דרוש מידע רכב אמין עד 17k שח

• הוסף לסימניות
אשמח מנסיון בלבד להמלצות על רכב 5 מקומות מרווח מאחורה
כוונתי לרכבים שלא ממש חובבי מוסך
בעלות של עד כ17,000 ש"ח
(אין צורך להמליץ על צרפתיות כי אין בהם מעלות)

• הוסף לסימניות
בדרך כלל פריוס אמין עולה באזור ה20k

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי חוו"ד על סוברו B4?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הונדה גאז חסכוני מאד

• הוסף לסימניות
אני מדבר על 2010 מישהו הציע לי מציאה ב17 K ובמקביל מונע על גז
תלוי כמה ק"מ איזה יד וכן ליסיניג וכו'
לגבי גז אכן זה חוסך ועדיין זה מוריד קצת מהכוח של האוטו וכן אין אפשרות להיכנס לחניונים

• הוסף לסימניות
אני מדבר על 2010 מישהו הציע לי מציאה ב17 K ובמקביל מונע על גז
סובארו מונע על גז הייתי בודק טוב את המנוע במכון. מעל 100 אלף ק"מ, סיכוי טוב שהקומפרסיה נמוכה ועוד שלל בעיות מה שאומר להחליף מנוע והוצאות גדולות. דבר ראשון תסע איתו בעליה קשה כמו העליות לירושלים ותראה אם סוחב טוב (אם מגיע ל100 קמ"ש לפחות)

• הוסף לסימניות
ידוע לך אם הוא מוגדר כרחב מאחורה?
תא הנוסעים יחסית מרווח אך הג'אז עדיין נמצאת בפער ביחס לשאר הקטגוריה וכן איכות החומרים בינונית
לגבי i30 מבחינת אמינות הוא טוב אך זה רכב שהיה הרבה בליסיניג כך שצירך לבדוק וכן חשוב הק"מ לא גבוהה

• הוסף לסימניות
קיה פורטה! לא חסכוני במיוחד.
אבל רכב נוח ומומלץ ויש שקראו עליו 'לא רואה מוסך'.

• הוסף לסימניות
דגם שונה מהשנתונים המתקדמים אבל בס"כ הוא נחשב אמין.
כמובן צריך לקחת אותו לבדיקת מחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה