שועל קרבות
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו גמ"ח למוצרי תינוקות מוצצים חיתולים וכו' אגב אני מכיר גמ"ח כזה ששמים ארונית או מעמד קטן מאוד של מגירות ליד הדלת מחוץ לבית וכך זה לא תופס מקום ולא מפריע ומטריד. ישר כח.
אהבתי ......גמ"ח להטענת רב קו זה דבר שנצרך במיוחד בריכוזים החרדים שהורים צריכים למלאות 4 ו 5 כרטיסים
ולא תופס מקום בכלל אפשר להתקין אותו מחוץ לדלת כמו שראיתי בהרבה מקומות שעשו כך
אם רוצים ממש להגזים אז מכשיר נדרים פלוס מחוץ לדלת כמובן בתוך קופסה בגובה שלא ישחקו ילדים ועם הגבלת שעות פעילות
אולי משהו יודע איך אפשר להשיג מכשיר למלוי רו קו או נדרים +גמ"ח להטענת רב קו זה דבר שנצרך במיוחד בריכוזים החרדים שהורים צריכים למלאות 4 ו 5 כרטיסים
ולא תופס מקום בכלל אפשר להתקין אותו מחוץ לדלת כמו שראיתי בהרבה מקומות שעשו כך
אם רוצים ממש להגזים אז מכשיר נדרים פלוס מחוץ לדלת כמובן בתוך קופסה בגובה שלא ישחקו ילדים ועם הגבלת שעות פעילות
בעל הקו יש דבר כזה שמתחבר למחשב עולה 5/10 ש"חמכשיר למלוי
מה זה מכשיר ?אולי משהו יודע איך אפשר להשיג מכשיר למלוי רו קו או נדרים +
אפשר או או.מה זה מכשיר ?
רק את הסורק של הכרטיס שמתחבר למחשב או את כל המכשיר כמו שיש בחנויות כמו מסלקה ניידת של אשראי
אני צריך מכשיר אין לי מחשב בביתמה זה מכשיר ?
רק את הסורק של הכרטיס שמתחבר למחשב או את כל המכשיר כמו שיש בחנויות כמו מסלקה ניידת של אשראי
3.שוקלד מריר ורד הגליל [תמיד חסר]
www.prog.co.il
אשמח מאוד אייך אפשר ליצור איתך קשר?פלאיירים, פרסום ברשתות חברתיות באותה העיר, וווצאפ קבוצתי של אותה העיר, יש הרבה כאלו
אם תצטרכו פלאיירים יש לי מקום שמדפיס 5000 פלאיירים, דו צדדי כרום, צבעוני, ב 300 ש"ח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים