נכתב ע"י sh12;1112303:אני גם ניסיתי,
מילאתי טופס באינטרנט.
לאחר הרבה זמן [חודש בערך] קיבלתי הודעה למייל שקיבלו את פנייתי וישלחו לי טופס לבית.
ועד היום [כבר עברו כמעט חודשיים] עדין לא הגיע לדואר...
כך שאם צריך את הספח, אל תסתמכו על השרות הזה... עדיף ללכת למשרד הפנים ולעשות שם...
אם מגיעים ממש בבוקר, אז זה לא כ"כ נורא.נכתב ע"י רותיי;1112309:אבל זה שעות לחכות שם
תוך כמה זמן קיבלת בדואר?נכתב ע"י ella;1112313:זה לא מאד ברור, אבל אני מילאתי את 'מתן שם לילד' (או משו בסגנון) וקיבלתי בדואר ספח + תעודת לידה.
נכתב ע"י Ayalam;1112381:http://www.piba.gov.il/Subject/RegistryAndPassports/IdentityCard/Documents/MatanShemPrati.pdf
זה הטופס שצריך למלא
(קשה למצוא אותו באתר)
שלחתי וקבלתי תוך שבועיים עבורי ועבור בעלי
אני רואה שאפשר למלא גם מקוון
http://www.gov.il/FirstGov/Forms/form_info_test?guid=%7b4ECBC89F-1A60-42B7-9FB0-5D263EF68FC0%7d&expInfo=true
אבל אין לי נסיון עם זה
נכתב ע"י Ayalam;1112381:http://www.piba.gov.il/Subject/RegistryAndPassports/IdentityCard/Documents/MatanShemPrati.pdf
זה הטופס שצריך למלא
(קשה למצוא אותו באתר)
שלחתי וקבלתי תוך שבועיים עבורי ועבור בעלי
בבקשהנכתב ע"י רותיי;1112456:תודה רבה רבה משום מה אני לא מצליחה להעלות את הטופס מישהו יכול אולי לשמור אותו בpdf
תודה.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1112503:מה?! רק ב"מעייני הישועה" נותנים את השרות הזה?
קבלתי שם את הטופס, מלאתי, נתתי את הספחים הישנים
וקבלתי חדשים בדואר תוך פחות משבוע
חני
נכתב ע"י שושנה ויזל;1113014:תלוי אם זה בן או בת, בת את יכולה לדעת את השם כשאת עדיין בבית חולים, בן מחכים עד הברית.
ולעצם העניין, אני התקשרתי למשרד הפנים, שלחו לי טופס למלא בפקס, שלחתי להם בפקס חזרה ותוך שבוע קיבלתי הכל בדואר מסודר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים