מאיפה ניסית?נכתב ע"י אברך;1403529:אני גם רוצה לומר תודה, אבל אני לא מצליח להוריד....![]()
נכתב ע"י הגפן;1403774:מאיפה ניסית?
ניסיתי להוריד עכשיו מקופי והלך חלק.נכתב ע"י sm05276;1403827:אני גם לא מצליחה וניסיתי מהכל...
נכתב ע"י הגפן;1403848:ניסיתי להוריד עכשיו מקופי והלך חלק.
ניסיתי עכשיו עוד פעם, ועובד מצוין! (לא נראה לי שהוא עושה אפליותנכתב ע"י sm05276;1403878:הוא כותב לי דף אינטרנט זה אינו זמין
חסימה שלך?נכתב ע"י חנון;1403904:קופי חסום
נכתב ע"י הגפן;1403912:חסימה שלך?
נכתב ע"י חנון;1403914:נתיב
רק בקופי הבעיה?נכתב ע"י יוסק;1404176:מי יכול לעזור אני פותח את קופי אבל נשאר רק דף לבן מה אני אמור לעשות
!! אנא !!
זה מדי כבדנכתב ע"י יוסק;1404210:למה שלא להעלות לג'מבו מייל כמו חלק ראשון
נכתב ע"י יוסק;1404210:ובמייקרוספט הוא מביא את התוכן אבל אם אני מבקש להוריד הוא לא מתייחס
למה שלא להעלות לג'מבו מייל כמו חלק ראשון
בכל מקרה יישר כח ותודה רבה אל כל הפעולות למענינו ולמען בנינו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים