) ולא יהיו לך פרסומות ותמונות.)

אני באופן אישי לא מסתדרת עם החסימה של נתיב.

• הוסף לסימניות
אני ברימון, ומרוצה, אבל זמן ההמתנה מורט עצבים!!! [כנ"ל]

• הוסף לסימניות
תעשו חיפוש פה בפורום: "נתיב" ו"רימון" ותעשירו את הידע מנסיון הציבור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה פעמים בשבוע אתם מתקשרים לשרות של רימון, שאתם כל כך מותשים מההמתנה.

(לא שאני אומר שזה בסדר...)

:)

• הוסף לסימניות
מספיק שפעם אחת אתה מנותקבאמצע שליחה דחופה ועומד בהמתנה מורטת עצבים כדי לא לנסות שוב על תקלה קטנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;625815:

אבל אתה רואה שכל מי שאי פעם חיכה להם על הקו זוכר את זה ולהרבה זמן שחושבים פעמיים אם להתקשר שוב או לא. ההמתנה שלהם באמת מתישה (לפעמים זה אפילו חצי שעה ורק בשביל לשמוע שהבעיה היא בכלל לא שלהם אלא של בזק וכדו')
ובפרסומות האחרונות שלהם הם פירסמו שאצלהם זמן ההמתנה מהקצרים בארץ:):):)

אגב יש לציין לשבח שהיום בבוקר התקשרתי וזמן ההמתנה היה 0 שניות (כמובן שבתחילה היה את התקליט הקבוע: עקב עומס.....יתכן זמן המתנה.......)

• הוסף לסימניות
אני נמצאת בנתיב וגם שם זמן ההמתנה יכול להוציא את הבן האדם מהאיפוס.
אבל חוץ מיזה הכל בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
נתיב אני מאוד מרוצה
הטיפול בד"כ מיידי כ"כ אין הרבה בעיות
החסימה שלהם לפי דעתי האישית הרבה יותר מומלצת
היום יש אפשרות לחסום חלקים מסוימים

• הוסף לסימניות
בלי קשר למי טוב יותר או פחות.
כדאי לשים לב שמדובר בשתי שיטות שונות שלא תמיד מה שמתאים לאחד בהכרח מתאים לשני.
האם אתם רוצים חסימה על המחשב או על הרשת.
נפק"מ בגלישה מנקודה שהיא לא שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;625815:

יש לי כמה דברים שאני צריך מהם, ואני נמנע להתקשר רק בגלל שאין לי את הכח לחכות, ותאמין לי שברגע שנגמר לי ההתחייבות אתם, אני אשקול לעבור לנטצח. הם נשמעים לי די אמינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;626064:
יש לי כמה דברים שאני צריך מהם, ואני נמנע להתקשר רק בגלל שאין לי את הכח לחכות, ותאמין לי שברגע שנגמר לי ההתחייבות אתם, אני אשקול לעבור לנטצח. הם נשמעים לי די אמינים.
מתקשרים שמים על רמקול וממשיכים לעבוד,
ולא לשכוח כשסוף סוף קול של בן אנוש עולה מהצד השני של האפרכסת,
להזכיר לו שכבר חצי שעה שהקו מייחל לבואו,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;625653:
אני בנתיב ומאד מרוצה
גם אני
זמן ההמתנה לא מורט עצבים, אבל צריך לחכות לפעמים...
בזה שנתיב כולו חסום אני רואה מעלה גדולה!!!
אבל יש בעיה איתם שלא תמיד הם מסכימים לפתוח אתרים...

• הוסף לסימניות
נתיב מבחינתי מצוין! מבחינת ההמתנה, אם זה לא דחוף אפשר לשלוח להם מייל או לכתוב שאלה בפורום שלהם.

המיילים שלהם כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=70822&page=4&highlight=נתיב בהודעה האחרונה
מבחינתי יש "פשלה" גם ברימון וגם בנתיב שלא מצאו לבאזז בג'ימייל פיתרון. אבל זה לא קשור...

אגב כדאי גם לשקול איפה יש התחיבות לשנה וכד' ואיפה לא.

• הוסף לסימניות
דווקא במייל הם עונים מהר לפעמים תוך שעה.
רק שלפעמים אתה צריך תשובה הרגע.
וכשהם קורסים אין הרי דרך מה לשלוח מייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה