דרוש מידע רכסים מי יודע?

• הוסף לסימניות
רק חשבתי שתשימו לב, כל מי שאומר שלמדו לקח מה אי התפתחות בעניין הציבורי בגבעה ג' -
גבעה ג' כשכונה התפתחה לאט, בשלבים. אף אחד בזמנו לא חלם לאיזה גודל השכונה תתפתח
מצחיק לומר את זה. גבעה ג' אולי נבנתה לאט לאט, אבל תוכננה ביחד כשכונה אחת, זה לא קרה פתאום ובטעות. והתכנון שלה פשוט גרוע ביותר, ללא מבני מסחר ומבני ציבור כמעט בתבע.
הנה תכנית מתאר של רכסים משנת 1987, כן כן.
image (14).png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אגב, לא מבין כל כך את כל הנידון כאן מתי המבני ציבור יהיו מוכנים.
זה לא הענין, בואו לבית שמש, בשום שכונה המבני ציבור לא מוכנים באיכלוס, רק אחרי כמה שנים טובות. בנתיים כל הבתים כנסת בקראוונים על שטח זמני, עד ההקצאות הקבועות. והגנים ילדים בדירות.
עיקר הענין הוא - כמה והאם השטחי המסחר ומבני ציבור שהוקצו בתבע. ובפרסה תכננו שטחים כאלו, בגבעה ג כמעט לא.

• הוסף לסימניות
קו 12 לא מגיע? חשבתי שהוא מסתובב בכל הגבעות היום
מדהים איך ההישראלים עושים את אותם טעויות שוב ושוב וחושבים לקבל תוצאות אחרות לשמוע מעסקן משפט פתטי למדנו את הלקח מגבעה ג כשבעצם היום הזה ערב חנוכה התשפה אין אוטובוס מגבעה ג לב''ב במשך השבוע ואז אוו שתלך ברגל עם הילדים 25 דק' בגשם ושמש או נסיעה פנימית שזה כלכלי וכן מאז שהתחילו את המקוה עד שהשתמשו בו לקח 10 שנים כך שאם התחילו לבנות מבני ציבור זה לא אומר כלום ומי שקונה בפרסה הולך לגור במדבר לפחות 10 שנים ואגב זה שווה את זה כי רכסים היא באמת עיר תורה מושלמת
סליחה, עכשיו שמתי לב שהתכוננת לבני ברק ולא לגבעה ב...
אין מרקפת/חצב? (או יש לתחנה היום שם אחר?)
חוץ מזה, סליחה שאני משווה, אבל זה כמו שמרמות אין לך אוטובוס ישיר לבני ברק, וצריך לקחת אוטובוס פנימי/ללכת ברגל עד לתחנה שיש משם (וכמה קווים כבר יש... אפ' שמדובר על ירושלים...)
בגבעה ג ההליכה יותר קצרה לדעתי ...

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול.

מישהו יכול להסביר לי האם הפרויקט של פסגות השקד טוב?
מיקום טוב? חוזה טוב?
אשמח לפרטים אודות האוכלוסיה וכו
תודה

• הוסף לסימניות
האם יש פרוייקטים של בתים פרטיים או בניני בוטיק עם מעט דירות? או בנינים מדורגים עם כניסות פרטיות?
האם יש פרוייקטים עם דירות ענק שמתאימות לחלוקה לדירה גדולה וליחידה?

• הוסף לסימניות
האם יש פרוייקטים של בתים פרטיים או בניני בוטיק עם מעט דירות? או בנינים מדורגים עם כניסות פרטיות?
האם יש פרוייקטים עם דירות ענק שמתאימות לחלוקה לדירה גדולה וליחידה?

קבצים מצורפים

• Image_20241225_133006_862 (1).jpeg
    Image_20241225_133006_862 (1).jpeg
    2 MB · צפיות: 33
  • תודה
Reactions: stk
  • הוסף לסימניות
@shoshyk
איך האזור של הפרוייקט הזה?

• הוסף לסימניות
אין מרקפת/חצב? (או יש לתחנה היום שם אחר?)
רק בשישי ובמוצ"ש

ברגיל לא עולה לגבעה ג כלל! - ועל זה התלונות שיעלה לרקפות חצב ולא שיעשה את כל הסיבוב

אבל זה כבר ממש דיוקים ולא חשבתי להכנס לזה

הליכה של רבע שעה לפחות בלי להתחשב במזודה /עגלה (הרבה מדרגות)
אם מדובר ממש מתוך גבעה ג' זה הרבה יותר

• הוסף לסימניות
@shoshyk
איך האזור של הפרוייקט הזה?
מצוין
שכנות טובה הם לא סתם מתחייבים... יש משפחות מצוינות,
יש גם משפחות קצת עממיות... אבל הרוב המוחלט נראה לי הם משפחות טובות מאוד,
וזה אזור שקט (כרגע, בגלל הפרויקט חזון איש שנבנה ממול...), לרחוב שקד יש נוף לזיתים ולגבעה א'
יש ממש ליד (אני רואה שזה השקד 29) 2 קראוונים של בתי כנסת - אשכנזי וספרדי, מי שרוצה ממש בית כנסת כבניין - יכול לעלות למעלה במדרגות את כל החזון איש ולהגיע למרכזי של גבעה ג
יש לי קרוב משפחה (4 בתים ליד) שגר שם שנים, נהנים מאוד מאוד, וגם כמה מכרים וחברות שקנו,
(הלוואי והיינו יכולים לקנות שם...שקלנו את זה... אבל 5 חד יקר לנו ולא נצליח לעמוד בזה...)
אם יש לכם רכב זה ממש מצוין, כי זה גבעה ג' בכל זאת
נראה לי אמרתי הכל 😅

• שכוייח!
Reactions: stk
  • הוסף לסימניות
לא קראתי את כל האשכול.

מישהו יכול להסביר לי האם הפרויקט של פסגות השקד טוב?
מיקום טוב? חוזה טוב?
אשמח לפרטים אודות האוכלוסיה וכו
תודה
פסגות השקד.
דבר ראשון הקבלנים זה עץ השקד ואבי חבר שיש להם סטנדרט בניה מאוד גבוה. וגם המפרט שהם מביאים הוא יחסית עשיר ורחב. החוזה שלהם דיי הוגן בלי יותר מידי שטיקים. מבחינת אכלוס אז כנראה שזה הפרוייקט הראשון שיאוכלס בפרסה הם מתקדמים בקצב מאוד מהיר כמו בכל הפרוייקטים שלהם בארץ מבחינת המיקום אז הם נמצאים במרכז השכונה שלדירות 3' חד' יש נוף לטיילת המרכזית ומבני הציבור ולדירות הגדולות יותר יש את כפיר שמקיף אותם (אולי יהיה נוף בין הבנייינים? לא יודע...) ואני לא מכיר את כל האוכלוסיה שרכשה שם אבל את מי שאני כן מכיר אז התרשמתי ממש לטובה ובכל הפרסה באופן כללי יש לא מעט אינדיקציות ונטונים על אוכלוסיה איכותית מאוד שרכשה ומתכננת להגיע (כולל גם את זוכי מחיר למשתכן בפרוייקטים הנ"ל)

• הוסף לסימניות
מצוין
שכנות טובה הם לא סתם מתחייבים... יש משפחות מצוינות,
יש גם משפחות קצת עממיות... אבל הרוב המוחלט נראה לי הם משפחות טובות מאוד,
וזה אזור שקט (כרגע, בגלל הפרויקט חזון איש שנבנה ממול...), לרחוב שקד יש נוף לזיתים ולגבעה א'
יש ממש ליד (אני רואה שזה השקד 29) 2 קראוונים של בתי כנסת - אשכנזי וספרדי, מי שרוצה ממש בית כנסת כבניין - יכול לעלות למעלה במדרגות את כל החזון איש ולהגיע למרכזי של גבעה ג
יש לי קרוב משפחה (4 בתים ליד) שגר שם שנים, נהנים מאוד מאוד, וגם כמה מכרים וחברות שקנו,
(הלוואי והיינו יכולים לקנות שם...שקלנו את זה... אבל 5 חד יקר לנו ולא נצליח לעמוד בזה...)
אם יש לכם רכב זה ממש מצוין, כי זה גבעה ג' בכל זאת
נראה לי אמרתי הכל 😅
יודעים מה המחיר ל5 חדרים ול6 חדרים?

• הוסף לסימניות
פסגות השקד.
דבר ראשון הקבלנים זה עץ השקד ואבי חבר שיש להם סטנדרט בניה מאוד גבוה. וגם המפרט שהם מביאים הוא יחסית עשיר ורחב. החוזה שלהם דיי הוגן בלי יותר מידי שטיקים. מבחינת אכלוס אז כנראה שזה הפרוייקט הראשון שיאוכלס בפרסה הם מתקדמים בקצב מאוד מהיר כמו בכל הפרוייקטים שלהם בארץ מבחינת המיקום אז הם נמצאים במרכז השכונה שלדירות 3' חד' יש נוף לטיילת המרכזית ומבני הציבור ולדירות הגדולות יותר יש את כפיר שמקיף אותם (אולי יהיה נוף בין הבנייינים? לא יודע...) ואני לא מכיר את כל האוכלוסיה שרכשה שם אבל את מי שאני כן מכיר אז התרשמתי ממש לטובה ובכל הפרסה באופן כללי יש לא מעט אינדיקציות ונטונים על אוכלוסיה איכותית מאוד שרכשה ומתכננת להגיע (כולל גם את זוכי מחיר למשתכן בפרוייקטים הנ"ל)
מענין אותי מה הכוונה משפחות איכותיות? אפשר פירוט?

• הוסף לסימניות
מענין אותי מה הכוונה משפחות איכותיות? אפשר פירוט?
בוא. אין לי מידע על כל אחד באיזה כולל ובאיזה מוסדות אבל אני כן יודע על לא מעט משפחות בני תורה וכו' ליטאים וספרדים זה ברור שלא היה ועדת קבלה אבל אני מכיר כמה שהרשימו אותי לטובה.
והם מכירים כמה אחרים שגם התרשמו לטובה ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה