לא נראה לי שיש "דיונים בוועדה" (אולי במקרים של הקלות חריגות)זו רק השערה לא מבוססת שלי. הרי יהיו הרבה פרויקטים שם, והגיוני שהדיונים בוועדה של העירייה יהיו לפי סדר ההגשה להיתר, כך שמי שהגיש מוקדם יותר יוכל לקדם את ההיתר מהר יותר.
הם יהיו ממש קרובים לכביש של אליהו הנביא, והם לכאורה יסתירו את הנוף...שאלה לא ממש מן העניין...
מישהוא יודע האם הבניינים שאומרים להיבנות מול הבניינים של מרים הנביאה [ורחובות תמר ויוכבד] יהיו צמודים ממש לכביש של אליהו הנביא?
ואם כן - עד איזה גובה הם יגיעו? יסתירו את הנוף לבניינים שממולם בג2?
לא חדשה. קיימת כבר כמה שנים טובות. ובקרוב מאוד כנראה תפורק, לטובת המשך עבודות הפיתוח ברמה ה2.ויש אנטנה חדשה בסוף אליהו הנביא שהיא במרחק של כ-400 מטר משם.
יש מה לעשות עכשיו?אנטנה סלולרית חדשה הוקמה בלילה על רחוב אהרונסון (צמוד לפרויקט שי-חי 2446), מעבר לכביש.
מהלך בזק: אנטנה חדשה הונפה – שיפור קליטה חסר תקדים בדרך
בית שמש חדשות: תוך יומיים בלבד, במהירות בלתי רגילה, הונף תורן האנטנה הגדול ברחוב שרה אהרונסון בשכונת רמת בית שמש ה'.
מדובר בצעד משמעותי במסגרת מהלך רחב לשיפור הקליטה הסלולרית בעיר.
האנטנה החדשה צפויה לשפר באופן דרמטי את איכות הקליטה בשכונות רמת בית שמש א', ג' וה', וכן לכל באי פארק ירמות הענק.
אני מאוד מקווה שזה זמני, כי זו סכנה לגור בקו ישיר מול אנטנה במרחק של כ-10 מטר.
בכלל אני לא מבין איך תושבי פרויקט 'סוהו על הפארק', שכבר אוכלס, הסכימו לאנטנה כל כך קרובה אליהם במרחק של עשרות מטרים בלבד.
אגב, הקליטה שם מצויינת ויש אנטנה חדשה בסוף אליהו הנביא שהיא במרחק של כ-400 מטר משם. וחוץ מזה ממתי אנטנה בעמק זה טוב? זה המקום הכי נמוך באזור לכאורה. לא מבין.
לשמוח שתהיה קליטה טובה של סלקום ופלאפוןיש מה לעשות עכשיו?
זו אנטנה אחרתלא חדשה. קיימת כבר כמה שנים טובות. ובקרוב מאוד כנראה תפורק, לטובת המשך עבודות הפיתוח ברמה ה2.
זה לא זמני, זה קבועאנטנה סלולרית חדשה הוקמה בלילה על רחוב אהרונסון (צמוד לפרויקט שי-חי 2446), מעבר לכביש.
מהלך בזק: אנטנה חדשה הונפה – שיפור קליטה חסר תקדים בדרך
בית שמש חדשות: תוך יומיים בלבד, במהירות בלתי רגילה, הונף תורן האנטנה הגדול ברחוב שרה אהרונסון בשכונת רמת בית שמש ה'.
מדובר בצעד משמעותי במסגרת מהלך רחב לשיפור הקליטה הסלולרית בעיר.
האנטנה החדשה צפויה לשפר באופן דרמטי את איכות הקליטה בשכונות רמת בית שמש א', ג' וה', וכן לכל באי פארק ירמות הענק.
אני מאוד מקווה שזה זמני, כי זו סכנה לגור בקו ישיר מול אנטנה במרחק של כ-10 מטר.
בכלל אני לא מבין איך תושבי פרויקט 'סוהו על הפארק', שכבר אוכלס, הסכימו לאנטנה כל כך קרובה אליהם במרחק של עשרות מטרים בלבד.
אגב, הקליטה שם מצויינת ויש אנטנה חדשה בסוף אליהו הנביא שהיא במרחק של כ-400 מטר משם. וחוץ מזה ממתי אנטנה בעמק זה טוב? זה המקום הכי נמוך באזור לכאורה. לא מבין.
לאיזו אנטנה אחרת אתה מתכוון?זו אנטנה אחרת
לא ברור לי הסיפור של האנטנות שם, זכרתי שיש אנטנה זמנית וכנראה שזה מה שנכתב בהודעה הקודמת.לאיזו אנטנה אחרת אתה מתכוון?
היתה אחת, והוסיפו עוד אחת. לא שתיים.לפי מה שאני מבין בכל האזור הייתה עד עכשיו אנטנה אחת ועכשיו יש 2 במקומה ויהיו עוד.
לא צריך להיות לא פרשן, ולא צופה עתידות.לענייננו, יש אנטנה חדשה ואלו החדשות הרלוונטיות. אני לא פרשן ולא צופה עתידות.
זו הגרלה 2456עוד חברה הגישה בקשה להיתר ברמה ה'2, במתחם 228 של מתתיהו.
לפי מה שהיא מבקשת יוצא שבבניין יהיו כמה קומות של 6 דירות בקומה. כלומר, 2 דירות עם כיוון אוויר אחד.
50 יח"ד בבניין של 12 קומות, כש-2 הקומות התחתונות (מדורג, על צלע ההר) והקומה העליונה ('יציאה לגג' - דירה או 2 דירות בגג..) הם רק חצי קומה בעצם.
בית שמש – מרכז מידע הנדסי - איתור בקשה
www.handasabs.org.il
כיום אין אפשרות לקבל הקלות, אלא יש צורך בשינוי תב"עזו הגרלה 2456
אתר ההרשמה להגרלות "דירה בהנחה"
באתר תוכלו לקבל מידע על תהליך ההשתתפות בתוכנית דירה בהנחה.www.dira.moch.gov.il
צפה בקובץ המצורף 1993198
תיקון טעות מההודעה הקודמת: 9.5 קומות ולא 12, כלומר צפוף יותר בכל קומה.
עוד דבר חשוב שאני לומד מהבקשה הזו, שהיזם נצמד לתוכנית המקורית.
השאלה שעלתה כאן בעבר מה יהיה בשאר הפרויקטים (שאולי תהיה חלוקת בניינים שונה. נגיד על השטח הזה הוא יכול לבנות 3 בניינים ולשמור על כמות הדירות ופחות צפופות, כי התוכנית הראשונית המאושרת איננה מחייבת את היזם). יוצא שיהיו דירות גדולות עם כיוון אוויר אחד ומי שקונה להשקעה שיקח בחשבון שקשה יותר למכור דירה 'חנוקה'.
נמשיך לעקוב אם היזמים האחרים יעשו כמוהו או לא.
צפה בקובץ המצורף 1993196
אם הייתי קונה דירה, הדבר כמעט האחרון שהיה מעניין אותי זה כמה כיוונים יש לדירה. כל עוד יש חלון בכל חדר לא אכפת לי האם כולם לכיוון 1, או חלקם לכיוון 1 וחלקם לכיוון 2.יוצא שיהיו דירות גדולות עם כיוון אוויר אחד, ומי שקונה להשקעה שיקח בחשבון שקשה יותר למכור דירה 'חנוקה'.
rhon.co.il
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:![]()
Secure File Sharing - Filemail
Share files of any size, any format, any type, securelywww.filemail.com
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //