- הוסף לסימניות
הדף סובל את הכל!ובגלל זה
אם היית מקדיש לזה את הזמן, ולא רק מציע הצעות פה ושם ל-2 חברים בני 40, (אני יכול לדמיין גם איך היחס ואיך 'מנפנפים' אותך מהר בד"כ, כך שלא השקעת מדי הרבה זמן גם בזה), היית מבין למה אי אפשר להגיד "פרנסה בדרכים מקובלות אחרות", ולא משדכנות...
אם היית מנסה להציע לבחור מבוגר, וכבר בשלב ההצעה נאלץ להקשיב לאמא שלו 45 דקות, כי חשוב לך לשדר יחס טוב כי אכפת לך שההצעה באמת תתקדם, (מקרה קיצוני קצת אבל אמיתי) ובסוף ההצעה יורדת על כלום, או היית משקיע שעות רבות במחשבה על בחור/ה פלוני/ת ומחפש ברשימות ומשקיע קצת גם בבירורים על רעיונות ספציפיים כדי לא לזרוק סתם שמות לא מתאימים, מבטיח לך שכבר אחרי כמה חדשים (מקסימום) היית עוזב את זה בכלל.
אני אספר לך סוד, מכיר גם כמה שהתחילו להתעסק בשדכנות עם מחשבות על פרנסה מכובדת מזה - ועזבו מהר מאד...
אלו שמחזיקים - זה רק אלו שיש להם תחושת שליחות אמיתית, סיפוק, וגם תמורה - מינימלית - גם אם לא הולמת - למאמצים והזמן שהם משקיעים בזה.
יש גם את אלו שהם לא "שדכנים" מקצועיים, אבל יש להם ס"ד, חושבים פה ושם על שם, "זורקים" הצעות, ואלו בד"כ ההצעות ה"קלות", וזה פשוט "הולך" להם, [מכיר אחד כזה... אני לצערי עדיין לא זכיתי]
וגם הם זכאים לפי ההלכה למלוא התמורה, והכסף הוא כסף כשר, ואם אתה חושב שמשהו לא מוסרי כאן - תלמד היטב את פרק ג' באמונה ובטחון להחזו"א.
אתה לא יודע מי אני, ומה עשיתי לטובת מי ומה.. ואני גם לא מתעתד לעדכן אותך ידידי או את חברי הפורום היקרים.
רק דבר אחד אגלה לך יהודי יקר, שאת הדברים שכתבתי, אמנם אני עומד מאחריהם, אך הם יצאו מבית מדרשם של כמה מגדולי הדור שזכיתי לשמש ולא משרוול של חברת פולו.
אשמח לראות המלצה ודרישה של מי מגדולי הדור (ולא רבני שכונות) לסכומים הללו.
הנושאים החמים