כללי ריקון מאגרי התמונות במחשבי

תודה על הנכונות להשקיע כ''כ הרבה זמן בשביל אחרים!

אם יהיה אפשרות להעלות את עיצבי אילוסטרטור לגמבו מייל או לגוגל דרייב אני מאד אודה לכם

נכתב ע"י הגפן;1402705:

איזה קטע, זו אנימציה שעשיתי לפני....לא זוכרת כמה שנים....:)

תודה שהתאמצת עוד והעלית גם לגמבו-מייל.
רק ככה הצלחתי להוריד.
ובכלל על הנדיבות :)

האם יש מישהו שהוריד את חלקים ב והלאה ויכול להעלות לדרופ?
תודה

האם יש מישהו שהוריד את חלקים ב והלאה ויכול להעלות לדרופ?
תודה

האמת שלא נראה לי שהעליתי את 3 ו 4 ...
לא היה לי זמן בכלל...
אולי בשבוע הבא אני יוכל להעלות ... אם זה נצרך למישהו ??

תודה רבה על התמונות -יישר כח!!!:):):):):)
תגידו, התמונות לא באיכות של שאטר סטוק רואים את זה כשמקריבים!
אבל אפשר להשתמש בהם אפילו שהם לא איכותיות כמו שאטר סטוק וכו'?
כמה רזולוציה יש בהן?
אשמח לקבל תשובות!

אסתר, דבר ראשון כל הכבוד על הרצון
שתיים, נהנתי מאוד מהחומרים הקודמים, לגבי התמונות ניסיתי להוריד קצת אחרי כולם (שלא יתקע לי, מעומס הפניות שהיה) אבל המחשב שלי נתקע, ואחרי שתקנו אותו היה נראה לי שהיה יותר בכופי רשימה יותר גדולה, ועכשיו היא ממש קטנה, אולי זה קרה רק אצלי, או קרה משהו לרשימה?
בכל אופן תודה רבה על המאגר ומחכים לעוד...
תודה רבה רבה רבה רבה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש אפשרות לענות לי על השאלה ששאלתי?
האם התמונות באיכות טובה לגרפיקה וכו'? (-כי הם לא כמו שאטר סטוק באיכות-כמובן)
ומה אם שאר התמונות?

https://www.dropbox.com/sh/r33dk7665lj7pbv/AAAHsxxwsaML-W2zp5AW_TgSa?dl=0

מחקתי את קופי מהמחשב שלי.. אז אולי זה קשור...
בכל אופן שמתי את הקישור לתמונות שוב..( לא בקופי...בדרופובוקס)...

פנינה -
התמונות לא באיכות מקסימלית אבל די טובות... כנסי לאחת התיקיות ותבדקי...

אני שאלתי על המברשות והסטיילים והגראדיאנט וכל העזרים לגרפיקה...
אני מעלה 3ו 4...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה