רעיון למתנה לחובבת בישול ואפייה

• הוסף לסימניות
בערך ב-200 ש"ח..
משהו מוצלח ושימושי,
אם יש רעיון אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
תבניות מסיליקון.
גם שימושי לחובבי אפיה.
וגם משמח מאד, כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות תבניות יקרות כ"כ .
המחיר לתבנית בין 40 ל50 ש"ח.

• הוסף לסימניות
קורצנים וצנטרים כנ"ל המתכתיים עולים כל אחד 12 ש"ח בערך ויש יפיפיים.
את יכולה ללכת על חותכני פרות וירקות.

יש אביזרים משלימים כמו מטריצה[בחנויות המתמחות] ליצירת שתי וערב בבצק.
יש תבניות פאי נשלפות עגולות /מלבניות -מיוחד ביותר ושימושי.
אפשר תבניות אישיות -למאפי פשטידות סופלה או עוגתיות שוקולד.

בדרך...אל תשכחי לקנות לי גם כמה דברים.;)

• הוסף לסימניות
משקל דיגיטלי למטבח

תבניות פאי שונות מתפרקות (עגולה, מרובעת ומלבנית) או תבניות טארטלטים אישיות במגוון צורות (כשמכינים טרטלטים צריכים לפחות 20 תבניות קטנטנות מכל צורה... וכל תבנית קטנטונת כזו עולה כמה שקלים כך שזו יכולה להיות מתנה מאוד מוצלחת)
תבניות ליצירת פטיפורים משוקולד (אם היא מתעסקת ביצירת שוקלדים)

יש סכין כזו גדולה עם ידיות משתי הצדדים לחיתוך ישר של עוגות - מאוד מוצלח וזה עולה בסביבות ה100 ש"ח

• הוסף לסימניות
טפוואר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;826392:
יש סכין כזו גדולה עם ידיות משתי הצדדים לחיתוך ישר של עוגות - מאוד מוצלח וזה עולה בסביבות ה100 ש"ח

(דווקא לחיתוך עוגות יש לי משהו מעולה שעולה 10-20 ש"ח, זה כמו משור כזה בצורה של חצי קשת ולמטה יש לו חוט ברזל חד, מכוונים את החוט לגובה הרצוי, ומעבירים בתוך העוגה. וכך נהיה חיתוך של 2 שכבות, זה ממש מעולה, לא נראה לי שצריך לשלם ע"כ מאה ש"ח.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;826414:
(דווקא לחיתוך עוגות יש לי משהו מעולה שעולה 10-20 ש"ח, זה כמו משור כזה בצורה של חצי קשת ולמטה יש לו חוט ברזל חד, מכוונים את החוט לגובה הרצוי, ומעבירים בתוך העוגה. וכך נהיה חיתוך של 2 שכבות, זה ממש מעולה, לא נראה לי שצריך לשלם ע"כ מאה ש"ח.)

זה משהו אחר...

את מתכוונת לחיתוך עוגות לשכבות

אני מדברת על חיתוך עוגות גדולות לחתיכות
(לדוגמא, אם את עושה תבנית גדולה של עוגה ורוצה לחתוך לחיתוכיות ולשים במנג'טים. זה בדר"כ מלאכה שלוקחת די הרבה זמן ודורשת דיוק)
וזה גם טוב לחיתוך של עוגות קשות (כמו למשל ממתק פצפוצי אורז)
את פשוט חותכת שורה שלמה בהינף סכין אחד...

• הוסף לסימניות
אדל צודקת, זו סכין מעולה שחותכת נהדר, רק חדה ומפחידה מאאאאד.

• הוסף לסימניות
מצאתי משהו נחמד, אשמח אם יש למישהי נסיון עם זה שתאמר לי:
מזרק מתכת של פלנרו, עם כל מיני 'שפיצים' לקרמים ודיסקיות לעוגיות.
זה נראה חזק ויוקרתי, אכן?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי מי יודע מה איכותי.
עדיף לך להשקיע בתוצרת טובה אם יש לך סכו מכובד כזה.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא מאוד שימושי... היה לי כזה ובקושי היה בשימוש...

• הוסף לסימניות
שירי, לגבי המזרק של פלנרו לעוגיות וזילופים- ממש לא ממליצה על זה, זה באמת נראה חזק מאד, וגם המחיר די יקר. אבל לא שווה כלום.
קניתי, ניסיתי עם עוגיות וממש לא הלך, נדפק באמצע וכו'. החלפתי מכשיר בחנות והוא גם היה אותו דבר... אולי הוא טוב לזילופים אבל לעוגיות הוא לא שווה שקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;826693:
אולי הוא טוב לזילופים אבל לעוגיות הוא לא שווה שקל.

גם לזילופים הוא לא מוצלח. הרבה יותר קל להשתמש בשקית זילוף רכה

• הוסף לסימניות
אז מה יהיה? רק תבניות סיליקון?
):

• הוסף לסימניות
ראיתי בקשת מוצרי אפיה
לבלילה
דיספנסר לבלילה מבית Chicago Metallic האמריקאית המתמחה במוצרי אפיה, תבניות וכלי עזר.
הדיספנסר לבלילה מאפשר לצקת בקלות ויעילות כל בלילה לתוך מנג'טים או מנות אישיות. ניתן לצקת בעזרתו פנקייקים מושלמים ישירות מעל המחבת, ואפילו אם נשארה בלילה, אל דאגה! ניתן לאחסן את הדיספנסר במקרר ולהיות שקטים מנזילות מכיוון שהדיספנסר אטום לחלוטין. פעולת ההפעלה פשוטה מאוד - לחיצה על הידית תפתח פתח בתחתית הדיספנסר ותאפשר את שפיכת הבלילה.

קוד מוצר: 0070687100751

מחיר: ₪109.90

שוקולד - דלקיור
"עט" מיוחד המיועד לכתיבה עם שוקולד. את העט ממלאים בשוקולד מומס ומעטרים עוגות, קינוחים ועוד... נח לשימוש ומביא לתוצאה מדויקת ומיוחדת!
קוד מוצר: 5051139921129

מחיר: ₪39.90

• הוסף לסימניות
אפשר גם ספר בישול חדש,
אם היא חובבת יתכן שיש לה הרבה דברים...

• הוסף לסימניות
תודה, נשמע נהדר!
אבל כבר קניתי בששת ואני צריכה משהו שיש שם.
אני יודעת שהם צריכים להחזיר לי את הכסף אם ארצה,
אבל אין לי כוח לריב על זה.

• הוסף לסימניות
למה לריב,יש חוק ,לא?
באדיבות ובנחישות מאופקת...

חבל,הספר של אפרת ליבפרוינד מומלץ בחום!
אני קוראת אותו ישר והפוך ממש כמו מותחן טוב.

גורמה,ולא מסובך מידי.

האמת שירי,שבששת אין הרבה .אבל בעיני תבניות הפאי שימושיות לפשטידות/עוגות/קינוחים
אצלי זה העוזרת במטבח[הבנתם מי נבחרה לעוזרת שלי?];)

• הוסף לסימניות
שקית זילוף איכותית, חותכנים, מגש ומרית איכותית, אביזרי סיליקון- יש המון והם מעולים- מריות, מברשות, כפפות להחזקה, ועוד- כל אלו ודאי יש בששת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה