דרוש מידע רמי לוי אונליין, קונים שם? כנסו!

• הוסף לסימניות
אני מנסה לראשונה לבצע קניה דרכם לאחר שישיר למהדרין סגרו:mad::mad::mad: ומשום מה אין הרבה מוצרים כמו חלב בשקית, חד"פ פשוט כפיות ומזלגות, גבינה צהובה של רמי לוי, פסטות , ועוד....
מישהו מכיר? יודע? התנסה?

• הוסף לסימניות
חלב בשקית באמת אין, אולי בגלל המשלוח.
גבינה צהובה יש שם במגוון כשרויות, וכן פסטות.
חד פעמי אין את כל הסוגים.

רני קונה שם די הרבה, במיוחד מאז שיש סגרו את שלהם. ובגדול די מרוצה, קצת מסורבל בגלל מגוון המוצרים שם שאינם בכשרויות שאני צורך. אבל בדר"כ אין בעיה, כי אני יודע מה אני רוצה להזמין, ואני מכיר את המוצרים אותם אני צורך.
המחירים שם ממש בסדר גמור. ודאי יחסית לחנויות באזור מגוריי.

• הוסף לסימניות
מוצלח מאוד מאוד (לא התנסיתי בפירות וירקות)
הם מזכים מיד על חוסרים וכן אריזות פגומות וכד'
קרה לי שנשפך קצת סנו קליר בתוך השקית וכן פעם הביאו לי שוקולד פרה חלבי בית יוסף וזיכו הכל

• הוסף לסימניות
ראיתי רק את החברה היקרה שעולה איזה 10 לחבילה
חד פעמי אין את כל הסוגים.
אבל זה הגיוני שסכינים יש וכפיות ומזלגות אין?
גבינה צהובה
של המותג שלהם (זול משמעותית מהמתחרים) ראית?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו משם כמה פעמים וממש התאכזבנו.
קודם כל תמיד חסר להם המון מוצרים שאנחנו צורכים.
אי אפשר לקנות שם ירקות כמעט בכלל. ובכל פעם שניסיתי להיכנס לירקות שמיטה - לא היה במלאי.
פעם אחת הם השאירו לי את השקיות בבניין ליד ולא הודיעו בכלל שההזמנה הגיעה. היו שם מוצרי חלב. רק בזכות שכנה ששמה לב והתקשרה למספר שהיה רשום על ההזמנה ידענו מזה.
פעם אחת הזמנו המון מוצרי חלב וגבינות יקרות - כמעט להכל היה תאריך תוקף של מספר ימים בודדים.
לא היה לנו סבלנות להתלונן אבל מאז לא קונים שם יותר.

בכל מקרה צריך לעשות השלמות כי חסר להם מלא דברים וצריך לקנות ירקות במקום שומר שמיטה - כך שיוצא יותר משתלם לעשות את כל הקניה באותו מקום וזהו.

עריכה:
אה ושכחתי גם לומר שבכל פעם שהזמנו הם התקשרו יום לפני או באותו היום שההזמנה הייתה צריכה להגיע ואמרו שמוצר אחד מההזמנה לא במלאי והם מזכים אותנו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדקתי הרגע. יש שם מגוון גדול של פסטות. תשתמשו באפשרות החיפוש למעלה.
לפעמים נגמר להם מוצרים.
הגבינה צהובה של המותג שלהם איני מכיר, באיזה השגחה היא? ובאמת אין אותה באון ליין.

אם חסר מוצרים בשווי יותר מ50 ש"ח, הם עושים משלוח נוסף בחינם בשביל הפרטים החסרים - כמובן בפניה לשירות הלקוחות.

• הוסף לסימניות
אני מנסה לראשונה לבצע קניה דרכם לאחר שישיר למהדרין סגרו:mad::mad::mad: ומשום מה אין הרבה מוצרים כמו חלב בשקית, חד"פ פשוט כפיות ומזלגות, גבינה צהובה של רמי לוי, פסטות , ועוד....
מישהו מכיר? יודע? התנסה?
ברמי לוי לא יצא לי
אבל בשופרסל כן.
עכשיו בשנה של השמיטה פחות כי הפירות והירקות כנראה היתר מכירה
אבל אצל שופרסל ממש נהניתי!
הכל מגיע ממש מסודר!
מביאים עד לסלון של הבית...
חוצמזה אם הגיעה א.כביסה פתוחה זיכו אותי
גם שם לפעמים חסר חלב בשקית.
אגב כל ההכשרים רשומים בצורה מאד מסודרת על כל מוצר.

• הוסף לסימניות
. יש שם מגוון גדול של פסטות
זה מה שמופיע לי בסינון מהדרין אין עוד פסטות....
2022-06-14 (3).png

• הוסף לסימניות
והמחירים?...
תתפלאי
אבל לא כאלה יקרים...
לפעמים יש מבצעים ממש שווים....
ככה הגעתי למסקנה..
בשנה רגילה אני בוחרת ירקות ופירות רגילים ולא אורגני

• הוסף לסימניות
הסינון של המהדרין לא מושלם 100%.
אולי תנסו לחפש פסטה בלי הסינון, ויש אופציה לפתוח את המוצר בתצוגה של 360 מעלות, ואז אפשר לבדוק אם יש חותמת כשרות

• הוסף לסימניות
הסינון של המהדרין לא מושלם 100%.
אולי תנסו לחפש פסטה בלי הסינון, ויש אופציה לפתוח את המוצר בתצוגה של 360 מעלות, ואז אפשר לבדוק אם יש חותמת כשרות
בנטפרי חלק מהתצוגות חסומות (שלא ניכשל בראיית מלפפון חמוץ...).
ומה שהם כותבים בתיאור המוצר, לא תמיד מדויק. אבל כתבו כאן שהם מזכים אם היתה טעות שלהם.

• הוסף לסימניות
לא יודע מה איתכם אבל אני חוויתי מס' חוויות נוראיות איתם!

הזמנות מסופקות לכתובת לא נכונה \ הזמנות מגיעות יום לפני או יום אחרי, לא מתקשרים לגבי חוסרים ועוד דוגמאות רבות שקצרה היריעה מלהכיל.

כל נסיון לפנות לשירות לקוחות כולל פניה למנהל האספקה באזור עלו בתוהו.

לצערי נכון לרגע זה לא מצאתי מקום נורמאלי שמצליח להגיע לקרסוליים של ישיר ז"ל
(ו...לא אין לי דרישות גבוהות, אני מצפה שמשלוח יגיע בזמן +- ולא עם ביצים שבורות ומוצרי חלב פתוחים לגמריי)

אם מישהו מכיר פלטפורמה אחרת - אשמח לשמוע

דב

• הוסף לסימניות
לא יודע מה איתכם אבל אני חוויתי מס' חוויות נוראיות איתם!

הזמנות מסופקות לכתובת לא נכונה \ הזמנות מגיעות יום לפני או יום אחרי, לא מתקשרים לגבי חוסרים ועוד דוגמאות רבות שקצרה היריעה מלהכיל.

כל נסיון לפנות לשירות לקוחות כולל פניה למנהל האספקה באזור עלו בתוהו.

לצערי נכון לרגע זה לא מצאתי מקום נורמאלי שמצליח להגיע לקרסוליים של ישיר ז"ל
(ו...לא אין לי דרישות גבוהות, אני מצפה שמשלוח יגיע בזמן +- ולא עם ביצים שבורות ומוצרי חלב פתוחים לגמריי)

אם מישהו מכיר פלטפורמה אחרת - אשמח לשמוע

דב
אולי זה משנה באיזה עיר.
כי אני מאוד מרוצה מהם. וכשהיו חסרים רבים מדי, הם עשו לי עוד משלוח בחינם.
והכל הגיע בזמן, ארוז יפה עד הבית.

• הוסף לסימניות
גם לי יש נסיון גרוע איתם. ואני חוזרת אליהם שוב ושוב מחוסר בחלופות.
האפשרות מהדרין מסננת בלי קשר
אין פירות וירקות שמיטה(למרות שיש לחצן מיוחד ולמרות שסניף האיסוף הוא גבש מהדרין)
המידע על הפריטים הרבה פעמים לא מדויק

חוסרים בלי סוף
מחליפים בלי להתייחס לבקשה שלא להחליף
הגעה באיחור גדול
משלוחנים ערבים עצלנים וממהרים
שירות לקוחות לא זמין

אבל למחירים אין מתחרים.

מזמינה מהם פעם בחודש את כל הדברים הכבדים, כל הסבונים והשישיות+מבצעים אבל לא יכול לבוא במקום סופר כי אין פירות וירקות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה