עם עוד הססניות כמוך- יצטרכו כל החברים הוותיקים לפרוש... ולהשאיר את הבמה לציירים (לאאאא! לחובבי ציור) "מתחילים" ו"לא מקצועיים" שבטעות "מעיזים מידי פעם" להעלות ציור "שסתם קישקשו", ולא גומרים להתנצל...נכתב ע"י סימה19;735539:אני קצת מתפדחת לעלות ציורים שלי לכאן- לא יודעת אם הם ברמה..., אבל כל כך כיף לשמוע את מה שיש כאן לכולם לומר!
נכתב ע"י מתלמדת;735596:מקסים! מתמונה או מהמציאות?
החלק של הרפלקס באוזן ואחורי הראש זוהר מדי, תכניסי אותו לצל. גם אם זה הצל הכי בהיר, זה עדיין צל...
נכתב ע"י yaakovh;735689:דווקא אם יש אור מאחוריו צריך להיות שם את האור
נכתב ע"י מי;735814:מיוחד.
על מה הוא חושב?
נכתב ע"י b.m;735563:עם עוד הססניות כמוך- יצטרכו כל החברים הוותיקים לפרוש... ולהשאיר את הבמה לציירים (לאאאא! לחובבי ציור) "מתחילים" ו"לא מקצועיים" שבטעות "מעיזים מידי פעם" להעלות ציור "שסתם קישקשו", ולא גומרים להתנצל...
תכלס'- רישום יפהפה ומיוחד מאאאאד!
תענוג לעיניים!!!
נכתב ע"י סימה19;735919:הוא לא מבין למה אני התפדחתי לעלות אותו עם כזה עידוד מכולם....
סתם שתבינו אני מעולם לא למדתי ציור ואני לא יודעת כללים או משהו כזה לכן אין לי ממש ביטחון אם אני מציירת נכון או לא..
מזל שיש את הפורום הזה ...אולי עוד יצא ממני משהו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים