נכתב ע"י ניקול;1226677:הרעיון ששמים את כל המצעים בתוך ציפית אחת מאד מוצלח מניסיון.
גם יותר מסודר בארון וגם קל לשלוף את כל הסט
נכתב ע"י PBיסטית;1226552:אני יש לי בעיה במדפי הבגדים המקופלים- המדפים מאוד רחבים( הארון מחולק רק ל- 3 )
וכמה שאני מנסה לסדר ולקפל הכל מתבלגן כל הזמן.
חוץ מלשים את הכל בקופסאות- (שזה לא מאוד פרקטי) יש למישו רעיון??
נכתב ע"י MV25;1226494:איפה מצאת אותם?
אני עובדת בדיוק בשיטה הזו, הארון נשאר מסודר לנצחנכתב ע"י גיטי 123;1227125:בענין המצעים-
אני מקפלת כל סט בגודל אחיד, ואז פותחת את הקיפול האחרון של הציפה (של השמיכה)
מכניסה את הציפית והסדין וסוגרת את הציפה = מקפלת חזרה את הקיפול האחרון.
הסדר והיופי בארון- פשוט תאוה לעיניים...
לטעמי, אף יותר מההכנסה לתוך ציפית הכרית.
וכמובן שבצורה כזו- גם לשלוף יותר קל, וגם לארגן בארון.
נכתב ע"י גיטי 123;1227125:בענין המצעים-
באופן מרוכז בתא נפרד, אצלי זה באחד התאים העליונים.נכתב ע"י ניקול;1227353:שאלה:
איפה אתם שמים את המצעים שלא שייכים לשום חדר?
(שאין לי מושג איך התקבצו ובאו לבית? אבל הם עובדה קיימת שאין לי לב לזרוק, כי "אולי נשתמש בהם יום אחד")
נכתב ע"י גיטי 123;1227125:בענין המצעים-
נכתב ע"י SPOT;1227901:קופצת על האשכול הזה
איך אתן מסתדרות עם כל הבגדים שצריכים תיקונים קלים (הוספת כפתור, החלפת גומי וכו')
כשאני שמה הכל באיזה ארון זה נשאר שם לנצח
כנ"ל כל מיני פריטים שאני מעונינת לשלוח לכל מיני אנשים (אורחים ששכחו אצלי דברים,
וכדומה)- שוב, כשזה לא מול העיניים (על השולחן בסלון)- אינני זוכרת לטפל בזה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, Chaya Lea, אביגלוש ועוד 3 משתמשים6 //