ראיתי רק את החברה היקרה שעולה איזה 10 לחבילהפסטות
אבל זה הגיוני שסכינים יש וכפיות ומזלגות אין?חד פעמי אין את כל הסוגים.
של המותג שלהם (זול משמעותית מהמתחרים) ראית?גבינה צהובה
ברמי לוי לא יצא ליאני מנסה לראשונה לבצע קניה דרכם לאחר שישיר למהדרין סגרוומשום מה אין הרבה מוצרים כמו חלב בשקית, חד"פ פשוט כפיות ומזלגות, גבינה צהובה של רמי לוי, פסטות , ועוד....
מישהו מכיר? יודע? התנסה?
זה מה שמופיע לי בסינון מהדרין אין עוד פסטות..... יש שם מגוון גדול של פסטות
והמחירים?...אבל אצל שופרסל ממש נהניתי!
תתפלאיוהמחירים?...
תתפלא...תתפלאי
אז למה התקשורת זעמה כל כך על ישיר למהדרין?אבל לא כאלה יקרים...
אני לא הסתדרתי עם המהדרין הזה. ועשיתי בלי, והיו הרבה סוגים.זה מה שמופיע לי בסינון מהדרין אין עוד פסטות....צפה בקובץ המצורף 1139489
בנטפרי חלק מהתצוגות חסומות (שלא ניכשל בראיית מלפפון חמוץ...).הסינון של המהדרין לא מושלם 100%.
אולי תנסו לחפש פסטה בלי הסינון, ויש אופציה לפתוח את המוצר בתצוגה של 360 מעלות, ואז אפשר לבדוק אם יש חותמת כשרות
אולי זה משנה באיזה עיר.לא יודע מה איתכם אבל אני חוויתי מס' חוויות נוראיות איתם!
הזמנות מסופקות לכתובת לא נכונה \ הזמנות מגיעות יום לפני או יום אחרי, לא מתקשרים לגבי חוסרים ועוד דוגמאות רבות שקצרה היריעה מלהכיל.
כל נסיון לפנות לשירות לקוחות כולל פניה למנהל האספקה באזור עלו בתוהו.
לצערי נכון לרגע זה לא מצאתי מקום נורמאלי שמצליח להגיע לקרסוליים של ישיר ז"ל
(ו...לא אין לי דרישות גבוהות, אני מצפה שמשלוח יגיע בזמן +- ולא עם ביצים שבורות ומוצרי חלב פתוחים לגמריי)
אם מישהו מכיר פלטפורמה אחרת - אשמח לשמוע
דב
מודיעין עילית.אולי זה משנה באיזה עיר.
כי אני מאוד מרוצה מהם. וכשהיו חסרים רבים מדי, הם עשו לי עוד משלוח בחינם.
והכל הגיע בזמן, ארוז יפה עד הבית.
סליחה על הבורות אבל כל פעם שאני מוסיף מוצר לסל הוא חוזר לראש הרשימה האינסופית... יש דרך למנוע את זה?אבל בשופרסל כן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים