אני מדבר על 2010 מישהו הציע לי מציאה ב17 K ובמקביל מונע על גזאני יודע שבשנתונים המתקדמים הוא שתיין דלק (2015)
והגיר שלו קצת רדום...
אכן כך וכן כיון שהוא מוגדר כמנהלים חלפים יותר יקרים בחלקםאני יודע שבשנתונים המתקדמים הוא שתיין דלק (2015)
והגיר שלו קצת רדום...
תלוי כמה ק"מ איזה יד וכן ליסיניג וכו'אני מדבר על 2010 מישהו הציע לי מציאה ב17 K ובמקביל מונע על גז
ידוע לך אם הוא מוגדר כרחב מאחורה?הונדה גאז חסכוני מאד
סובארו מונע על גז הייתי בודק טוב את המנוע במכון. מעל 100 אלף ק"מ, סיכוי טוב שהקומפרסיה נמוכה ועוד שלל בעיות מה שאומר להחליף מנוע והוצאות גדולות. דבר ראשון תסע איתו בעליה קשה כמו העליות לירושלים ותראה אם סוחב טוב (אם מגיע ל100 קמ"ש לפחות)אני מדבר על 2010 מישהו הציע לי מציאה ב17 K ובמקביל מונע על גז
תא הנוסעים יחסית מרווח אך הג'אז עדיין נמצאת בפער ביחס לשאר הקטגוריה וכן איכות החומרים בינוניתידוע לך אם הוא מוגדר כרחב מאחורה?
מומלץ.יונדאי I30CW מומלץ?
שזה אומר?מומלץ.
אבל במחיר כזה הוא יהיה רק משנתונים של 2009-2012
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים