- הוסף לסימניות
גם אני אתרום בשמחה .. ( לא יתקבלו החזרים אין אחריות על המוצר )נכתב ע"י ליבי;528956:אני יכולה לתרום לך אחת...
גם אני אתרום בשמחה .. ( לא יתקבלו החזרים אין אחריות על המוצר )נכתב ע"י ליבי;528956:אני יכולה לתרום לך אחת...
נכתב ע"י דניאל נ;530175:גם אני אתרום בשמחה .. ( לא יתקבלו החזרים אין אחריות על המוצר )
נכתב ע"י דניאל נ;530175:גם אני אתרום בשמחה .. ( לא יתקבלו החזרים אין אחריות על המוצר )
לא נעים לומר, אבל, רק אחרי ה120 של הקרובים אלינו, אנו נזכרים בכל הטובות והחסדים, המידות הטובות והמיוחדות שהיו בהם.נכתב ע"י דניאל נ;530175:גם אני אתרום בשמחה .. ( לא יתקבלו החזרים אין אחריות על המוצר )
נכתב ע"י BRO;530227:צרפתי מצגת שקיבלתי במייל, עם מסר חזק מאד!
תהנו!
חבר'ה לא להיסחף אמרתי סתם בצחוק יש לי שוויגער זהב ( למקרה שאשתי תכנס לראות את התגובות שלינכתב ע"י BRO;530227:לא נעים לומר, אבל, רק אחרי ה120 של הקרובים אלינו, אנו נזכרים בכל הטובות והחסדים, המידות הטובות והמיוחדות שהיו בהם.
אני חושבת שחבל, כדאי לנסות לנצל את הימים, ולהודות על החיים ועל המתנות שקיבלנו מריבון העולמים.
צרפתי מצגת שקיבלתי במייל, עם מסר חזק מאד!
תהנו!
יש להזהר במילים שאנו מוציאים מהפה!נכתב ע"י דניאל נ;530246:שוויגער זה כמו תמונה מרחוק זה יפה אבל מקרוב זה מטושטש
ולכל החמותות בפורום : א. אין דומה חמות לחמות ועל שוויגעריות מסוימות נאמר שפוך חמותך על הגויים .ב. גם השוויגער שלי בטוחה שהיא נהדרת בלה בלה בלה ..
נכתב ע"י אושר;530201:קבר רחל
נכתב ע"י lmaof;530263:"חכמים"!
הזהרו בדבריכם!!!
(איך אומרות הסבתות? "הדור של היום..." תגידו שהן לא צודקות?!)
נכתב ע"י sari;530261:...איך בדיוק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים