אני אברר, נשמע מעניין.נכתב ע"י נעמי ברקאי;878315:נזכרתי בעוד מוצר נחמד... "בטיה" שמעת עליו? זה במקום ה"דפני" הפלסטיק והמעצבן לפעמים...
כרית קלקר לאמבטיה שתומכת וצפה יותר נעימה ובטיחותית...
בהצלחה בהחלטה...
(אגב אני היום התבשרתי שאניצריכה ג"כ מתנה עבור תינוק ראשון ועבור תינוקת שניה...כך שזה נוגע אלי מאד..)
ודאי שחשבתי לצרף עוד מתנה, אבל הרעיון מצא חן בעיני, כי העוגה כבר מוכרת אבל העגלה עוד לא .(לי, בכ"א)נכתב ע"י pr;878308:אבל רחמים, תכניסי בפנים משהו כמו שכתבה דבי בי,
נורא מאכזב לקבל רבע חבילת טיטולים במתנה.
נכתב ע"י מישהי;878380:בדיוק השבוע מישהי סיפרה לי שהיא קיבלה מתנה ללידה מחברה ספרון תמונות אקורדיון, ששמים בעגלה,והתמונות היו תמונות של התינוקת בכבודה ובעצמה, את התמונות היא ביקשה ממנה קודם....
ממה שראיתי עוגה חלבית או שוקולדים הכי שימושילדעתי המתנה שראיתי שהיא הכי שימושית זה שמיכה.
בן 60-100 ש"ח.
השמיכה זה לא כמו בגד שנהיה קטן. תמיד כייף לראות אך זה בעגלה ומשתמשים בזה.
כן,רק שזה לא לאורך זמןנכתב ע"י obyektiv;878449:ממה שראיתי עוגה חלבית או שוקולדים הכי שימושי
נכתב ע"י pr;878421:קניתי עכשיו בגוזרים קופון לשכנה שילדה את הכרית-אמבטיה הזו ב-39.90 ש"ח כולל משלוח,
מתוק מדבש!!! מנסיון עם מוצר דומה זה פשוט משחרר מכאבי גב, אני קונה את זה לכל חברה שיולדת.
הנה קישור
http://www.gozrim.co.il/ref/987093/?deal=bath_pillow0712
פרטים לחסומי האתר (אני מעתיקה מה שכתוב שם
כרית אמבטיה איכותית של בייבי R המתאימה מגיל לידה. 39.90 ₪ כולל משלוח! מתנת לידה נהדרת. מעוצבת ככוכב ים, עם מילוי ייחודי התומך בגוף התינוק בשעת האמבטיה. (69% הנחה)
רוצים להעביר מקלחת בהנאה מלאה ובבטחון של התינוק (הכי חשוב) ושל ההורים, אל תפספסו את כרית הרחצה שהופכת את האמבטיה לחוויה רגועה מתמיד.
הכרית מעוצבת ככוכב ים, עם מילוי ייחודי של חרוזי קלקר שמתאימים את צורתם לגוף התינוק, ותומכים בו ברכות כשפלג גופו העליון צף בנחת מעל המים.
יתרונות המוצר:
- תומכת בגופו של התינוק
- מתאימה את עצמה ומסייעת לתינוק לצוף בבטחה
- התינוק רגוע
- שתי ידיו של ההורה משוחררות לאמבטיה נעימה וארוכה.
- קלה לניקוי ומתייבשת במהירות.
- מתאים לתקן אירופאי
מתאים לגיל 0-6 חודשים
נכתב ע"י ביקי;878594:מגבת של שילב (אולי כבר כתבו לא קראתי את כל האשכול)
יש להם מגבת שמתחברת עם סקוצ' לצואר של ההורה - "לובשים" לפני הרחצה, ואז כשמוציאים אותו אין צורך לפרוס מגבת פשוט שמים אותו בתוך המגבת ועוטפים. מאד מאד נח ושימושי. יש לזה שם אני לא זוכרת איך קוראים לזה.
ראשית, תודה על התגובה המפורטת. שנית- איך אני יכולה להשיג את הקופון אם אני חסומה? (נראה לי שלצרף את זה לעגלה מהטיטולים או למשהו מעניין אחר ממגוון הרעיונות שנתנו כאן זה יהיה מקסים.)נכתב ע"י pr;878421:קניתי עכשיו בגוזרים קופון לשכנה שילדה את הכרית-אמבטיה הזו ב-39.90 ש"ח כולל משלוח,
מתוק מדבש!!! מנסיון עם מוצר דומה זה פשוט משחרר מכאבי גב, אני קונה את זה לכל חברה שיולדת.
הנה קישור
http://www.gozrim.co.il/ref/987093/?deal=bath_pillow0712
פרטים לחסומי האתר (אני מעתיקה מה שכתוב שם
כרית אמבטיה איכותית של בייבי R המתאימה מגיל לידה. 39.90 ₪ כולל משלוח! מתנת לידה נהדרת. מעוצבת ככוכב ים, עם מילוי ייחודי התומך בגוף התינוק בשעת האמבטיה. (69% הנחה)
רוצים להעביר מקלחת בהנאה מלאה ובבטחון של התינוק (הכי חשוב) ושל ההורים, אל תפספסו את כרית הרחצה שהופכת את האמבטיה לחוויה רגועה מתמיד.
הכרית מעוצבת ככוכב ים, עם מילוי ייחודי של חרוזי קלקר שמתאימים את צורתם לגוף התינוק, ותומכים בו ברכות כשפלג גופו העליון צף בנחת מעל המים.
יתרונות המוצר:
- תומכת בגופו של התינוק
- מתאימה את עצמה ומסייעת לתינוק לצוף בבטחה
- התינוק רגוע
- שתי ידיו של ההורה משוחררות לאמבטיה נעימה וארוכה.
- קלה לניקוי ומתייבשת במהירות.
- מתאים לתקן אירופאי
מתאים לגיל 0-6 חודשים
זה כן....נכתב ע"י ליקי;878474:כן,רק שזה לא לאורך זמן![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים