את צודקת אבל בהודעה הקודמת שכחתי להוסיף שזה אחרי שימוש בילדים קודמים בתרופות שלא מי יודע מה עזרו ואפילו לא תרמו לעליה במשקל.אין לי נסיון עם תינוקות ורפלוקס - ברוך ה'.
כן מכירה בן אדם מבוגר שסבל מריפלוקס שזהה מבחינה רפואית לרפלוקס אצל תינוקות.
זה סבל בל יתואר. (ולא כאן המקום להאריך - אם מישי רוצה - באישי)
מאמינה שהתרופות האלו לא בריאות וכו' וכו' אבל חושבת שכשאין ברירה - אין.
בהצלחה לכולנו![]()
ואני מתעקשת.את צודקת אבל בהודעה הקודמת שכחתי להוסיף שזה אחרי שימוש בילדים קודמים בתרופות שלא מי יודע מה עזרו ואפילו לא תרמו לעליה במשקל.
והתינוק שסובל בינתיים? באמת התרופות לא תמיד עוזרות (אצלי תמיד לא...) גם מנסיון עם כמה ילדים. אבל יש דברים אחרים שעוזרים מאד. אני נעזרת מאד ברפלקסולוגית זיסי שארף מאשדוד- פתר את הבעיה לגמרי אחרי סבל וצרחות ותרופות יקרות שלא הועילו בכלום!!! הצטערתי על ההחודשים שנתתי לתינוקת לסבול ולא רצתי אליה מיד.מנסיון עם כמה ילדי רפלוקס....
פשוט לתת לזמן את שלו זה קשה ומתיש אבל עובר בסוף.
אני שמעתי מרופאת ילדים ממש מומחית שאמרה שהיא לילדים שלה לא היתה נותנת את התרופות האלו.
מה שכן הייתי מוסיפה קצת דייסה לבקבוק של חלב שאוב מגיל 4 חודשים שימצק יותר את האוכל בקיבה.
אפשר פרטים שלה? שם, טלפון או משהו?עברנו עם הבת שלי הקטנה אותו דבר והיינו בקופת חולים ויבחנו ריפלוקס ונתנו תרופה נוזלית לזה אבל יום אחרי שהתחלנו שמענו שיש מטפלת חרדיה בקינסיולוגיה גרה ברמת שלמה ירושלים ואחרי טיפול של שעה פעם אחת ממש לא הכרנו את הילדה רגועה ושלווה זה היה רגע לפני שהשתגענו מזה היא פשוט הצילה אותנו אם תהיו מעוניינים לקבל את הטלפון שלה הפגישה עלתה 250 פעם לא אחת וברוך ה
יש לציין שהגענו אליה מהמלצות של אנשים ממרכז הארץ
מנסיון רב , אומפרודקס עוזר מאד!
יש אומפרדקס לתינוקות- אומפרזול. לפני 5 שנים נתנו לנו את זה בהכנה מיוחדת בסופר פארם. לבת שלי לא עזר בכלל!!!אומפרדקס-כשהאמא לוקחת זה משפיע על התינוק?
חייבת לציין שכנראה את מדברת על ריפלוקס מהסוג הקלאסי יותר, שיש לאחוז שכיח של תינוקות. והוא גם עובר לבד בגיל מסויים.מנסיון עם כמה ילדי רפלוקס....
פשוט לתת לזמן את שלו זה קשה ומתיש אבל עובר בסוף.
אני שמעתי מרופאת ילדים ממש מומחית שאמרה שהיא לילדים שלה לא היתה נותנת את התרופות האלו.
מה שכן הייתי מוסיפה קצת דייסה לבקבוק של חלב שאוב מגיל 4 חודשים שימצק יותר את האוכל בקיבה.
יש מצב לפרטים?עברנו עם הבת שלי הקטנה אותו דבר והיינו בקופת חולים ויבחנו ריפלוקס ונתנו תרופה נוזלית לזה אבל יום אחרי שהתחלנו שמענו שיש מטפלת חרדיה בקינסיולוגיה גרה ברמת שלמה ירושלים ואחרי טיפול של שעה פעם אחת ממש לא הכרנו את הילדה רגועה ושלווה זה היה רגע לפני שהשתגענו מזה היא פשוט הצילה אותנו אם תהיו מעוניינים לקבל את הטלפון שלה הפגישה עלתה 250 פעם לא אחת וברוך ה
יש לציין שהגענו אליה מהמלצות של אנשים ממרכז הארץ
אני ישתדל בצהרייםיש מצב לפרטים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים