דרוש מידע ריפלוקס

• פותח הנושא ?!?!
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך מזהים ריפלוקס אצל תינוקות ומה הטיפול היעיל לכך?
אשמח לכל מידע בעניין..

• הוסף לסימניות
דבר ראשון צרחות..................
אם התינוק בוכה אחרי האוכל. בדר"כ זה ריפלוקס.
יש פעמים שזה מלווה בהרבה פליטות, אבל לאו דווקא.
יש גם ריפלוקס סמוי.
כדאי מאוד להשכיב בסלקל אחרי האוכל, וכמה שפחות לטלטל - כך מיצי הקיבה לא עולים חזרה

טיפול מעולה לזה - אוסטאופת - תעשי חיפוש פה בפורום.

• הוסף לסימניות
מבחינה רפואית, כל חזרה של האוכל מהקיבה נחשבת "ריפלוקס".
אבל מטפלים בזה רק כאשר זה מפריע. כלומר גורם לבעיה בעליה במשקל או לחוסר שקט.
הבדיקה הרפואית האמיתית היא מסובכת, ולא מבצעים אותה.
הדרך לזיהוי היא תשאול של ההורים, וניסוי לקחת תרופה.

תינוקות עם ריפלוקס הם תינוקות מאוד לא רגועים, במיוחד אחרי אוכל.

• הוסף לסימניות
עברנו עם הבת שלי הקטנה אותו דבר והיינו בקופת חולים ויבחנו ריפלוקס ונתנו תרופה נוזלית לזה אבל יום אחרי שהתחלנו שמענו שיש מטפלת חרדיה בקינסיולוגיה גרה ברמת שלמה ירושלים ואחרי טיפול של שעה פעם אחת ממש לא הכרנו את הילדה רגועה ושלווה זה היה רגע לפני שהשתגענו מזה היא פשוט הצילה אותנו אם תהיו מעוניינים לקבל את הטלפון שלה הפגישה עלתה 250 פעם לא אחת וברוך ה
יש לציין שהגענו אליה מהמלצות של אנשים ממרכז הארץ

• הוסף לסימניות
מנסיון עם כמה ילדי רפלוקס....
פשוט לתת לזמן את שלו זה קשה ומתיש אבל עובר בסוף.
אני שמעתי מרופאת ילדים ממש מומחית שאמרה שהיא לילדים שלה לא היתה נותנת את התרופות האלו.
מה שכן הייתי מוסיפה קצת דייסה לבקבוק של חלב שאוב מגיל 4 חודשים שימצק יותר את האוכל בקיבה.

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם תינוקות ורפלוקס - ברוך ה'.
כן מכירה בן אדם מבוגר שסבל מריפלוקס שזהה מבחינה רפואית לרפלוקס אצל תינוקות.
זה סבל בל יתואר. (ולא כאן המקום להאריך - אם מישי רוצה - באישי)
מאמינה שהתרופות האלו לא בריאות וכו' וכו' אבל חושבת שכשאין ברירה - אין.

בהצלחה לכולנו :)

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם תינוקות ורפלוקס - ברוך ה'.
כן מכירה בן אדם מבוגר שסבל מריפלוקס שזהה מבחינה רפואית לרפלוקס אצל תינוקות.
זה סבל בל יתואר. (ולא כאן המקום להאריך - אם מישי רוצה - באישי)
מאמינה שהתרופות האלו לא בריאות וכו' וכו' אבל חושבת שכשאין ברירה - אין.

בהצלחה לכולנו :)
את צודקת אבל בהודעה הקודמת שכחתי להוסיף שזה אחרי שימוש בילדים קודמים בתרופות שלא מי יודע מה עזרו ואפילו לא תרמו לעליה במשקל.

• הוסף לסימניות
את צודקת אבל בהודעה הקודמת שכחתי להוסיף שזה אחרי שימוש בילדים קודמים בתרופות שלא מי יודע מה עזרו ואפילו לא תרמו לעליה במשקל.
ואני מתעקשת.
כי מכירה את הסבל הזה מקרוב.
וזה שהתרופה לא עזרה זה סימן לחומרת הרפלוקס ולזה שהוא כנראה סובל עוד יותר.
תחפשו פתרונות. יש אותם.
(המבוגר שאני מכירה עבר ניתוח קל מאד שנקרא פונדופליקציה ע"ש ניסן - ניתוח לפרוסקופי שפותר את הרפלוקס ב 100%, לא שניתוח זה לונה פארק אבל - ממליצה להתייעץ ולחפש פתרון ולא להשאיר את המצב כך בשום אופן.)

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מרופאת ילדים ממש מומחית שאמרה שהיא לילדים שלה לא היתה נותנת את התרופות האלו.
מה שכן הייתי מוסיפה קצת דייסה לבקבוק של חלב שאוב מגיל 4 חודשים שימצק יותר את האוכל בקיבה.
והתינוק שסובל בינתיים? באמת התרופות לא תמיד עוזרות (אצלי תמיד לא...) גם מנסיון עם כמה ילדים. אבל יש דברים אחרים שעוזרים מאד. אני נעזרת מאד ברפלקסולוגית זיסי שארף מאשדוד- פתר את הבעיה לגמרי אחרי סבל וצרחות ותרופות יקרות שלא הועילו בכלום!!! הצטערתי על ההחודשים שנתתי לתינוקת לסבול ולא רצתי אליה מיד.
ולגבי מיצוק האוכל- גם את זה ניסיתי וגרם לתינוקת בת חודש וחצי לא לעצום עין במשך 24 שעות רצוף!!!! עם צרחות בלתי פוסקות. מה שכן, לא ניסיתי להוסיף דייסה אלא נתתי בהוראת הרופא תמ"ל סמיך- נוטרילון בתחילת הארוחה

• הוסף לסימניות
עברנו עם הבת שלי הקטנה אותו דבר והיינו בקופת חולים ויבחנו ריפלוקס ונתנו תרופה נוזלית לזה אבל יום אחרי שהתחלנו שמענו שיש מטפלת חרדיה בקינסיולוגיה גרה ברמת שלמה ירושלים ואחרי טיפול של שעה פעם אחת ממש לא הכרנו את הילדה רגועה ושלווה זה היה רגע לפני שהשתגענו מזה היא פשוט הצילה אותנו אם תהיו מעוניינים לקבל את הטלפון שלה הפגישה עלתה 250 פעם לא אחת וברוך ה
אפשר פרטים שלה? שם, טלפון או משהו?

• הוסף לסימניות
אומפרדקס-כשהאמא לוקחת זה משפיע על התינוק?
יש אומפרדקס לתינוקות- אומפרזול. לפני 5 שנים נתנו לנו את זה בהכנה מיוחדת בסופר פארם. לבת שלי לא עזר בכלל!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד לפנות לאוסטואפט
ידוע שעוזר מאד לריפלוקס
ד"ר רייז- אוסטואפט

• הוסף לסימניות
חייבת לציין שכנראה את מדברת על ריפלוקס מהסוג הקלאסי יותר, שיש לאחוז שכיח של תינוקות. והוא גם עובר לבד בגיל מסויים.

יש ריפלוקס שאי אפשר להתעלם ממנו. התופעות שלו הם: 1.תינוק לא רגוע, בכלל. 2.חוסר עליה קיצוני במשקל. 3.פליטות בצורה חריגה.
עם ריפלוקס סמוי לא התנסתי.

בריפלוקס כזה חייבים לטפל. והוא עובר רק אחרי גיל שנה.. לפעמים הרבה אחרי גם.

התרופות שאני התנסיתי ולא עזרו: מיצוק האוכל עם קורנפלור, תחליפי חלב שונים ועדץוד.

התרופות שהתנסיתי ועזרו: אומפרזול (חסרונות: זה תרופה קשה.. וגם קשה לתת אותה לתינוקות שפולטים כל מה שאוכלים) ואוסטאופת, שמעבר את הצורה סופית בה.

בהצלחה וגידול קל

• הוסף לסימניות
יש לי בן בן תשעה חודשים.
בגיל קטן היה צורח היינו מחזיקים אותו מטיילים איתו ולא עזר. וחשבתי יאללה תינוק, אז כל היום הרמתי אותו .. וחשבתי שזה נורמלי.
שבת אחת הגעתי לאחותי והיא אמרה לי את לא נורמלית זה לא דבר שפוי, כולנו ניסינו להרגיע אותו וכלום.
ו... הוא לא פלט כמעט! ועלה יפה מאוד במשקל!
אבל כבר באותו מוצ"ש הלכתי לרפלקסולוגית (שהיא גם מומחית לתזונה) אני בד"כ לא מאמינה בדברים האלה, אבל החלטתי ששווה לי לנסות, אמרתי אם לא יעזור נלך לאוסטופאת.
הייתי פעם אחת, מיד אמרה לי שזה רפלוקס ולא רגישות למזון מסויים
הלכתי אחרי שבוע שוב - והיה שינוי מדהים!

יש מצב ששווה לך לנסות קודם רפלקסולוגית - זול יותר ולפעמים משיג את התוצאה.
אוסטופאת הוא יקר, אז ברור שבשביל הילד שווה כל שקל, אבל אם יש משהו זול יותר אולי שווה לך לנסות קודם.

• הוסף לסימניות
יש מצב לפרטים?

• הוסף לסימניות
ממליצה קודם כל לנסות רפלקסולוגיה.
הרפלקסולוגית שהלכנו אליה לוקחת 50 ש"ח בלבד, ויכולה לעזור להרבה דברים גם אם זה לא ריפלוקס.
אחרי שהיינו אצלה לא היה צריך יותר שום תרופות/ טיפולים וכו שכבר הוצאנו עליהם לפני הרבה כסף ולא הועילו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת