רעיון למתנה לחובבת בישול ואפייה

• הוסף לסימניות
עלה לי עוד רעיון
יש מכשיר חשמלי להכנת בלינצעס של חברת סול
הוא מעולה ומכינים איתו בלינצעסים בחצי מהזמן והם יוצאים מושלמים ודקיקים
זה עולה בין 120-200 ש"ח תלוי איפה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 112.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אם היא אופה חלות- אמא שלי חובבת גם כן אפיה ובישול קנינו לה ליומולדת סכין לבצק, יש בששת זה עולה בסביבות ה-50 60 ש"ח של ארקוס
זה היה החלום שלה זה מ-ד-ה-י-ם!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;826806:
עלה לי עוד רעיון
הי יש לי ת'מכשיר הזה בבית... ועדיין אני מתעקשת לבלנצ'ס במחבת הפשוט שלי... מעולם לא השתמשתי בו. מומלץ? איך הוא הולך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;826806:
עלה לי עוד רעיון

יש לי כזה בדיוק בבית ואני לא כ"כ מסתדרת איתו, יוצא אמנם דק ויפה אבל לוקח המון זמן. יש לך אולי טיפים להכנה מהירה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;827441:
הי יש לי ת'מכשיר הזה בבית... ועדיין אני מתעקשת לבלנצ'ס במחבת הפשוט שלי... מעולם לא השתמשתי בו. מומלץ? איך הוא הולך?

מאוד מומלץ!
היה לי אותו תקופה
ומאז שאין לי אותו אני לא מכינה בלינצעס...

פשוט - מכינים בלילה. מעבירים לתוך הקערה המצורפת
כשהמחבת מתחממת הופכים אותה לתוך הבלילה - כך שרק שכבה דקיקה נדבקת למחבת הופכים בחזרה לבסיס ומחכים חצי דקה/דקה עד שמתייבש ומוציאים לצלחת
לוקח משהו כמו 30 שניות לכל בלינצע... בלי להפוך, בלי שמן ובלי להסתבך

ואם את עדיין מתעקשת לא להשתמש אני לגמרי מוכנה לקבל אותו ממך;)

• הוסף לסימניות
יש לי אותו ולמדתי לעשות תוך כדי המון- לקלף, להכין מליות, לשטוף כלים, להפעיל מכונה וכ' וכ' וכל 3-4 דק' אני ניגשת אליו מורידה וטובלת שוב. כך גם מספיקים במטבח ובבית ובלי לשים לב נערם לך הר של בליצ'ס

• הוסף לסימניות
במחילה, אבל גם במחבתי הפשוט (פשוטה?) אין צורך בשמן, לא חייבים להפוך (רק אם רוצים) וגם לוקח כחצי דקה.

טוב נו, בכל זאת ננסה בהזדמנות.. אבל זה הולך עם קערה? אפילו לא טרחתי לבדוק, וזה ממוקם אי שם בגבהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;827466:
במחילה, אבל גם במחבתי הפשוט (פשוטה?) אין צורך בשמן, לא חייבים להפוך (רק אם רוצים) וגם לוקח כחצי דקה.

טוב נו, בכל זאת ננסה בהזדמנות.. אבל זה הולך עם קערה? אפילו לא טרחתי לבדוק, וזה ממוקם אי שם בגבהים.

כנ"ל,
לא ראיתי ערך מוסף במכשיר.

• הוסף לסימניות
כנראה יש הבדל במכשירים, שלי עושה מהר מאד,
והמעלה מבחינתי זה שהילדים עושים, מה שלא הייתי נותנת להם במחבת

• הוסף לסימניות
אני מדברת על המכשיר שאת תמונתו העלו!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת, זה ממש נוח. יוצא בלינצ'סים הרבה יותר יפים מאשר במחבת, ואי אפשר לפשל בזה. נשאר קצת מדי זמן, נשאר הרבה מדי זמן... עבה מדי, דק מדי... רק במכשיר זה תמיד יוצא טוב ויפה.

• הוסף לסימניות
רק במכשיר זה תמיד יוצא טוב ויפה.
ממש לא!
יש לי מכשיר של קרופס שאני מאד מאד מרוצה, ומכשיר של סול, שהוא הרבה הרבה יותר איטי,
אבל מאז שניסיתי את המחבת לבלינצ'ס (שטוח, בלי דפנות כמעט) - אני לא נוגעת במכשירים.

• הוסף לסימניות
יש לי את המכשיר הזה בבית והוא מעולה!
אבל למשפחה מרובת ילדים נדמה לי עדיף המכשיר שעושה שש בבת אחת, וזה כבר יקר מדי.
בכ"א החלפתי בסוף לתבנית טפלון שיש לה רשת סכינים מותאמת למעלה שחותכת הכל בבת אחת לקוביות, נראה נהדר.
אם יש למישהו השגות עד מחר בבקשה שיכתוב לי...
):

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;827572:
יש לי את המכשיר הזה בבית והוא מעולה!
אבל למשפחה מרובת ילדים נדמה לי עדיף המכשיר שעושה שש בבת אחת, וזה כבר יקר מדי.
בכ"א החלפתי בסוף לתבנית טפלון שיש לה רשת סכינים מותאמת למעלה שחותכת הכל בבת אחת לקוביות, נראה נהדר.
אם יש למישהו השגות עד מחר בבקשה שיכתוב לי...
):

תעלי תמונה.
מענין איך זה נראה.

• הוסף לסימניות
בתור מי שאוהבת מאד לאפות:
1. תבניות סיליקון שקעים קטנים לפטיפורים
2. צנטרי מתכת ושקיות זילוף
3. משקל דיגיטלי למטבח
4. חומרי אפיה שקונים בחנויות מתמחות (נוגט, ברס, שוקולדים שונים, תמציות, קישוטי מאכל וכד')
5. רינגים למוסים אישיים

לי יש את כל אלה, והכל מאד שימושי.

• הוסף לסימניות
הכוונה לזה, הוא יותר יקר

קבצים מצורפים

• 13953493c.gif
    KB 14 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;827582:
תעלי תמונה.
מענין איך זה נראה.
של מה?
של השישיה כבר אני רואה שdk העלתה,
והמתנה אצל המטפלת השמחה :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה