חני דובדבני
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
האם עוגה שיש מעליה ריצ׳ מוקצף נמסה מיד? כמה זמן זה מחזיק בחוץ מחוץ למקרר?
נכתב ע"י חני דובדבני;1454578:האם עוגה שיש מעליה ריצ׳ מוקצף נמסה מיד? כמה זמן זה מחזיק בחוץ מחוץ למקרר?
נכתב ע"י חני דובדבני;1454586:לבד בלי פודינג
אני צריכה להכין עוגות לשמחה וזה עם נסיעה מאד ארוכה ואני לא משתמשת בדרך כלל בריצ׳ כך שאני בורה בכל הדבר הזה
אני מפחדת שזה ימס וימרח?!
נכתב ע"י EC;1454600:ימס וימרח זה תלוי איך את לוקחת את זה.
תנסי לקחת את זה אולי בתוך קרטון קטן ואת העוגה בתוך פעמון של עוגה ( מכירה?)
או לחילופין להכין את העוגה בלי הציפוי, להקציף את הריצ' ולשים אותו בתוך קופסה אטומה, ולהרכיב במקום.
נכתב ע"י חני דובדבני;1454607:לא, אני חותכת לקוביות ומכניסה למנג׳טים
השאלה שלי אם הריצ יציב?
נכתב ע"י חני דובדבני;1454627:תודה רבההה!
עזרת לי מאד, מרגישה שיצאתי קצת מטומטמת אבל לא נורא... לא משתמשת בכלל בריצ לא מכניסה הביתה בגלל שזה כל אך לא בריא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים