רעיון למתנה ליולדת

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו רעיון למתנה יפה ליולדת (בת) משהו שלא מקבלים מכולם (קרי: בגד, צמיד, מחזיק למוצץ, שמיכה וכובע...)
במחיר לא יקר?

• הוסף לסימניות
מה זה לא יקר?
אם זה בת ראשונה יש לך את כל מגוון הצעצועים...
שימושי מאד זה הקליפסים האלה לעגלה עם כל הגירויים זה דבר שמתחיל ב-50 ומעלה אבל מעולה! יש גם אוניברסיטה החל מ-70 ש"ח ועולה... מתנה מקורית יותר שאני נהנית לתת זה סט מצעים של סוויסרה לעריסה (120 ש"ח) כולל מגן ראש חמוד ושמיכה וסדין תואמים... (אם תרצי תמונה אעלה לך)
פעם ראיתי מתנה נחמדה של ערכת טיפוח לתינוק בתוך סלסלה כזאת שתולים על המיטה כולל צמר גפן ואלכהול קרם גוף שמפואים למינהם ודובי מתוק כמובן...
אם זה לא ילד ראשון מתאים להפתיע את האחים במשהו בשבילהם...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני בעד לקנות מתנה ליולדת.. ולא לנולד..

• הוסף לסימניות
זה בת ראשונה ואשמח לראות תמונה של סט המצעים. לא חשבתי שיש סטים יפים במחירים האלו..

• הוסף לסימניות
מזרן פעילות מענין
תיק לעגלה
בסביבות ה250 ש"ח
זיכוי בחנות לתינוקות מכובדת - תמיד יש מה לעשות בזה
אני משוגעת על עיצובים ליולדת ומתעסקת כ"הובי" בזה המון
אני מכינה עוגת טיטולים מפוארת ובתוכה מוצרים שויים אוליולדת קרם ידים/גוף, סבונים ריחניים, נרות...) או לתינוק (קשקשן, נשכן, מוצץ, חיטול בד...)
מצורפת תמונה לדוגמא שעצבתי עכשיו
אם זה מענין אותך אשמח לאישי

קבצים מצורפים

• DSCF5253 - עותק.JPG
    2.2 MB · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;878217:
סט צילומי ניו-בורן :)
במחיר סביר :):( תאמיני לי שזה המתנה הראשונה שהייתי שמחה לתת או לקבל. אני אוהבת את הדבר הזה לא נורמלי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;878156:
זה בת ראשונה ואשמח לראות תמונה של סט המצעים. לא חשבתי שיש סטים יפים במחירים האלו..
תראי בקישור הזה המון דוגמאות מה שיש לי זה דובי מתוק בהיר ועוד סט ורוד עם דובון חום עליו (על השמיכה)
http://www.swisra.co.il/crib_sets.html
אם את לא מצליחה לראות אני יעשה צילום מסך
הצילומים שלי בבית כמובן לא משהו אבל זה ממש מיוחד במיוחד למי שאוהבת מצעים... :)

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל קטלוג מהמם של מתנות ליולדת

אם תרצי אשלח לך אותו במייל (כבד מידי לפה)

קבצים מצורפים

• דוגמה.jpg
    2.2 MB · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
יצא עכשיו פטנט חדש של 'חבקבוק'
חבק-בקבוק, זהו צמיד מסיליקון שעליו מובלט שם הילד, ומצמידים את זה לבקבוק או לכוס, כדי שלא יאבד, יתחלף, או סתם ליופי.
אני לא יודעת בדיוק איפה משיגים את זה, אבל למתענינות, אוכל לברר...

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי ללידה סט מללין,- קצף גוף, סבון פילינג וכו- נהנתי עד השמים.

• הוסף לסימניות
קיבלתי פעם במייל.

קבצים מצורפים

• 1111.jpg
    KB 54 · צפיות: 50
  • 5555.jpg
    KB 43.6 · צפיות: 45
  • 22222.jpg
    KB 60.7 · צפיות: 35
  • 4444.jpg
    KB 66.9 · צפיות: 39
  • 33333.jpg
    KB 58 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נחמי תודה.העגלות עם הטיטולים מהממים! אני אנסה לחקות את זה.

• הוסף לסימניות
אבל רחמים, תכניסי בפנים משהו כמו שכתבה דבי בי,
נורא מאכזב לקבל רבע חבילת טיטולים במתנה.

• הוסף לסימניות
טיטולים זה יפה אבל חד פעמי... :)
לא הייתי ממש נהנית ממתנה כזאת. פעם, פעמיים ואז פותחים ולפח...
שמעתי על רעיון שימושי (אין לימושג כמה זה עולה)
מחמם מגבונים ובקבוקים... לתינוקות חורף זה נראה לי מוצר טוב... (אצלי כולם חורפיים...) עד שמפשיטים אותם מכל השכבות קר להם עם המגבון וההמשך זה בד"כ... :)
אולי תבררי.

• הוסף לסימניות
לבית חולים או לבית החלמה - בלון הליום זו חוויה. תקשרי לו למטה איזה קרם גוף או משהו וזה כיף לקבל. אם יש לתינוק אחים גדולים אז זו אטרקציה עולמית.

• הוסף לסימניות
נזכרתי בעוד מוצר נחמד... "בטיה" שמעת עליו? זה במקום ה"דפני" הפלסטיק והמעצבן לפעמים...
כרית קלקר לאמבטיה שתומכת וצפה יותר נעימה ובטיחותית...
בהצלחה בהחלטה...
(אגב אני היום התבשרתי שאניצריכה ג"כ מתנה עבור תינוק ראשון ועבור תינוקת שניה... :) כך שזה נוגע אלי מאד..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה