רעב בלתי נשלט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;989705:
מפליא אותי שאף אחת עוד לא כתבה את זה...

בהנקה הכוחות הטובים ביותר ניתנים לתינוק לכן מרגישים רעב וחולשה [אנחנו לא פרות הולנדיות...] ולכן צריך לקחת גם ויטמינים לחיזוק [פרנטל וכו'] וגם דברים להשבחת והגברת החלב כמו:
  • בירה
  • שקדים
  • קרעפט - ניתן לקנות בכל קיוסק או חנות טבע או להכין לבד
  • שתיה - 2 כוסות לפני ו-2 כוסות אחרי
  • יש שפע מילק/מגע מילק וכו'
אל תקמצני על הדברים הנ"ל כי:
א. חלב אם הוא הכי בריא לתינוק ואם לא זה על חשבון הכוחות והשיניים
ב. הסיפוק להנקה והקשר המיוחד שנוצר בין האמא לילד ובלל, האפשרות שבאמצע המרוץ היומיומי את מתיישבת "לנוח" ומניקה
ג. מטרנה עולה יותר

בהצלחה!!!​
לא יודעת אם מטרנה עולה יותר מבירה, שקדים, קאעפט(שאני לא יודעת מה זה) ומיני ויטמינים וכו...
אבל מבחינת בריאות, אין ספק.
וזה הכי חשוב.

• הוסף לסימניות
בדקת את בלוטת התריס?
הרבה פעמים אחרי לידה הבלוטה נחלשת וסימניה רעב מוגבר או חוסר תיאבון (תלוי בתת פעילות או יותר)
וחולשה מטורפת שבא לך כל היום לישון וזה גם לא עוזר!!
לי היה כזה דבר והסתדר אחרי נטילת כדור לכמה חודשים עד שהבלוטה חוזרת לתפקוד טוב.

יש לי חברה שהייתה נרדמת לבעלה בעמידה תוך כדי דיבור - ברצינות ובלי הגזמה!!!
כמובן שזה תלוי ברמת הבעיה. וזה לרוב חולף לאחר זמן.
יש לזה עוד סימנים אם תרצי לברר.

• הוסף לסימניות
תחושת רעב לא אמורה להיות, אם אוכלים טוב, לא בדיאטה, ובלי קשר להנקה.

כדאי לך לפנות לרופא ולבקש בדיקה לתבחין נשיפה - לגילוי הליקופקטור.
מדובר בחיידק שמתמקם בקיבה, (נמצא אצל אחוזים רבים האוכלוסייה, רק שלא אצל כולם הוא מתפרץ) ואחת מהתופעות הכי ידועות שלו זה רעב בלתי נשלט גם אם תאכלי כמויות אסטרונומיות.
סימנים נוספים שיכולים להיות זו חולשה אין סופית, כאבי גב בחלק העליון.

ויותר מהכל - מתפרץ אחרי לידות.

ממליצה לך בחום לפנות בהקדם לרופא לאבחון. (טיפול נעשה רק בתקופה שקטה - קרי: לא הריון ולא הנקה)

אם תרצי, אוכל לתת לך פרטים נוספים.

הרבה בריאות וכח

• הוסף לסימניות
איזה אשכול...
מתנה לכל הרעבים למניהם

קבצים מצורפים

• IMG-20130329-WA015.jpg
    KB 17.1 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
אם הוא ימצא אותי בחדר כי בטוח שכבר אהיה במטבח!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;989844:
(טיפול נעשה רק בתקופה שקטה - קרי: לא הריון ולא הנקה)

לא רק!
בהנקה אפשר לקבל טיפול אבל לשפוך לאחר כל כדור (רק) את המנה הבאה של החלב.
מנסיון של גיסתי.

• הוסף לסימניות
אני בהנקה כבר 10 חודשים ואני שוקלת להפסיק רק בגלל התיאבון הזה!!!!
הייתי בחורה רזה מאד {54 קילו} וכבר בהריון היה לי תאבון מוגבר ועליתי ולעליתי ועליתי עד שהגעתי ל82 קילו!!! ועכשיו אני לא מצליחה לחזור לעצמי בגלל התאבון הזה!!!אני צריכה לרדת עוד לפחות 10 קילו.
תגידו כשמפסיקים להניק התאבון חוזר לעצמו???
זה ילד ראשון ואני פשוט לא מכירה את עצמי...

• הוסף לסימניות
העצה פשוט כנ"ל, להרבות באכילת שומנים בריאים (חמאה, ביצים, בשר שמן) !!!!
הן נגד תחושת רעב, והן נגד חלשות. זהו האוכל הטבעי מאז ומעולם (עד לתקופתינו). ואם האוכל לא מספיק, אז יש ללכת לכל מיני ויטמינים ובדיקות וכו' וכו'.
השומן לא מוסיף במשקל, אלא הפחמימות !
נסו ותווכחו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שג;993792:
העצה פשוט כנ"ל, להרבות באכילת שומנים בריאים (חמאה, ביצים, בשר שמן) !!!!
הן נגד תחושת רעב, והן נגד חלשות. זהו האוכל הטבעי מאז ומעולם (עד לתקופתינו). ואם האוכל לא מספיק, אז יש ללכת לכל מיני ויטמינים ובדיקות וכו' וכו'.
השומן לא מוסיף במשקל, אלא הפחמימות !
נסו ותווכחו!

א' הנ"ל לא שומנים בריאים בכלל, כשאומרים שומן בריא מתכוונים לשומן מהצומח- אבוקדו, אגוזים, טחינה שמן זית וכדומה
ב' השומן לא מוסיף במשקל? נו נו..
ומה עם הכולסטרול שהוא ודאי מוסיף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;993973:
א' הנ"ל לא שומנים בריאים בכלל, כשאומרים שומן בריא מתכוונים לשומן מהצומח- אבוקדו, אגוזים, טחינה שמן זית וכדומה
ב' השומן לא מוסיף במשקל? נו נו..
ומה עם הכולסטרול שהוא ודאי מוסיף?

א) אכן השיטה הנפוצה היום בקרב הרופאים ששמנים מן החי מזיקים לבריאות, אבל שיטה זו נתחדשה בדור האחרון בלבד! ויש רבים החולקים עליו, וטוענים שאין להם שום הוכחה מחקרי ששמנים מן החי מזיקים לבריאות, ואדרבה הם נחוצים מאוד לבריאות, כפי שהיה ידוע ומקובל בכל השנים.
ב) גם בנושא המשקל, אלו שעשו דיאטות דל פחמימות (דהיינו לפחות הרבה בפחמימות, הכוללת בראשונה סוכר, וכן בכל סוגי הקמחים, תפו"א, וכן סוכר פירות, ועוד), אף שהוסיפו הרבה בשומנים, הם ירדו במשקל !! כן !!
[דיאטת דל פחמימות באופן קיצוני, ידוע על שם "אטקינס", והוא נפוץ היום גם בקרב קהילות החרדים בארה"ב, ע"י הרב מייזליש ממונסי].
ג) לגבי כולסטרול, היום כבר ידוע שיש כולסטרול טוב ונחוץ ויש כולסטרול לא טוב, ושמנים הברואים מעלים את הכולסטרול הטוב והנחוץ! (גם הארגונים הרפואיים כבר מודים היום שמה שהם החרימו את הביצים היה מוגזם).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה