רישום ילד בספח ת.ז

• הוסף לסימניות
בשביל זה אני צריכה ללכת למשרד הפנים?
או שיש עוד דרכים

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי אפשר גם דרך האתר של משרד הפנים.
(בכולופן זה מה שהיה כתוב בטופס שקיבלתי בבי"ח, עוד לא ניסיתי והוא לא לידי עכשיו)

• הוסף לסימניות
יש איזשהוא טופס שאפשר לשלוח להם

• הוסף לסימניות
אני גם ניסיתי,
מילאתי טופס באינטרנט.
לאחר הרבה זמן [חודש בערך] קיבלתי הודעה למייל שקיבלו את פנייתי וישלחו לי טופס לבית.
ועד היום [כבר עברו כמעט חודשיים] עדין לא הגיע לדואר...:cool:

כך שאם צריך את הספח, אל תסתמכו על השרות הזה... עדיף ללכת למשרד הפנים ולעשות שם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1112303:
אני גם ניסיתי,
מילאתי טופס באינטרנט.
לאחר הרבה זמן [חודש בערך] קיבלתי הודעה למייל שקיבלו את פנייתי וישלחו לי טופס לבית.
ועד היום [כבר עברו כמעט חודשיים] עדין לא הגיע לדואר...:cool:

כך שאם צריך את הספח, אל תסתמכו על השרות הזה... עדיף ללכת למשרד הפנים ולעשות שם...

אבל זה שעות לחכות שם

• הוסף לסימניות
זה לא מאד ברור, אבל אני מילאתי את 'מתן שם לילד' (או משו בסגנון) וקיבלתי בדואר ספח + תעודת לידה.
מה שכן קיבלתי ספח רק בשביל בעלי (לא זכור לי שמילאתי את פרטיו אבל שיהיה, ניסיתי שוב עם הפרטים שלי, ועדין לא קיבלתי כלום... זה היה שבוע שעבר)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פעם דרך האתר.

עכשיו יש לנו בעיה- הספחים- גם שלי וגם של בעלי נעלמו/ נזרקו
למישהו יש מושג איך מפיקים חדשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1112309:
אבל זה שעות לחכות שם
אם מגיעים ממש בבוקר, אז זה לא כ"כ נורא.
ואם את צריכה בשביל לקבל הנחה וכו'... אז לדעתי לא שווה לך להסתמך על הדואר.

נכתב ע"י ella;1112313:
זה לא מאד ברור, אבל אני מילאתי את 'מתן שם לילד' (או משו בסגנון) וקיבלתי בדואר ספח + תעודת לידה.
תוך כמה זמן קיבלת בדואר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;1112381:
http://www.piba.gov.il/Subject/RegistryAndPassports/IdentityCard/Documents/MatanShemPrati.pdf
זה הטופס שצריך למלא
(קשה למצוא אותו באתר)
שלחתי וקבלתי תוך שבועיים עבורי ועבור בעלי

אני רואה שאפשר למלא גם מקוון
http://www.gov.il/FirstGov/Forms/form_info_test?guid=%7b4ECBC89F-1A60-42B7-9FB0-5D263EF68FC0%7d&expInfo=true
אבל אין לי נסיון עם זה

אני שלחתי מקוון כבר כמה פעמים היגיע תוך שבועים

• הוסף לסימניות
אני מלאתי מקוון (הודעה על מתן שם לילוד) וקבלתי תוך שבועיים בדואר, לי ולבעלי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1112456:
תודה רבה רבה משום מה אני לא מצליחה להעלות את הטופס מישהו יכול אולי לשמור אותו בpdf
תודה.
בבקשה

קבצים מצורפים

• MatanShemPrati.pdf
    KB 318.7 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
בבקשה:

קבצים מצורפים

• MatanShemPrati.pdf
    KB 318.7 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
Ayalam - grafix ממש ממש תודה!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מה?! רק ב"מעייני הישועה" נותנים את השרות הזה?
קבלתי שם את הטופס, מלאתי, נתתי את הספחים הישנים
וקבלתי חדשים בדואר תוך פחות משבוע

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1112503:
מה?! רק ב"מעייני הישועה" נותנים את השרות הזה?
קבלתי שם את הטופס, מלאתי, נתתי את הספחים הישנים
וקבלתי חדשים בדואר תוך פחות משבוע

חני

תלוי אם זה בן או בת, בת את יכולה לדעת את השם כשאת עדיין בבית חולים, בן מחכים עד הברית.
ולעצם העניין, אני התקשרתי למשרד הפנים, שלחו לי טופס למלא בפקס, שלחתי להם בפקס חזרה ותוך שבוע קיבלתי הכל בדואר מסודר

• הוסף לסימניות
אפשר גם למלא טופס ולשלוח בפקס.
מגיע מהר בדואר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה ויזל;1113014:
תלוי אם זה בן או בת, בת את יכולה לדעת את השם כשאת עדיין בבית חולים, בן מחכים עד הברית.
ולעצם העניין, אני התקשרתי למשרד הפנים, שלחו לי טופס למלא בפקס, שלחתי להם בפקס חזרה ותוך שבוע קיבלתי הכל בדואר מסודר

גם כשילדתי בן היא שלחה את הטופס ללא שם ואח"כ התקשרו ממשרד הפנים והשלמתי להם את השם.

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה