נכתב ע"י N.O;626117:תישמרי לעצמך תמיד אופציה של שליחה באאוטלוק, שזה עובד גם בלי התוכנה.
נכתב ע"י DDFF;625815:כמה פעמים בשבוע אתם מתקשרים לשרות של רימון, שאתם כל כך מותשים מההמתנה.
(לא שאני אומר שזה בסדר...)
![]()
נכתב ע"י פישי;626309:מה להגיד על רימון רק שבע"ה בראש השנה נאכל את כולו בלי להשאיר גרגיר. הם בכלל לא מתייחסים ללקוחות חבל
כבר אמרו חז"ל מה שבחינם שוה חינם.נכתב ע"י פשוט;684688:לחיצה ימנית על האקספלור בחירת מאפיינים (תוכן-דירוגים-הפעלה) יש בחירה מה לסנן
אלימות או סמים וכ"ו או הכל וזה עם סיסמהבחינם בהצלחה!
מצטרפת לכל מילה!!!כשמדובר בדבר כ"כ מסוכן ורעיל אי אפשר לשחק!!! חייבים את החזק ביותר.
נתיב טוב בלי השוואה לרימון!
רימון זה חסימה ממוחשבת כך שיוצא הרבה פשלות לדוג' חיפשתי תמונה של אפרוח מופיע לי הודעה "מצטערים...חסום!" לעומת זה קפצו לי כל מיני פרסומות פרוצות. הוא חוסם לפי מילות מפתח וזה אף פעם לא יוכל להיות מושלם.
היום ב"ה יש לנו נתיב. שלעומתם חוסמים את כל האינטרנט ופותחים רק את מה שצריך. הם חוסמים גם פרסומות לא לענין, וכשמבקשים לפתוח אתרים, יש מענה אנושי שבודק מה נכון.
תקלות תמיד יכולות להיות ובכל מקום, השאלה המינון...נכון שהחסימה בנתיב חזקה מאד, אבל כמו בכל מקום יש תקלות. פעם ביקשתי להוסיף קטגוריות של אתרי יהדות. והוסיפו לי עוד המון קטגוריות. קניות – והאתרים והתמונות שהיו שם ממש לא היו מסוננות ונקיות, וד"ל.
יש להוסיף שאצל נתיב כל דבר עולה עוד כסף: התקנה – 150ש"ח כמדומני, הסרת השירות:60 ₪ עוד אתרים... ועוד כהנה וכהנה.
מסכימה איתך שחשוב בדיקה קפדנית שאינה ממוחשבתרימון זה חסימה ממוחשבת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים