רעיון לתחפושת

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;530175:
גם אני אתרום בשמחה .. ( לא יתקבלו החזרים אין אחריות על המוצר )

דניאל, אתה נשמע סובל נורא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;530175:

אני מקווה שגם אישתך נכנסת לפה מידי פעם:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;530175:
לא נעים לומר, אבל, רק אחרי ה120 של הקרובים אלינו, אנו נזכרים בכל הטובות והחסדים, המידות הטובות והמיוחדות שהיו בהם.
אני חושבת שחבל, כדאי לנסות לנצל את הימים, ולהודות על החיים ועל המתנות שקיבלנו מריבון העולמים.
צרפתי מצגת שקיבלתי במייל, עם מסר חזק מאד!
תהנו!

קבצים מצורפים

• You Will Get What You Do To Others - S_.zip
    2.4 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;530227:
תהנו!

לא צריך להגיע לפתגם סיני, בשעה שיש לנו "פתגם" ממקורותינו:
"כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם"

• הוסף לסימניות
נכון, רק שמתי את המצגת כמות שהיא, בלי לערוך אותה כלל.

• הוסף לסימניות
קור רוח
קורת רוח
קרוב/רחוק
רם-קול או:קול רם
(ולעניין החמות:בתור שויגער בפוטנציאל, אני נעלבת מראש.-יש לי רוב בנים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;530227:
לא נעים לומר, אבל, רק אחרי ה120 של הקרובים אלינו, אנו נזכרים בכל הטובות והחסדים, המידות הטובות והמיוחדות שהיו בהם.
אני חושבת שחבל, כדאי לנסות לנצל את הימים, ולהודות על החיים ועל המתנות שקיבלנו מריבון העולמים.
תהנו!
חבר'ה לא להיסחף אמרתי סתם בצחוק יש לי שוויגער זהב ( למקרה שאשתי תכנס לראות את התגובות שלי:)) רק לדעתי שוויגער זה כמו תמונה מרחוק זה יפה אבל מקרוב זה מטושטש:)
..

• הוסף לסימניות
תפסיקו עם השוויגער, נראה אותכן נותנות את הבן לאיזה כלה קלפתע ולא מתנהגות כמו שוויגער, נותנות.... ומארחות..... וקונות.... ומתענינות.... וגם שותקות ולא מתערבות, אה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;530246:
שוויגער זה כמו תמונה מרחוק זה יפה אבל מקרוב זה מטושטש:)
ולכל החמותות בפורום : א. אין דומה חמות לחמות ועל שוויגעריות מסוימות נאמר שפוך חמותך על הגויים .ב. גם השוויגער שלי בטוחה שהיא נהדרת בלה בלה בלה ..
יש להזהר במילים שאנו מוציאים מהפה!

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
"חכמים"!
הזהרו בדבריכם!!!
(איך אומרות הסבתות? "הדור של היום..." תגידו שהן לא צודקות?!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;530263:
"חכמים"!
הזהרו בדבריכם!!!
(איך אומרות הסבתות? "הדור של היום..." תגידו שהן לא צודקות?!)

הספורים על השוויגער הן מזמן הגמרא.
בימינו נשארו הבדיחות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה