כללי רכישה קבוצתית מחשב חדש | אשכול סיכום סופי | תכלס

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קבלתי ביום שישי, ב"ה.

אני עדיין באמצע העתקת החומרים, מקוה לכתוב את ההודעה הבאה מהמחשב החדש. :)

• הוסף לסימניות
תתחדשי!

• הוסף לסימניות
בנתיים, אני מתעכבת מסיבות שונות

בהנאה לכל הרוכשים!

• הוסף לסימניות
עדיין לא הגיע אלי :mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;314681:
עדיין לא הגיע אלי :mad:

מצטער לשמוע שכך, ביררתי את זה... שי אומר שהיום זה יגיע אלייך. (בכל זאת את גרה בערבה ;))

עדכני אותנו...

• הוסף לסימניות
קיבלתי את המחשב, וכבר הספקתי לעבוד עליו קצת, בינתיים הוא מצוין, ומקווה שכך יהיה גם בהמשך.
תודה רבה ויישר כח!

• הוסף לסימניות
עוד אנחנו מדברים והוא מגיע...:)
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי הרגע את המחשב,
תודה לשייע על הכל ותודה לשי מקוברה על המאמצים לזרז את המשלוח.
(בכל זאת, אני גרה בערבה ;))

שבוע טוב לכולם.

• הוסף לסימניות
קניתי, קיבלתי. תודה רבה לשיע ולכל העוסקים במלאכה!

בינתיים אני מרוצה. מקווה שלנצח ועד...

• הוסף לסימניות
כתבתי כבר הרבה הודעות מהמחשב החדש. אני לא מצטערת לרגע על קנייתו. (ולמי שמעניין אותו לדעת, פתוחים אצלי 30-40 קבצים בו זמנית, בתוכנות הכבדות של אדובי, כשהדרישות שלי הן לא פחות ממהירות תגובה של שניה אחת מקסימום...)

• הוסף לסימניות
ת'אמת? מאוד התלבטתי בשבוע האחרון אם להעלות תגובה על הרכישה,
כי אני יודעת שיהושע עשה את המקסימום, עכשיו הבירור הוא מול קוברה.
צר לי, אבל לי אין בשורות טובות בעניין...:(
אצלי פתוח רק אילוס ופוטושופ והמחשב עדיין זוחל...
כשאני מנסה לשמור עבודה כבדה הוא לא מאפשר לי ומופיעה לי הודעה
שאין מספיק זכרון...מיואשת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;319472:
צר לי, אבל לי אין בשורות טובות בעניין...:(
אצלי פתוח רק אילוס ופוטושופ והמחשב עדיין זוחל...
כשאני מנסה לשמור עבודה כבדה הוא לא מאפשר לי ומופיעה לי הודעה
שאין מספיק זכרון...מיואשת!
וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!
אי אפשר שלא להביע הזדהות כואבת מעומק לב....:(
וזה עוד אחרי כל הטררררם המטורף שהלך פה??? :confused:
יו זה נורא!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;319481:
וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!
אי אפשר שלא להביע הזדהות כואבת מעומק לב....:(
וזה עוד אחרי כל הטררררם המטורף שהלך פה??? :confused:
יו זה נורא!!!!!
כן, ואני הייתי הכי נודניקית, חשבתי שזהו, נגמר הסיוט של להחליף מחשב כל שנתיים...
כנראה שזה התיקון שלי...

• הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה היא תוכנתית ולא חומרתית. צריך לבדוק את ההגדרות.

מעבר לזה, אני מאוד מקווה שהתקינו לך מערכת הפעלה 64 ביט ולא 32 ביט, ההבדל בביצועים הוא קריטי, בעיקר בגלל שניהול הזיכרון הגדול (4GB) הרבה יותר טוב ב-64.
אין שום סיבה בעולם ששני מחשבים בעל מפרט זהה - חדשים - אחד יהיה מטוס והשני יהיה עגלה.

אצלי בעבודה התקנתי מחוסר ברירה, על מחשב זהה לשלך מערכת 32 וישנם בעיות מידי פעם. ברור לי שהבעיה היא מערכת ההפעלה, אך לצערי ישנה תוכנה קריטית אצלנו שעובדת רק על 32.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;319497:
לדעתי הבעיה היא תוכנתית ולא חומרתית. צריך לבדוק את ההגדרות.

מעבר לזה, אני מאוד מקווה שהתקינו לך מערכת הפעלה 64 ביט ולא 32 ביט, ההבדל בביצועים הוא קריטי, בעיקר בגלל שניהול הזיכרון הגדול (4GB) הרבה יותר טוב ב-64.
אין שום סיבה בעולם ששני מחשבים בעל מפרט זהה - חדשים - אחד יהיה מטוס והשני יהיה עגלה.

אצלי בעבודה התקנתי מחוסר ברירה, על מחשב זהה לשלך מערכת 32 וישנם בעיות מידי פעם. ברור לי שהבעיה היא מערכת ההפעלה, אך לצערי ישנה תוכנה קריטית אצלנו שעובדת רק על 32.

איך אני בודקת את ההגדרות ואיזה?
איך אני בודקת איזו מערכת הפעלה התקינו לי?
בענייני הגדרות תוכנה ובחומרה אינני מבינה הרבה....

• הוסף לסימניות
את מערכת ההפעלה רכשת עם המחשב או שהתקינו לך אחת ע"פ מספר סריאלי שכבר היה לך? אם כבר היה לך, אני מניח שאת על מערכת 32 וכנראה זו הבעיה.. תנסי לפנות לקוברה ולראות איך גורמים למחשב לעבוד כמו שצריך.

דבר נוסף, במעבד זה ניתן ליצור הגדרות שונות אל מול הזיכרון בביוס, יתכן וגם שם משהו לא מוגדר נכון ולכן המחשב עובד לאט. אני אומר זאת מנסיון שלי, כשקבלתי את המחשב החדש בעבודה היה לי צורך לבצע הגדרות ידניות למהירות המעבד ולזיכרון, כי בברירת מחדל הוא היה מוגדר על מהירות נמוכה יותר.
אני חוזר ואומר, פני לספק המחשב ע"מ לקבל תמיכה, זה חלק מהשירות לו את זכאית.

מעבר לזה, עשי בדיקה קצרה:
לחצי לחצן ימני על אייקון המחשב שלי שבשולחן העבודה > מאפיינים > יפתח לך חלון בו רשום איזו מערכת הפעלה מותקנת, מהי מהירות המעבד כרגע ומה כמות הזיכרון. העלי לפה את התשובה ונתקדם.

• הוסף לסימניות
את מערכת ההפעלה, גם את האופיס רכשתי בקוברה, והם התקינו לי את התוכנות אצלם.
אלה הנתונים שמופיעים לי בכללי.
אם לא אצליח לפתור את הבעיה אני אפנה לתמיכה הטכנית שלהם.
ולפני הכל אני מעריכה ומודה לך מאוד על הרצון לעזור, תבורך משמים...

קבצים מצורפים

• מערכת הפעלה.jpg
    KB 23.9 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
מערכת ההפעלה שמותקנת אצלך היא 32, לכן היא גם לא מזהה את כל ה4GB זיכרון אלא רק 3.5GB
וזה חבל, כי כמעט שאין הפרש במחיר או שאין בכלל בין ה32 ל64.

אני מציע שתפני אליהם בתיאור הבעיות שהזכרת ובנוסף שאלי אותם מדוע הותקנה לך מערכת 32 ולא 64.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;319552:
מערכת ההפעלה שמותקנת אצלך היא 32, לכן היא גם לא מזהה את כל ה4GB זיכרון אלא רק 3.5GB
וזה חבל, כי כמעט שאין הפרש במחיר או שאין בכלל בין ה32 ל64.

אני מציע שתפני אליהם בתיאור הבעיות שהזכרת ובנוסף שאלי אותם מדוע הותקנה לך מערכת 32 ולא 64.
זה מה שאעשה, בע"ה, כבר מחר.
בזכות התשובות שלך אני אדע מה לשאול אותם.
יישר כח גדול על העזרה.

• הוסף לסימניות
לאה, תעדכני הלאה. אם יש בעיה, חשוב לי גם לסדר אצלי. אני רואה שהנתונים שלי זהים לשלך. (אם כי בקשתי אובר קלוק, וזה גורם למהירות שקיימת אצלי).

• הוסף לסימניות
לאה, תעדכני הלאה. אם יש בעיה, חשוב לי גם לסדר אצלי. אני רואה שהנתונים שלי זהים לשלך. (אם כי בקשתי אובר קלוק, וזה כנראה גורם למהירות שקיימת אצלי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה