- הוסף לסימניות
אצל איזה רפלקסולוגית היית? אפשר פרטים?יש לי בן בן תשעה חודשים.
בגיל קטן היה צורח היינו מחזיקים אותו מטיילים איתו ולא עזר. וחשבתי יאללה תינוק, אז כל היום הרמתי אותו .. וחשבתי שזה נורמלי.
שבת אחת הגעתי לאחותי והיא אמרה לי את לא נורמלית זה לא דבר שפוי, כולנו ניסינו להרגיע אותו וכלום.
ו... הוא לא פלט כמעט! ועלה יפה מאוד במשקל!
אבל כבר באותו מוצ"ש הלכתי לרפלקסולוגית (שהיא גם מומחית לתזונה) אני בד"כ לא מאמינה בדברים האלה, אבל החלטתי ששווה לי לנסות, אמרתי אם לא יעזור נלך לאוסטופאת.
הייתי פעם אחת, מיד אמרה לי שזה רפלוקס ולא רגישות למזון מסויים
הלכתי אחרי שבוע שוב - והיה שינוי מדהים!
יש מצב ששווה לך לנסות קודם רפלקסולוגית - זול יותר ולפעמים משיג את התוצאה.
אוסטופאת הוא יקר, אז ברור שבשביל הילד שווה כל שקל, אבל אם יש משהו זול יותר אולי שווה לך לנסות קודם.
אני באשדוד...אצל איזה רפלקסולוגית היית? אפשר פרטים?
סליחה על ההקפצה, אני חייב מייל או טלפון להתייעצות אישית על כך. בבקשהתחפשו פתרונות. יש אותם.
I.AM.ME.3122סליחה על ההקפצה, אני חייב מייל או טלפון להתייעצות אישית על כך. בבקשה
אפשר פרטים עליה? תודהעברנו עם הבת שלי הקטנה אותו דבר והיינו בקופת חולים ויבחנו ריפלוקס ונתנו תרופה נוזלית לזה אבל יום אחרי שהתחלנו שמענו שיש מטפלת חרדיה בקינסיולוגיה גרה ברמת שלמה ירושלים ואחרי טיפול של שעה פעם אחת ממש לא הכרנו את הילדה רגועה ושלווה זה היה רגע לפני שהשתגענו מזה היא פשוט הצילה אותנו אם תהיו מעוניינים לקבל את הטלפון שלה הפגישה עלתה 250 פעם לא אחת וברוך ה
יש לציין שהגענו אליה מהמלצות של אנשים ממרכז הארץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים