הי יש לי ת'מכשיר הזה בבית... ועדיין אני מתעקשת לבלנצ'ס במחבת הפשוט שלי... מעולם לא השתמשתי בו. מומלץ? איך הוא הולך?נכתב ע"י אדל;826806:עלה לי עוד רעיון
יש מכשיר חשמלי להכנת בלינצעס של חברת סול
הוא מעולה ומכינים איתו בלינצעסים בחצי מהזמן והם יוצאים מושלמים ודקיקים
זה עולה בין 120-200 ש"ח תלוי איפה
נכתב ע"י אדל;826806:עלה לי עוד רעיון
יש מכשיר חשמלי להכנת בלינצעס של חברת סול
הוא מעולה ומכינים איתו בלינצעסים בחצי מהזמן והם יוצאים מושלמים ודקיקים
זה עולה בין 120-200 ש"ח תלוי איפה
נכתב ע"י אז מה;827441:הי יש לי ת'מכשיר הזה בבית... ועדיין אני מתעקשת לבלנצ'ס במחבת הפשוט שלי... מעולם לא השתמשתי בו. מומלץ? איך הוא הולך?
נכתב ע"י אדל;827464:לוקח משהו כמו 30 שניות לכל בלינצע...
נכתב ע"י יצירתית;827465:כל 3-4 דק' אני ניגשת אליו מורידה וטובלת שוב.
נכתב ע"י אז מה;827466:במחילה, אבל גם במחבתי הפשוט (פשוטה?) אין צורך בשמן, לא חייבים להפוך (רק אם רוצים) וגם לוקח כחצי דקה.
טוב נו, בכל זאת ננסה בהזדמנות.. אבל זה הולך עם קערה? אפילו לא טרחתי לבדוק, וזה ממוקם אי שם בגבהים.
ממש לא!רק במכשיר זה תמיד יוצא טוב ויפה.
נכתב ע"י pr;827572:יש לי את המכשיר הזה בבית והוא מעולה!
אבל למשפחה מרובת ילדים נדמה לי עדיף המכשיר שעושה שש בבת אחת, וזה כבר יקר מדי.
בכ"א החלפתי בסוף לתבנית טפלון שיש לה רשת סכינים מותאמת למעלה שחותכת הכל בבת אחת לקוביות, נראה נהדר.
אם יש למישהו השגות עד מחר בבקשה שיכתוב לי...
):
של מה?נכתב ע"י ישראלה;827582:תעלי תמונה.
מענין איך זה נראה.
מה שקנית בסוף...(:נכתב ע"י ישראלה;827582:תעלי תמונה.
מענין איך זה נראה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים