- הוסף לסימניות
אפתח בהתייחסות קצרה לאשכול הקודם.
באשכול הקודם עלתה יוזמה לרכישה קבוצתית מתוך חברי הפורום.
בהנהלת פרוג נפלה הקריאה על אזנים קשובות וטובי התחילה לפעול במרץ כדי להשיג הצעה משתלמת.
במקביל, התחלתי גם אנוכי, לבדוק את האפשרויות בשוק. די מהר העליתי לעיון החברים הצעה שהיתה לטעמי שילוב מאוזן בין מפרט איכותי וחזק לבין מחיר נוח.
מסתבר שהיה עלי לתאם את העלאת ההצעה שלי, עם טובי, שפירשה בטעות את ההתערבות שלי כניסיון לחבל במאמצים שלה.
לאחר דין ודברים טלפוני, החלטתי לפנות את הבמה ולתת לפרוג את הזמן הנדרש להשלים את מלאכתם ולהציע לנו עסקה משתלמת.
עם זאת, כאחד מהרוכשים הפוטנציאליים, היה חשוב לי שכל הצעה שתונח לפנינו תהיה זולה ומשתלמת, ולו במשהו, ממה שניתן להשיג באופן עצמאי.
למגינת ליבי, לא זכיתי לראות הצעה כזו.
כמובן שאין לי טרוניות כלפי מאן-דהוא בהנהלת פרוג, שלהם כולנו חבים תודה גדולה.
לענ"ד בסיטואציה הנוכחית מן הראוי להעמיד בראש סדר העדיפויות את התועלת שתצמח לחברי הפורום כתוצאה מההתארגנות הקבוצתית שלהם.
בשלב זה, נדמה לי שבשם הערך הנ"ל, יש מקום להעלות מחדש את ההצעה שהצעתי באשכול הקודם.
דבר נוסף שהתרחש באשכול הקודם, היה סיעור מוחות שממנו עולה כי בעיני כמה מהמבינים בתחום החומרה, יש מקום לשיפור מפרט המחשב, בפרט כשהדברים נוגעים לאלו העוסקים בתחום עריכת וידאו ותלת-מימד.
לכן, פניתי לחנות המחשבים והרכבנו מפרט, חזק יותר (ומטבע הדברים, גם מעט יקר יותר)
מפרט זה מבוסס על מעבד אינטל i5 החדש, המורכב על לוח טוב מבית GIGABYTE
כמו"כ שמנו דגש על כ. מסך משופר מסדרת GeForce 9800GT החדישה ושיפרנו את ספק הכח. המפרט החדש הוא כל מה שגרפיקאי צריך ומעבר לזה. מדובר בסוס עבודה לכל דבר ועניין.
לעיונכם המפרט המלא:
מארז GIGABYTE Triton 180 420W אחריות שנה על ספק הכוח
לוח אם GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות 3 שנים
מעבד INTEL Core i5 750 אחריות לכל החיים
גוף קירור SCYTHE REEVEN RCCT-0901SP 1366+1156
זיכרון OCZ OCZ3P13334GK 2X2GB 1333MHZ CL7 אחריות לכל החיים
דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS אחריות 3 שנים
צורב LG GH22NS30 X22 DVD±R/RW SATA BLACK אחריות שנתיים
כרטיס מסך MANLI Nvidia GeForce 9800GT 1GB PCI-E אחריות 3 שנים
מחיר רגיל: 3850 ש"ח
מחיר קבוצתי: 3625 ש"ח
* משלוח עד בית הלקוח תוך 3 ימי עסקים - חינם
* 5 תשלומים ללא ריבית.
* הרכבה+בדיקות מאמץ במעבדה ללא עלות
* לבעלי מספר סריאלי של ווינדווס (או לרוכשי ווינדווס), התקנת מע' הפעלה חינם.
* הנחה נוספת של 2% למשלמים במזומן (סה"כ 3550 ש"ח)
אז קדימה רבותי, הבה וננקוט בגישה תכליתית ומעשית ונתקדם לקראת רכישה במהרה בימינו בקרוב.
באשכול הקודם עלתה יוזמה לרכישה קבוצתית מתוך חברי הפורום.
בהנהלת פרוג נפלה הקריאה על אזנים קשובות וטובי התחילה לפעול במרץ כדי להשיג הצעה משתלמת.
במקביל, התחלתי גם אנוכי, לבדוק את האפשרויות בשוק. די מהר העליתי לעיון החברים הצעה שהיתה לטעמי שילוב מאוזן בין מפרט איכותי וחזק לבין מחיר נוח.
מסתבר שהיה עלי לתאם את העלאת ההצעה שלי, עם טובי, שפירשה בטעות את ההתערבות שלי כניסיון לחבל במאמצים שלה.
לאחר דין ודברים טלפוני, החלטתי לפנות את הבמה ולתת לפרוג את הזמן הנדרש להשלים את מלאכתם ולהציע לנו עסקה משתלמת.
עם זאת, כאחד מהרוכשים הפוטנציאליים, היה חשוב לי שכל הצעה שתונח לפנינו תהיה זולה ומשתלמת, ולו במשהו, ממה שניתן להשיג באופן עצמאי.
למגינת ליבי, לא זכיתי לראות הצעה כזו.
כמובן שאין לי טרוניות כלפי מאן-דהוא בהנהלת פרוג, שלהם כולנו חבים תודה גדולה.
לענ"ד בסיטואציה הנוכחית מן הראוי להעמיד בראש סדר העדיפויות את התועלת שתצמח לחברי הפורום כתוצאה מההתארגנות הקבוצתית שלהם.
בשלב זה, נדמה לי שבשם הערך הנ"ל, יש מקום להעלות מחדש את ההצעה שהצעתי באשכול הקודם.
דבר נוסף שהתרחש באשכול הקודם, היה סיעור מוחות שממנו עולה כי בעיני כמה מהמבינים בתחום החומרה, יש מקום לשיפור מפרט המחשב, בפרט כשהדברים נוגעים לאלו העוסקים בתחום עריכת וידאו ותלת-מימד.
לכן, פניתי לחנות המחשבים והרכבנו מפרט, חזק יותר (ומטבע הדברים, גם מעט יקר יותר)
מפרט זה מבוסס על מעבד אינטל i5 החדש, המורכב על לוח טוב מבית GIGABYTE
כמו"כ שמנו דגש על כ. מסך משופר מסדרת GeForce 9800GT החדישה ושיפרנו את ספק הכח. המפרט החדש הוא כל מה שגרפיקאי צריך ומעבר לזה. מדובר בסוס עבודה לכל דבר ועניין.
לעיונכם המפרט המלא:
מארז GIGABYTE Triton 180 420W אחריות שנה על ספק הכוח
לוח אם GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות 3 שנים
מעבד INTEL Core i5 750 אחריות לכל החיים
גוף קירור SCYTHE REEVEN RCCT-0901SP 1366+1156
זיכרון OCZ OCZ3P13334GK 2X2GB 1333MHZ CL7 אחריות לכל החיים
דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS אחריות 3 שנים
צורב LG GH22NS30 X22 DVD±R/RW SATA BLACK אחריות שנתיים
כרטיס מסך MANLI Nvidia GeForce 9800GT 1GB PCI-E אחריות 3 שנים
מחיר רגיל: 3850 ש"ח
מחיר קבוצתי: 3625 ש"ח
* משלוח עד בית הלקוח תוך 3 ימי עסקים - חינם
* 5 תשלומים ללא ריבית.
* הרכבה+בדיקות מאמץ במעבדה ללא עלות
* לבעלי מספר סריאלי של ווינדווס (או לרוכשי ווינדווס), התקנת מע' הפעלה חינם.
* הנחה נוספת של 2% למשלמים במזומן (סה"כ 3550 ש"ח)
אז קדימה רבותי, הבה וננקוט בגישה תכליתית ומעשית ונתקדם לקראת רכישה במהרה בימינו בקרוב.
הנושאים החמים