רעיון למתנה ליולדת

• הוסף לסימניות
כרית של כריתי- מי שאוהבת זו מתנה מאוד יפה. רק צריך מקום איכסון...

• הוסף לסימניות
לדעתי המתנה שראיתי שהיא הכי שימושית זה שמיכה.
בן 60-100 ש"ח.
השמיכה זה לא כמו בגד שנהיה קטן. תמיד כייף לראות אך זה בעגלה ומשתמשים בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;878315:
נזכרתי בעוד מוצר נחמד... "בטיה" שמעת עליו? זה במקום ה"דפני" הפלסטיק והמעצבן לפעמים...
כרית קלקר לאמבטיה שתומכת וצפה יותר נעימה ובטיחותית...
בהצלחה בהחלטה...
(אגב אני היום התבשרתי שאניצריכה ג"כ מתנה עבור תינוק ראשון ועבור תינוקת שניה... :) כך שזה נוגע אלי מאד..)
אני אברר, נשמע מעניין.
שיהיה גם לכם הרבה מזל טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;878308:
אבל רחמים, תכניסי בפנים משהו כמו שכתבה דבי בי,
נורא מאכזב לקבל רבע חבילת טיטולים במתנה.
ודאי שחשבתי לצרף עוד מתנה, אבל הרעיון מצא חן בעיני, כי העוגה כבר מוכרת אבל העגלה עוד לא .(לי, בכ"א)

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע מישהי סיפרה לי שהיא קיבלה מתנה ללידה מחברה ספרון תמונות אקורדיון, ששמים בעגלה,והתמונות היו תמונות של התינוקת בכבודה ובעצמה, את התמונות היא ביקשה ממנה קודם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;878380:
בדיוק השבוע מישהי סיפרה לי שהיא קיבלה מתנה ללידה מחברה ספרון תמונות אקורדיון, ששמים בעגלה,והתמונות היו תמונות של התינוקת בכבודה ובעצמה, את התמונות היא ביקשה ממנה קודם....

כבר בגיל הזה להסתכל רק על עצמה....;)

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו בגוזרים קופון לשכנה שילדה את הכרית-אמבטיה הזו ב-39.90 ש"ח כולל משלוח,
מתוק מדבש!!! מנסיון עם מוצר דומה זה פשוט משחרר מכאבי גב, אני קונה את זה לכל חברה שיולדת.
הנה קישור
http://www.gozrim.co.il/ref/987093/?deal=bath_pillow0712
פרטים לחסומי האתר (אני מעתיקה מה שכתוב שם:)
כרית אמבטיה איכותית של בייבי R המתאימה מגיל לידה. 39.90 ₪ כולל משלוח! מתנת לידה נהדרת. מעוצבת ככוכב ים, עם מילוי ייחודי התומך בגוף התינוק בשעת האמבטיה. (69% הנחה)
רוצים להעביר מקלחת בהנאה מלאה ובבטחון של התינוק (הכי חשוב) ושל ההורים, אל תפספסו את כרית הרחצה שהופכת את האמבטיה לחוויה רגועה מתמיד.
הכרית מעוצבת ככוכב ים, עם מילוי ייחודי של חרוזי קלקר שמתאימים את צורתם לגוף התינוק, ותומכים בו ברכות כשפלג גופו העליון צף בנחת מעל המים.
יתרונות המוצר:
- תומכת בגופו של התינוק
- מתאימה את עצמה ומסייעת לתינוק לצוף בבטחה
- התינוק רגוע
- שתי ידיו של ההורה משוחררות לאמבטיה נעימה וארוכה.
- קלה לניקוי ומתייבשת במהירות.
- מתאים לתקן אירופאי
מתאים לגיל 0-6 חודשים

• הוסף לסימניות
לדעתי המתנה שראיתי שהיא הכי שימושית זה שמיכה.
בן 60-100 ש"ח.
השמיכה זה לא כמו בגד שנהיה קטן. תמיד כייף לראות אך זה בעגלה ומשתמשים בזה.
ממה שראיתי עוגה חלבית או שוקולדים הכי שימושי

• הוסף לסימניות
כותונת הנקה. מתנה מדהימה ושימושית במיוחד (וחסל סדר החיתולים למיניהם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;878421:
קניתי עכשיו בגוזרים קופון לשכנה שילדה את הכרית-אמבטיה הזו ב-39.90 ש"ח כולל משלוח,
מתוק מדבש!!! מנסיון עם מוצר דומה זה פשוט משחרר מכאבי גב, אני קונה את זה לכל חברה שיולדת.
הנה קישור
כרית אמבטיה איכותית של בייבי R המתאימה מגיל לידה. 39.90 ₪ כולל משלוח! מתנת לידה נהדרת. מעוצבת ככוכב ים, עם מילוי ייחודי התומך בגוף התינוק בשעת האמבטיה. (69% הנחה)
רוצים להעביר מקלחת בהנאה מלאה ובבטחון של התינוק (הכי חשוב) ושל ההורים, אל תפספסו את כרית הרחצה שהופכת את האמבטיה לחוויה רגועה מתמיד.
הכרית מעוצבת ככוכב ים, עם מילוי ייחודי של חרוזי קלקר שמתאימים את צורתם לגוף התינוק, ותומכים בו ברכות כשפלג גופו העליון צף בנחת מעל המים.
יתרונות המוצר:
- תומכת בגופו של התינוק
- התינוק רגוע
- מתאים לתקן אירופאי
מתאים לגיל 0-6 חודשים

נראה לי שאני רוצה להיות חברה/שכנה שלך:D

• הוסף לסימניות
מגבת של שילב (אולי כבר כתבו לא קראתי את כל האשכול)
יש להם מגבת שמתחברת עם סקוצ' לצואר של ההורה - "לובשים" לפני הרחצה, ואז כשמוציאים אותו אין צורך לפרוס מגבת פשוט שמים אותו בתוך המגבת ועוטפים. מאד מאד נח ושימושי. יש לזה שם אני לא זוכרת איך קוראים לזה.

• הוסף לסימניות
המגבת נקראת 'מגבת פרפרים'. יש לה חיקויים זולים יותר, שכמובן אינם נמכרים בשילב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;878594:
מגבת של שילב (אולי כבר כתבו לא קראתי את כל האשכול)
יש להם מגבת שמתחברת עם סקוצ' לצואר של ההורה - "לובשים" לפני הרחצה, ואז כשמוציאים אותו אין צורך לפרוס מגבת פשוט שמים אותו בתוך המגבת ועוטפים. מאד מאד נח ושימושי. יש לזה שם אני לא זוכרת איך קוראים לזה.

והסקוטצ' אחרי 3-4 כביסות כבר הופך לחלק מהמגבת.....
יש כזו מגבת עם טיקטקים,יותר יעיל.
לא נפתח כל שניה ונופל פתאום למים.....:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;878421:
הנה קישור
יתרונות המוצר:
- תומכת בגופו של התינוק
- התינוק רגוע
- מתאים לתקן אירופאי
מתאים לגיל 0-6 חודשים
ראשית, תודה על התגובה המפורטת. שנית- איך אני יכולה להשיג את הקופון אם אני חסומה? (נראה לי שלצרף את זה לעגלה מהטיטולים או למשהו מעניין אחר ממגוון הרעיונות שנתנו כאן זה יהיה מקסים.)

• הוסף לסימניות
את יכולה לתת לי פרטים באישי ואזמין בשבילך, זה ענין של שתי דקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;878474:
כן,רק שזה לא לאורך זמן :)
זה כן....;)
(תחשבי על הקילויים המיותרים...)

• הוסף לסימניות
יש לי 2 הצעות נחמדות, שאני קיבלתי והיה ממש שימושי ונחמד. אומנם לא לגיל אפס, אבל לגיל קצת יותר גדול...
הדבר הראשון זה מן רשת כזאת שמכניסים בתוכה חתיכת פרי, והתינוק אוכל את זה, ולא יכול לבלוע חתיכות גדולות, או להכניס חתיכה גדולה לפה. מאוד מומלחץ לגיל שהם מתחילים לאכול אוכל רגיל.

הדבר השני, זה כמו בקבוק עם כפית, לוחצים על הבקבוק, ויוצא מעט אוכל(לפרות או ירקות מרוסקים) לכפית, ומאכילים. להאכלה נקיה ונוחה.

זה המוצר הראשון: http://www.nuby.co.il/?p=258

וזה השני: http://www.nuby.co.il/?p=375

• הוסף לסימניות
מוריה זה נשמע מצוין!
הקישורים חסומים לי אבל נדמה לי שראיתי כאלו בפריש.

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם אצל מישהי דבר מענין לגיל מאוחר יותר...- כפית להאכלה - שאם האוכל חם מידי - הצבע משתנה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה