• הוסף לסימניות
אני קצת מתפדחת לעלות ציורים שלי לכאן- לא יודעת אם הם ברמה..., אבל כל כך כיף לשמוע את מה שיש כאן לכולם לומר!

קבצים מצורפים

• # 001.jpg
    KB 129.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אוי לה לאותה בושה, אוי לה לאותה כלימה...
ובקיצור - ציור מרשים מאד!!!

אם יש באמתחתך עוד ציורים, את מוזמנת להעלות, כולנו נהנה

• הוסף לסימניות
זה מצוין!!
הרמה שלך גבוהה, לדעתי :)

• הוסף לסימניות
ציור מואר!
אהבתי מאוד את האור והצל של הפנים!
אם היית מטשטשת את קוי המתאר, באף לדוגמא ובשפתיים, זה היה מאוד משדרג את הציור.
באופן כללי, ציור נעים מאוד לעין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה19;735539:
אני קצת מתפדחת לעלות ציורים שלי לכאן- לא יודעת אם הם ברמה..., אבל כל כך כיף לשמוע את מה שיש כאן לכולם לומר!
עם עוד הססניות כמוך- יצטרכו כל החברים הוותיקים לפרוש... ולהשאיר את הבמה לציירים (לאאאא! לחובבי ציור) "מתחילים" ו"לא מקצועיים" שבטעות "מעיזים מידי פעם" להעלות ציור "שסתם קישקשו", ולא גומרים להתנצל...
תכלס'- רישום יפהפה ומיוחד מאאאאד!
תענוג לעיניים!!!

• הוסף לסימניות
ואוווווווווווווווו זה פשוט יפהפה!!! איפה הביטחון העצמי???

• הוסף לסימניות
מקסים! מתמונה או מהמציאות?
החלק של הרפלקס באוזן ואחורי הראש זוהר מדי, תכניסי אותו לצל. גם אם זה הצל הכי בהיר, זה עדיין צל...

• הוסף לסימניות
את מציירת מדהים! ואת בדרך העולה...

• הוסף לסימניות
פשייי
יפייפה!
בשיפור ענק
העסק עם הכיפה או השער הכהה יותר ,לא כל כך ברור .....

• הוסף לסימניות
וואוו!!!!!!!!! ציור מדהים!
מאוד אהבתי את הסגנון שלך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;735596:
מקסים! מתמונה או מהמציאות?
החלק של הרפלקס באוזן ואחורי הראש זוהר מדי, תכניסי אותו לצל. גם אם זה הצל הכי בהיר, זה עדיין צל...

דווקא אם יש אור מאחוריו צריך להיות שם את האור

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אני מרגיש שהציור דומה למקור :) אהבתי
וכדי שזאת לא תיהיה תגובה שטחית אני אמליץ על שיפור האוזן והשיער..

• הוסף לסימניות
בס"ד
הציור מדהים... יש לך כישרון מבורך.
לא להתבייש. הציור ברמה... נהניתי מאוד!

• הוסף לסימניות
איור נהדר, ההבעה מאד אנושית ומושכת את העין להתעמק בה.
שני דברים טובים מאד - נכונות הציור, והאמירה שלו, הוא לא סתם דיוקן יפה.
הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;735689:
דווקא אם יש אור מאחוריו צריך להיות שם את האור

לפי האור החזק על החלק השמאלי של הפנים, אני מניחה שזה כיוון התאורה, ולא מאחור. החלק המנוגד ביותר לאור מקבל את הרפלקס החזק ביותר, אם יש מאחוריו אזור בהיר, וכשמתמקדים בהסתכלות על הרפלקס הבהיר הזה, עלולים לטעות ולהפוך אותו ל'פיסת אור' שנמצאת בשטח הצל.

• הוסף לסימניות
מיוחד.
על מה הוא חושב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;735814:
מיוחד.
על מה הוא חושב?

הוא לא מבין למה אני התפדחתי לעלות אותו עם כזה עידוד מכולם....

סתם שתבינו אני מעולם לא למדתי ציור ואני לא יודעת כללים או משהו כזה לכן אין לי ממש ביטחון אם אני מציירת נכון או לא..
מזל שיש את הפורום הזה ...אולי עוד יצא ממני משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;735563:
עם עוד הססניות כמוך- יצטרכו כל החברים הוותיקים לפרוש... ולהשאיר את הבמה לציירים (לאאאא! לחובבי ציור) "מתחילים" ו"לא מקצועיים" שבטעות "מעיזים מידי פעם" להעלות ציור "שסתם קישקשו", ולא גומרים להתנצל...
תכלס'- רישום יפהפה ומיוחד מאאאאד!
תענוג לעיניים!!!

אוקיי אוקיי, גבי מזדקף לו והבעת ההססנות נמחקת מפני....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה19;735919:
הוא לא מבין למה אני התפדחתי לעלות אותו עם כזה עידוד מכולם....

סתם שתבינו אני מעולם לא למדתי ציור ואני לא יודעת כללים או משהו כזה לכן אין לי ממש ביטחון אם אני מציירת נכון או לא..
מזל שיש את הפורום הזה ...אולי עוד יצא ממני משהו...

הכי חשוב שאת תאהבי את הציורים שלך. תמיד יהיו כאלו שיאהבו יותר או פחות. הערות מקצועיות זה מעולה ומקדם. אבל טעם בציור זה הכי אינדבידואלי שיכול להיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה