נכתב ע"י A.Y.K;1057623:
לאחרונה רכשתי פונטים מפונטייפ, ואני רוצה להגיד לכם שאני ממש מרוצה, הסדר שיש שם זה דבר מדהים, והשירות עוד יותר, ובמיוחד מהמחיר.

הרעיון של המנוי של החצי שנה בכל חודש חמשה פונטים, זה דבר אדיר, לא מרגישים בכלל, ותאמינו לי יש להם הרבה פונטים מענינים, כגון פנינה עטרה כו'.
יש גם מסלול של 8 משקלים בחודש במחיר 59 ש"ח לא כולל מע"מ (יוצא קצת יותר זול ממנוי 5 משקלים);
לאור טענת הלקוחות שאין להם גופנים בכלל וכמות מצומצמת לבחירה חודשית אינה מספקת אותם
(בגלל שהם סטודנטים או שהתחילו רק כעת בתחום)
אנו יוצאים במבצע מיוחד.
משלמים על חבילת 40 משקלים במחיר מנוי (40 משקלים במחיר 9.20 ש"ח כולל מע"מ למשקל, סה"כ 368 ש"ח כולל מע"מ בתשלום אחד) בתנאי שמצטרפים לתכנית המנויים של פונטייפ למסלול חמשת או שמונת המשקלים
פונטייפ מאז ומעולם לוקחים צעדים לבוא יותר ויותר לקראת הלקוח ולתת לו תנאים נוחים יותר ויותר.
כרגע אני לא מדבר כמנהל חברת פונטייפ, אלא כחבר בפרוג שמשתדל לתת עצות טובות.
כדאי לכם להתנסות עם תכנית המנויים של פונטייפ, תוכנית זו אינה מונעת מכם לרכוש חבילות גדולות מחברות הפונטים הקיימים (פונטביט או מסטר פונט)
בנוסף, אני מציע לכם להצטרף כמנוי לחודש אחד ללא התחייבות למספר חודשים ובכך להתנסות עם פונטייפ בפועל, אני מציע הצעה זאת מתוך ביטחון גמור שמי שמתחיל להתעסק עם פונטייפ לא ירצה להפסיק.
הערה: הפונטים שהוזמנו במסגרת מנוי כל שהוא, הפונטים נתונם לכם לשימוש לכל החיים ולא רק לתקופת המנוי.
כעת דבר נוסף, בעבר הניק שלי "אליהו פריד" היה ניק מוכר מאוד בקרב הוותיקים, אלפי המצרפים החדשים לא כ"כ מכירים את הניק שלי וניק זה חסר משמעות לחלק נכבד מהחברים החדשים.
אז הרשו לי להציג לכם את עצמי.
שמי אליהו פריד, מעצב גרפי מזה 13 שנה.
יש לי מעל 60 משפחות גופנים שנמכרים במסטרפונט
כיום אני מנהל חברת פונטים עצמאית.
המוצר של פונטייפ הם הגופנים והאלמנטים המקצועיים של אברהם נויבירט.
הנכס של החברה אלו אתם הלקוחות.
בואו תתנסו בקטנה עם פונטייפ, ותשפטו האם זוהי חברה שבו תרצו להיות חלק ממנה.
והנה הצהרה והבטחה אישית ממני, עם פונטייפ אי אפשר בשום פנים ואופן להפסיד או לצאת מקופחים.
אני מזמין את כולכם לקחת יוזמה, ולהתנסות עם פונטייפ בצורה שלא תרגישו בכלל.

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //