- הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה המחיר במבחר...
אבל באונו יש מלגת חרדים. (8,000 פלוס מינוס)
מתוך הידעון בקריה האקדמית (מלפני שנה וחצי, כנראה אין שינוי)
אני לא יודעת מה המחיר במבחר...
אבל באונו יש מלגת חרדים. (8,000 פלוס מינוס)
בתוכנית החדשה של נרננה זה שונה, דיברתי איתם והבנתי שיש הרבה מלגות.אבל באונו יש מלגת חרדים. (8,000 פלוס מינוס)
לא קיים היום, ככול הידוע לי
צפה בקובץ המצורף 1920246
זה לגמרי בשורה חדשה במרכז הארץ,
(דומה ל'שבילים' בי-ם)
סמינר נרננה-
צפוי להיפתח בשנה הבאה. (תשפ"ו)
תוכנית חדשנית במסגרת סמינרית איכותית בליווי הקמפוס החרדי במכללת אונו
מדובר על קבוצה נפרדת המיועדת אך ורק לבנות ה' ו'
קבוצה סגורה לבנות סמינר עם לימודי קודש והשקפה.
בברכת רבנים ובהכוונתם
בניהולה של הגב' שרה גולדרינג.
וכפי שנאמר כבר-תנאי קבלה- ללא פסיכומטרי
נשמע שווה מכל הבחינות.....
למתעניינות- יש מספר טלפון במודעה, תתקשרו לשמוע פרטים נוספים![]()
חייבת לציין, כשהיה באונו הרמה לא הייתה טובה.צפה בקובץ המצורף 1920246
זה לגמרי בשורה חדשה במרכז הארץ,
(דומה ל'שבילים' בי-ם)
סמינר נרננה-
צפוי להיפתח בשנה הבאה. (תשפ"ו)
תוכנית חדשנית במסגרת סמינרית איכותית בליווי הקמפוס החרדי במכללת אונו
מדובר על קבוצה נפרדת המיועדת אך ורק לבנות ה' ו'
קבוצה סגורה לבנות סמינר עם לימודי קודש והשקפה.
בברכת רבנים ובהכוונתם
בניהולה של הגב' שרה גולדרינג.
וכפי שנאמר כבר-תנאי קבלה- ללא פסיכומטרי
נשמע שווה מכל הבחינות.....
למתעניינות- יש מספר טלפון במודעה, תתקשרו לשמוע פרטים נוספים![]()
אני מכירה כמה מרפאות בעיסוק מאונו וכמה ממבחר, בעיני באונו רמה מאוד טובה!!! ומקבלים הרבה יותר ידע קליני והתנסויות של סימולציות במהלך הלימודים מאשר במבחר.חייבת לציין, כשהיה באונו הרמה לא הייתה טובה.
אמא שלי מעסיקה המון מרפאות בעיסוק, ולא נראה לי שהיא הייתה מקבלת בנות משם.
מבחר הלימודים מאוד מקצועיים.
למה שהתכנית תשתנה?השאלה גם אם לתוכנית החדשה יהיה שם אחר, האם הלימודים יהיו יותר ברמה או לא
אה לא ידעתי שהמלג סגר... אם ככה בטח שינו כדי לעמוד בדרישות מלגכי אם פעם אחת הם לא הצליחו והמלג סגר להם לפי מה שהבנתי, אז מניחה שילמדו מהניסיון.
אבל באמת אי אפשר לדעת.
תשאירי פרטים אחזור אלייך בעז"השלום, מתעתדת לעבור ראיון במבחר לריפוי בעיסוק. מחפשת בוגרת של המסלול לדבר איתה לפני הראיון. מישהי פה מסכימה? או מכירה בוגרת?
תודה! מקסימה שאת! המספר שלי הוא 051-2185770תשאירי פרטים אחזור אלייך בעז"ה
דיברתי איתם בטלפון, ממליצה לך גם אם את מעוניינת.@ר.10
או כל מישהו אחר
מחפשת מידע על הסמינר הזה,
בעיקר איזה סגנון בנות הולכות להגיע אליו (מאיזה תיכונים),
אבל גם כל מידע אחר יעזור לי
יש את תוכנית שבילים של מבחר, אם אני לא טועה זה לימודי קודש בירושלים ולימודי הריפוי בעיסוק הם במכללה בבני ברק.יש משהו דומה באזור ירושלים? (לבחורה שגרה בביתר)
תודהיש את הקמפוס החרדי של אונו בירושלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים