חסידישער יוד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
וכמה מטר הדירה עצמה? נוף?250 פחות או יותר
וכמה מטר הדירה עצמה? נוף?250 פחות או יותר
120 נוף חלקיוכמה מטר הדירה עצמה? נוף?
תודה רבה!!! אני השכרתי את שלי ברוך השם מטבח משודרג וכל הבית משודרג מאוד! גינה אם דשע סינטטי שלך אם דשא? איזה רחוב שלך?120 נוף חלקי
מה המחיר לקניה של דירה כזאתמה המחיר לדירה כזה להשכרה מישהו יודע? דירת גן ענקית בפרויקט וולפסון ברחוב רבי חנינא, בד'4 דירה משודרגת מאוד, מטבח משודרג, יחידת הורים אם אמבטיה, ועוד... 4 וחצי 5 חדרים (החמישי אפשרות סגירה) 130 מטר + חניה + גינה ענקית 339 מטר הכל עם דשא סיננטטי עבה (בהמשך יהיה כניסה פרטית) אשמח לשמוע כמה המחיר לשכירות אמור להיות בבקשה?
בערך 3.500.000מה המחיר לקניה של דירה כזאת
בכמה אתה קניתבערך 3.500.000
לפני 5 שנים?בכמה אתה קנית
לא בכמה אתה מוכר
אם אתה מחיר למשתכן
אז בכמבה קנה השכן שלך
בתודה מראש
נכון אבל המדד עלה עוד 350.000לפני 5 שנים?
נראה לי אז זה עלה בערך 2 מיליון.
?תודה רבה!!! אני השכרתי את שלי ברוך השם מטבח משודרג וכל הבית משודרג מאוד! גינה אם דשע סינטטי שלך אם דשא? איזה רחוב שלך?
עבר כמעט חודש מאז פרסום הכתבה! האם כבר יש מידע על הקוים החדשים לרמה ד'4?"הבשורה הגדולה היא לשכונת רמת ד'4 שהתאכלסה לפני כשלוש שנים וסבלה עד כה ממחסור חמור בתחבורה ציבורית. במסגרת התכנית, יתווספו ארבעה קווים חדשים לשכונה, כולל קו מעגלי חדש שיחבר בין רמת ד' לאזור המע"ר – מרכז העסקים החדש של בית שמש"
צפה בקובץ המצורף 1920823
היחיד שבאמת מתייחס לפניות זה העוזר של מקלב, והוא אמר שלפני פסח זה לא יקרה בגלל החגים המוסלמים.תגובה של משרד התחבורה
כפי שראית בעיתון בענינים
למרות שיש כבר מבנה מסוף זמני אבל עדין חסר התשתיות
(אבל זה נראה תגובה מגוכחת כמה ימים צריך כדי לחבר תשתיות לקראוון )
אולי באמת תשאל אותו מתי זה כן יקרה... ותעדכן...היחיד שבאמת מתייחס לפניות זה העוזר של מקלב, והוא אמר שלפני פסח זה לא יקרה בגלל החגים המוסלמים.
בנתיים קיבלתי רק תגובה לקונית: (לפחות לעניין)אולי באמת תשאל אותו מתי זה כן יקרה... ותעדכן...
בשורות טובות לתושבי השכונה:מישהו יודע מהו התאריך החדש
להפעלת האוטובוסים בד 4
(אני שמעתי מפה קדשו של הרב פרנקל את התאריך הקודם ואמר לפני פסח
רק שכחתי לשאול אותו איזה שנה )
מישהו יכול לצטט את כל ההודעות בסגנון הזה וציון התאריכים?בשורות טובות לתושבי השכונה:
שלום וברכה,
תודה על פנייתך לראש העיר בנוגע לתחבורה הציבורית ברמת בית שמש ד'4.
נעדכן כי הקמת מסוף התחבורה הציבורית נמצאת בשלבים סופיים של השלמה, ובימים הקרובים הוא צפוי להיפתח. במקביל, מתקיימת עבודה מול משרד התחבורה לצורך הכנסת קווים נוספים לשכונה, והארכת זמן השירות, שיספקו מענה נרחב יותר לצורכי התושבים.
בהמשך לכך, צפויים להתווסף בקרוב קווים נוספים שישפרו את הנגישות התחבורתית בתוך רמה ד' ובינה לבין חלקי העיר השונים.
נמשיך לעקוב מקרוב ולקדם את הנושאים בשיתוף הגורמים הרלוונטיים.
בברכה,צפה בקובץ המצורף 1947700
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //