רימון/נתיב

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תישמרי לעצמך תמיד אופציה של שליחה באאוטלוק, שזה עובד גם בלי התוכנה.
אגב, לי אף פעם הם לא קרסו (בערך שנה) כלומר, התוכנה לא קרסה.

• הוסף לסימניות
בנתיב החסימה מעולה!
לפי דעתי זה חשוב מאד.
מבחינת שירות - לא נתקלתי בבעיות.

אני לא כל כך מבינה איך רימון יכולים לחסום תוכן מתוך אתר?
הם יושבים ועוברים כל הזמן על כל האתרים?

• הוסף לסימניות
גם בנתיב הם חוסמים תוכן מתוך אתר. לא יודע איך. אבל כשהיה פתוח לי ויקיפדיה (לדוגמא) זה היה בלי התמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;626117:
תישמרי לעצמך תמיד אופציה של שליחה באאוטלוק, שזה עובד גם בלי התוכנה.

יש את התוסף הזה, שמגדיר אוטומטי את המייל שלך בג'ימייל, לאאטלוק.

קבצים מצורפים

• GmailConfig.rar
    KB 36 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
אני שנים בנתיב ועל אף שהיה לי הרבה עסק עם חברות תקשורת למיניהם במגון מוצרים אין עוד חברה שהייתי מרוצה ממנה כמו נתיב השירות חם ואדיב הרבה פעמים השירות לקוחות עונים מיד או בהמתנה מועטת וכמובן שבשעות העומס אורך יותר זמן גם אם הם טעו במשהו יודו לך ויתקנו את עצמם אף פעם לא ירמו אותך ולא ינסו לסחוב אותך אליהם תמיד יגידו לך איזה ספק או תשתית יותר משתלם לך גם אם זה לא דרכם ולכן גם עברתי לספק של 018 שעובד דרך נתיב כי אני יודע שכרגיל בכל בעיה שתיוצר יעמדו לצידי עד שיסתדר לשביעות רצוני המענה במייל גם עוזר לתקשורת הרציפה איתם הם מסודרים לי בפנקס כתובות ואלו הם
תמיכה טכנית - צוות נתיב
כתובות דואר אלקטרוני:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שי - צוות נתיב
כתובות דואר אלקטרוני:

נתיב-אתרים
כתובות דואר אלקטרוני:

מערכת נתיב
כתובות דואר אלקטרוני:

הסרת אתרים
כתובות דואר אלקטרוני:

איטה- צוות נתיב
כתובות דואר אלקטרוני:

המחיר זול ונוח
בקיצור עוד לא מצאתי כזה חברה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;625815:
כמה פעמים בשבוע אתם מתקשרים לשרות של רימון, שאתם כל כך מותשים מההמתנה.

(לא שאני אומר שזה בסדר...)

:)

קורה, אפילו רק לפעמים.
אבל כמה אפשר לחכות???!

• הוסף לסימניות
מה להגיד על רימון רק שבע"ה בראש השנה נאכל את כולו בלי להשאיר גרגיר. הם בכלל לא מתייחסים ללקוחות חבל

• הוסף לסימניות
אפשר דרך האקספלור סינון מלא

לחיצה ימנית על האקספלור בחירת מאפיינים (תוכן-דירוגים-הפעלה) יש בחירה מה לסנן
אלימות או סמים וכ"ו או הכל וזה עם סיסמהבחינם בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פישי;626309:
מה להגיד על רימון רק שבע"ה בראש השנה נאכל את כולו בלי להשאיר גרגיר. הם בכלל לא מתייחסים ללקוחות חבל

לאחרונה ממש, "קצת" השתפר המצב. אבל לא הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;684688:
לחיצה ימנית על האקספלור בחירת מאפיינים (תוכן-דירוגים-הפעלה) יש בחירה מה לסנן
אלימות או סמים וכ"ו או הכל וזה עם סיסמהבחינם בהצלחה!
כבר אמרו חז"ל מה שבחינם שוה חינם.
לענין הדיון, אני הייתי ברימון ועברתי לנתיב ואני מרוצה בנתיב הרבה יותר מרימון, א. בגלל רמת הסינון היותר טובה. ב. שירות לקוחות אנושי (הגם שלפעמים ההמתנה מתישה אבל זה שוה בכדי לגלות את היחס האכפתי וטיפול מהיר בתקלות אף אם אינם קשורים לנתיב!!!)
ג. ולדעתי השיקול העיקרי - אינטרנט זה כלי מסוכן מבחינה רוחנית לא פחות ממאכלות אסורות. וכמו שבמאכלים אני אעדיף דבר שיש לו הכשר מעל קניה בחנות של אדם דתי יר"ש וכו' כך כאן נתיב זה החברה היחידה שיש לה אישור של משמרת הקודש והחינוך והמלצה של ועדת הרבנים לעניני תקשורת.

• הוסף לסימניות
כשמדובר בדבר כ"כ מסוכן ורעיל אי אפשר לשחק!!! חייבים את החזק ביותר.
נתיב טוב בלי השוואה לרימון!
רימון זה חסימה ממוחשבת כך שיוצא הרבה פשלות לדוג' חיפשתי תמונה של אפרוח מופיע לי הודעה "מצטערים...חסום!" לעומת זה קפצו לי כל מיני פרסומות פרוצות. הוא חוסם לפי מילות מפתח וזה אף פעם לא יוכל להיות מושלם.
היום ב"ה יש לנו נתיב. שלעומתם חוסמים את כל האינטרנט ופותחים רק את מה שצריך. הם חוסמים גם פרסומות לא לענין, וכשמבקשים לפתוח אתרים, יש מענה אנושי שבודק מה נכון.

• הוסף לסימניות
כשמדובר בדבר כ"כ מסוכן ורעיל אי אפשר לשחק!!! חייבים את החזק ביותר.
נתיב טוב בלי השוואה לרימון!
רימון זה חסימה ממוחשבת כך שיוצא הרבה פשלות לדוג' חיפשתי תמונה של אפרוח מופיע לי הודעה "מצטערים...חסום!" לעומת זה קפצו לי כל מיני פרסומות פרוצות. הוא חוסם לפי מילות מפתח וזה אף פעם לא יוכל להיות מושלם.
היום ב"ה יש לנו נתיב. שלעומתם חוסמים את כל האינטרנט ופותחים רק את מה שצריך. הם חוסמים גם פרסומות לא לענין, וכשמבקשים לפתוח אתרים, יש מענה אנושי שבודק מה נכון.
מצטרפת לכל מילה!!!

• הוסף לסימניות
מצטרף בכל מילה למה שאמרו כאן על נתיב.
לפני שמדברים על השירות, קודם תדברו על החסימה בפועל...
אין ספק שנתיב חוסם באמת תמונות וכו' (עכ"פ לפי הפרסומות שלהם ככה זה נראה וכן לפי העדויות של המשתמשים כאן), ובאתרוג/רימון, לא תמיד החסימה עושה את תפקידה כהוגן, עכ"פ במצב הכי מתקדם באתרוג... ושוב כנראה שהכל תלוי בדרגת החסימה, ובכל מקרה כדאי שתבדקו קודם גם את ההקפדה על חסימת התכנים בכל חסימה שהיא.

• הוסף לסימניות
נכון שהחסימה בנתיב חזקה מאד, אבל כמו בכל מקום יש תקלות. פעם ביקשתי להוסיף קטגוריות של אתרי יהדות. והוסיפו לי עוד המון קטגוריות. קניות – והאתרים והתמונות שהיו שם ממש לא היו מסוננות ונקיות, וד"ל.
יש להוסיף שאצל נתיב כל דבר עולה עוד כסף: התקנה – 150ש"ח כמדומני, הסרת השירות:60 ₪ עוד אתרים... ועוד כהנה וכהנה.

• הוסף לסימניות
נכון שהחסימה בנתיב חזקה מאד, אבל כמו בכל מקום יש תקלות. פעם ביקשתי להוסיף קטגוריות של אתרי יהדות. והוסיפו לי עוד המון קטגוריות. קניות – והאתרים והתמונות שהיו שם ממש לא היו מסוננות ונקיות, וד"ל.
יש להוסיף שאצל נתיב כל דבר עולה עוד כסף: התקנה – 150ש"ח כמדומני, הסרת השירות:60 ₪ עוד אתרים... ועוד כהנה וכהנה.
תקלות תמיד יכולות להיות ובכל מקום, השאלה המינון...
לגבי המחיר- עולה לי בערך 20 ש"ח חודשי, הוספת אתרים- יש מסלולים שונים, לי יש אתר בחודש, אם אני פותחת נוסף - 4 ש"ח, מחיר שבהחלט אפשר לעמוד בו בשביל לקבל סינון מקסימאלי (דווקא זה שווה הם אף פעם לא גובים את התשלום כנראה הנהלת החשבונות שלהם חסומה...)
תמונות הם לא חוסמים

• הוסף לסימניות
לנו יש רימון בעבודה ובחיים לא ניתקלתי בבעיות שמעלים פה. חזק עובד תותח.
היתרון שלו זה שהוא ספק אינטרנט - לעומת נתיב שזו תוכנה שחוסמת. זה משמעותי יותר מבחינת הסינון וגם מבחינת המהירות.

• הוסף לסימניות
זה תלוי ברמת הסינון ברימון. אני אישית משתמש ברמה הכי גבוהה (הרמטי) עם קו אדום של המסלול השמור, ובשניהם לא נתקלתי בבעיות צניעות.

• הוסף לסימניות
מה לגבי נטצח הם טובים יותר מאתרוג או נתיב וגם במה יש אפשרות לחסום מחשבים בודדים מרשת שלמה?

• הוסף לסימניות
רימון זה חסימה ממוחשבת
מסכימה איתך שחשוב בדיקה קפדנית שאינה ממוחשבת
גם גדו"י ממליצים רק על נתיב זו החסימה היחידה שמשתפת פעולה עם הרבה רבנים ושומעת להוראותיהם

• הוסף לסימניות
הייתי בנתיב ועברתי לאתרוג כי אז לא היה להם עדין תוכנה שמתאימה למחשבים עם מערכות של 64 ביט (היום כבר יש)
ומה אומר ומה אדבר
אני מאוכזבת
זה נכון שיש הרבה מעלות גם לאתרוג
ואני רואה באתרוג ג"כ חסימה טובה
אבל להגיד שהם חפים מבעיות כי הם ברמת ספק ונתיב יושבת על המחשב
זה קשקוש
יש להם המום בעיות גלישה
בעיות באתרי אבטחה
ביות בחיפוש תמונות
המון פעמים נחסמים תוצאות חיפוש שבכלל לא אמורות להיחסם
ויש פעמים שעולים תמונות (בטעות בטעות) לא יפות
עם כל הכבוד לאתרוג/רימון שמתהדרים בכך שאצליהם אין בעיות
אז יש ויש
כמו בכל מקום תוכנות אינן חפות מבעיות
ולכן אם כבר בעיות
אני חושבת שעדיף את הבעיות של נתיב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה