כללי ריקון מאגרי התמונות במחשבי

אני גם רוצה לומר תודה, אבל אני לא מצליח להוריד....:(:(:(

נכתב ע"י אברך;1403529:
אני גם רוצה לומר תודה, אבל אני לא מצליח להוריד....:(:(:(
מאיפה ניסית?

נכתב ע"י sm05276;1403827:
אני גם לא מצליחה וניסיתי מהכל...
ניסיתי להוריד עכשיו מקופי והלך חלק.

נכתב ע"י הגפן;1403848:
ניסיתי להוריד עכשיו מקופי והלך חלק.

הוא כותב לי דף אינטרנט זה אינו זמין

נכתב ע"י sm05276;1403878:
הוא כותב לי דף אינטרנט זה אינו זמין
ניסיתי עכשיו עוד פעם, ועובד מצוין! (לא נראה לי שהוא עושה אפליות;))

מדרופבוקס זה לא נותן מאתמול
קופי חסום

חשבתי שאני כבר מכירה הכל... אבל לא.
תודה רבה על כל החומר המועיל!!

יהודים רחמנים בני רחמנים אנא

מי יכול לעזור אני פותח את קופי אבל נשאר רק דף לבן מה אני אמור לעשות
!! אנא !!

נכתב ע"י יוסק;1404176:
מי יכול לעזור אני פותח את קופי אבל נשאר רק דף לבן מה אני אמור לעשות
!! אנא !!
רק בקופי הבעיה?

ובמייקרוספט הוא מביא את התוכן אבל אם אני מבקש להוריד הוא לא מתייחס
למה שלא להעלות לג'מבו מייל כמו חלק ראשון
בכל מקרה יישר כח ותודה רבה אל כל הפעולות למענינו ולמען בנינו

נכתב ע"י יוסק;1404210:
ובמייקרוספט הוא מביא את התוכן אבל אם אני מבקש להוריד הוא לא מתייחס
למה שלא להעלות לג'מבו מייל כמו חלק ראשון
בכל מקרה יישר כח ותודה רבה אל כל הפעולות למענינו ולמען בנינו

במייקרוסופט???

onedrive של מיקרוסופט

מישומה לי הוא כן מאפשר להוריד...
אפליות?
MzTtbeEYY5bwi8xQ5KojiOSSRBilHh3g6DghGVSluwPIeoCH7G7bfGvaLaEELclY0-uNUJNeX8X0oJNx6P98FldPDt341DOB56nMM-1ROfzYosVYKnQMCleQ03L5yEGK7VHacHnIWNt1Ay_48ZrvI-Ng2m8WY7AE_fvInCtpyJsuwdKa5qfPADYWr5s6ApmwLW4A6JN4qbZz47xi_EnK5-1cUtlcouO1rTTTUTzdq97reNE8Z_8zFhRfwkh_QVpewIa3-hBKZ3ZgOFuI8iiTtVW-eZ7PdmYgfw4RgA7uahqJ4jfoK246TSK3AgbgcGXMCRrOXXy575ZceCmFOzraooqXiXshbrEGQs5T1_51Pocsk1TdCBhRUh4XAgAgFtc2FLdvvGXb-c5AR6oHZkUsuKDHNy1-uApZaF2uPJtFrxlb_EULZuJa0c30SuVclhhKdkuLQJXY7c-RuwYLqRlcCMBpFOSzc6A3yGsdpuSzps4vbduHeqabxjERInJOwNgRA-S3jwJVl_bQl-VBK4CeIdWI1mQiCx1YcswyLkZKXBXglqKHqpvcwp7rLogy-je_tppJQ_0=w1416-h612-l75-ft

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה