- הוסף לסימניות
מגרש 229 מגביל לרחוב אהרונסון והמשך של רחוב טרומפלדור
צודק.הגרלה 2514
לסיכום עד עכשיו, יש בקשות היתר להגרלות:
המתחם שכיוונת בחיצים הוא של ההגרלה המדוברת לעיל (2514) ומס' המתחם הוא 227 [ולא 229 שנמצא ימינה יותר, ושייך להגרלה 2446].מגרש 229 מגביל לרחוב אהרונסון והמשך של רחוב טרומפלדורצפה בקובץ המצורף 2012146
עוד דבר מעניין שעולה מהבקשה הזו זה השינוי (המבורך) בין התוכנית המאושרת לתוכנית בבקשה החדשה.צודק.
התעדכנו הפרטים בבקשה, וזו אחת ההגרלות הטובות ביותר בפרויקט.
77 יח"ד ב-3 בניינים! דירות בוטיק אפשר לקרוא לזה.. 26 דירות בבניין! מזל טוב לזוכים![]()
אם לא חורגים מקווי הבניין או ממספר הקומות, הדירות והמטרים - זו לא הקלה.מעניין אם השינויים יאושרו, לאחר שעלתה פה טענה שעבר החוק שאוסר על הקלות בתוכניות.
צפה בקובץ המצורף 2012621
צפה בקובץ המצורף 2012622
תודה על המידע, זה מה שלא ידעתי.אם לא חורגים מקווי הבניין או ממספר הקומות, הדירות והמטרים - זו לא הקלה.
(בדרך כלל אין בתב''ע הגבלה על מספר המבנים).
הם במפורש מבקשים הקלה במספר המטרים לבינוי?!בבקשה של שי-חי יש תוספת של כ-15k מ"ר וזה נחשב הקלה.
כך יוצא בחשבון. כי סה"כ מבוקש שם כ-114k מ"ר (שטח עיקרי), כשבתוכנית המקורית יש פחות ממאה.הם במפורש מבקשים הקלה במספר המטרים לבינוי?!
או שכך יוצא בחשבון?
בין כך ובין כך - זו תהיה הפתעה אם זה יאושר (צריך ללמוד טוב את ההוראות שם).
צריך לעקוב אחרי ה'אירועים' בבקשה, אם מופיע 'אי עמידה בתנאי סף' הרי שמדובר במשהו מהסוג הזה של אי התאמה לתב''ע.כך יוצא בחשבון. כי סה"כ מבוקש שם כ-114k מ"ר (שטח עיקרי), כשבתוכנית המקורית יש פחות ממאה.
בעצם עשיתי חשבון של בקשה א' + בקשה ב' ויצא לי תוספת של 43 דירות וגם תוספת של מ"ר. אולם יכול להיות שחלק מבקשה ב' נכללת בבקשה א' ואז אין חריגה מכמות המטרים והדירות. נשאר בצ"ע..
www.jdn.co.il
shmuelsh.ovh
אמנם לא מצויין שם מס' יח"ד, אבל מדובר בשרטוט (תראה בהודעה לעיל, זה מתחם 226 שצמוד למתחמים 229 ו-227, בתמונה זה המתחם שבמרכזה).@פרישמן מה אתה יכול להגיד לי הגרלה 2457 מבחינת בקשת ההיתר
תודה רבה על העדכון אני בהמתנה שם, ומשנה לי.התפתחות משמעותית!
אתמול הגיש שי-חי בקשת היתר.
מדובר בשתי ההגרלות שהוא זכה בהן - 2450 ו-2446.
מהנתונים עולה שהוא כמעט משאיר את התוכנית המקורית (8 בניינים) ויהיו 7 בניינים גבוהים של 14 קומות במתחם הגרלת 2446.
יש שינויים בכמות הדירות. כלומר יהיו יותר דירות - הממתינים הרוויחו כי כל הדירות הנוספות הולכות לממתינים בהגרלות.
במתחם 2446 יהיו 7 בניינים ענקיים בסה"כ 570 יח"ד, במקום 527. כלומר, 43 זוכים נוספים.
נ.ב. חשוב לי להדגיש כי אינני הבעלים של הארגון ואיני אחראי עליו אלא רק מסייע לאברכים היקרים שעומדים מאחורי היזמה וביקשו את עזרתי.תאחדות החרדית לזוכי מחיר למשתכן ודירה בהנחה של עו"ד נתן רוזנבלט
![]()
מהפכת הדירות בהגרלה יוצאת לדרך / טור - JDN
הוקם מרכז הכוונה לזוכי הגרלות דיור חרדי. המרכז יסייע בפתרון בעיות המתנה לדירות, הקמת קהילות, ייעוץ משכנתאות וניהול מו"מ עם ספקים. ההרשמה חינם דרך פלטפורמה דיגיטלית עד ט"ז אב. כל הפרטים בטור של עו"ד נתן רוזנבלטwww.jdn.co.il
זה הקישור להרשם:
![]()
האיגוד החרדי לזוכי מחיר למשתכן
מערכת רישום חכמה לזוכי מחיר למשתכן ודירה בהנחה. התחברו לשכנים, קבלו מידע על זכויותיכם ועל הפרויקט שלכם.shmuelsh.ovh
שים לב שיש תוספת (טרם מאושרת) של 43 דירות, ואם מקומך בהמתנה קרוב לזה - בטוח שזכית.תודה רבה על העדכון אני בהמתנה שם, ומשנה לי.
מה רמת הוודאות שיאשרו את התוספת?שים לב שיש תוספת (טרם מאושרת) של 43 דירות, ואם מקומך בהמתנה קרוב לזה - בטוח שזכית.
זה קצת בעייתי, כי תוספת הדירות חורגת מהתב''ע שלא כחוק כך שאיני מכיר דרך בה היזם יכול לקבל היתר לדירות הנוספות, אבל לא הכל אני יודע.מה רמת הוודאות שיאשרו את התוספת?
(הקלה = בקשת היתר לחרוג מהתב''ע)יש רק בעיה אחת,
והיא, שתיקון 134 לחוק התכנון והבניה התשכ"ה שנכנס לתוקף ב 01.01.2025 אוסר על הוועדות להעניק הקלות ולמעשה המושג בוטל לחלוטין ויצא מהחוק הישראלי.
(יש חריגים עד סוף השנה. לא רלוונטי כאן. בנוסף, מסופקני אם על תב''ע חדשה כל כך היה בכלל אפשר להקל במספר היח''ד גם אם היה מותר להעניק הקלות)
המכרז הוא מלפני תחולת החוק וכנראה לכן הסעיף מופיע בו, אבל אין לוועדה המקומית אפשרות להקל על היזם בלי שינוי התוכנית.
לא. שינוי תוכנית זה להגיש תוכנית חדשה במבא''ת היזם הגיש רק בקשה להיתר ברישוי זמין.
(העולה מהדברים: לצערי, כרגע כנראה לא מתווספות דירות כי הוועדה לא יכולה לאשר זאת)
אל תאמינו לי. תבררו אצל המומחים האם אפשר לבקש הקלות.
rhon.co.il
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:![]()
Secure File Sharing - Filemail
Share files of any size, any format, any type, securelywww.filemail.com
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //