• הוסף לסימניות
האם עוגה שיש מעליה ריצ׳ מוקצף נמסה מיד? כמה זמן זה מחזיק בחוץ מחוץ למקרר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני דובדבני;1454578:
האם עוגה שיש מעליה ריצ׳ מוקצף נמסה מיד? כמה זמן זה מחזיק בחוץ מחוץ למקרר?

למה נמסה מיד? לא אמורה להמס..
תלוי גם אם הריצ' מוקצף לבדו או אינסטנט פודינג?

• הוסף לסימניות
לבד בלי פודינג, לא שהעוגה תימס אלא השכבה העליונה עם הריצ׳...
אני צריכה להכין עוגות לשמחה וזה עם נסיעה מאד ארוכה ואני לא משתמשת בדרך כלל בריצ׳ כך שאני בורה בכל הדבר הזה
אני מפחדת שזה ימס וימרח?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני דובדבני;1454586:
לבד בלי פודינג
אני צריכה להכין עוגות לשמחה וזה עם נסיעה מאד ארוכה ואני לא משתמשת בדרך כלל בריצ׳ כך שאני בורה בכל הדבר הזה
אני מפחדת שזה ימס וימרח?!

ימס וימרח זה תלוי איך את לוקחת את זה.
תנסי לקחת את זה אולי בתוך קרטון קטן ואת העוגה בתוך פעמון של עוגה ( מכירה?)
או לחילופין להכין את העוגה בלי הציפוי, להקציף את הריצ' ולשים אותו בתוך קופסה אטומה, ולהרכיב במקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1454600:
ימס וימרח זה תלוי איך את לוקחת את זה.
תנסי לקחת את זה אולי בתוך קרטון קטן ואת העוגה בתוך פעמון של עוגה ( מכירה?)
או לחילופין להכין את העוגה בלי הציפוי, להקציף את הריצ' ולשים אותו בתוך קופסה אטומה, ולהרכיב במקום.

לא, אני חותכת לקוביות ומכניסה למנג׳טים
השאלה שלי אם הריצ יציב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני דובדבני;1454607:
לא, אני חותכת לקוביות ומכניסה למנג׳טים
השאלה שלי אם הריצ יציב?

בגדול אמור להיות יציב, אולי תוסיפי קצת פודינג וניל לחיזוק נוסף. ותקחי הכל בקופסא אטומה שהמנג'טים לא יזוזו וינועו יותר מידי ומקווה שיעבור בשלום,
אם זו נסיעה ארוכה ממש אולי עדיף שתכיני שכבות בלי ריצ'.

• הוסף לסימניות
תודה רבההה!
עזרת לי מאד, מרגישה שיצאתי קצת מטומטמת אבל לא נורא... לא משתמשת בכלל בריצ לא מכניסה הביתה בגלל שזה כל אך לא בריא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני דובדבני;1454627:
תודה רבההה!
עזרת לי מאד, מרגישה שיצאתי קצת מטומטמת אבל לא נורא... לא משתמשת בכלל בריצ לא מכניסה הביתה בגלל שזה כל אך לא בריא.

בכיף..
בהצלחה,ולא יצאת כלום, כולה שאלת משהו..

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי שתכניסי את העוגה עם הריצ' למקרר קצת לפני הבנסיעה שהריצ' יהיה יותר יציב
ומומלץ מאוד לשים קצת פודינג ליציבות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו - להוסיף פודינג וניל לריצ'.
אבל אולי תעשי ציפוי אחר שלא נהרס?
זיגוג שוקולד\סוכר? ואת הריצ' תכניסי בשכבות (לפרוס את העוגה ל-2-3 שכבות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה