- הוסף לסימניות
בוצע.כמו כן אולי אני אעביר את המפה לגליון הראשי להקל על ההפניה מהמספר הסידורי.
בוצע.כמו כן אולי אני אעביר את המפה לגליון הראשי להקל על ההפניה מהמספר הסידורי.
shayhai.co.il
רחוק מד'.המגרש של שי חי הגרלה 2450 זה ליד רמה ג או ליד ד
ליד ה1רחוק מד'.
די קרוב לג'2.
די קרוב...ליד ה1
ניתן גם להוסיף קישורים לאתרי היזם ולאדריכלי הפרויקטים.
מחלקת הנדסה הפסיקו לכתוב מגרש 200, ולכתוב מספר מגרש עדכני!(מכיוון שבאתר של העירייה הכל מאד חלקי, אם אתם מביאים קישור לבקשת היתר נא לציין מס' הגרלה לדעתכם... אין לי כח לנחש)
אבל עדיין יש טעויות.מחלקת הנדסה הפסיקו לכתוב מגרש 200, ולכתוב מספר מגרש עדכני!
אני רואה שזה מקיף... בכל הבקשות בשכונה 227 החליף את ה200 שתקעו לפנ''כ והשעון המקולקל מציג מס' מגרש נכון רק אצל בראזני...מחלקת הנדסה הפסיקו לכתוב מגרש 200, ולכתוב מספר מגרש עדכני!
יצא פעם יח''צ שהציבור יחליט... משו כזהמה עם שמות הרחובות בשכונה?
ידוע מתי יוחלט?
קיים לדעתך אפשרות שהרחוב העליון של אהרונסון לא יקרא טרומפלדור?יצא פעם יח''צ שהציבור יחליט... משו כזה
זה בעיקרון אחד הרחובות שעומדים לפתחה של וועדת השמות וממתינים לקריאת שם. האם מישהו שם ישים לב שזה ממשיך רחוב קיים? כנראה שכן, כי הרי לא נהוג לתת לשם הרחוב להשתנות שלא בצומת כדי למנוע בלבול.קיים לדעתך אפשרות שהרחוב העליון של אהרונסון לא יקרא טרומפלדור?
יש למישהו סיבה לעשות את זה?
זה מאוד לא מקובל.מהסיבה הזו יתנו שם חדש גם לטרומפלדור הקיים
איך אפשר לראות את זה?זה בעיקרון אחד הרחובות שעומדים לפתחה של וועדת השמות וממתינים לקריאת שם.
עדיין אין לנו את התוכנית של שי-חי.עדכון גיליון המידע לזוכים:
לבקשת @יעקב הרמתי ו @פרישמן הוספתי עמודה של מס' הבניינים בכל מתחם וכן עמודה של מס' הקומות על פי התב''ע.
אשמח למשוב,
(@פרישמן , תקן אותי אם טעיתי במס' הקומות במגרשים 229 ו300 אחרי צמצום מס' הבניינים בעקבות הארכיאולוגיה).
כמו כן, אנסה לפעול בס''ד שקישור לגיליון יוצמד לכל עמוד באשכול זה.
היו ברוכים!
rhon.co.il
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:![]()
Secure File Sharing - Filemail
Share files of any size, any format, any type, securelywww.filemail.com
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //