הדוקרנים האלו אכזריים, אם מישהו נשען עליהם בטעות.נכתב ע"י יצירתית;1228346:חשבתי לקנות דוקרנים מפלסטיק שמיועד להבריח יונים ולשים במייבש כלים כדי לייבש בקבוקי תינוק
כל פעם הם מתהפכים לי במייבש
לא ניסיתי עדיין
נכתב ע"י ניצן;1227913:ניסיתי לפני כמה חודשים למצוא כיסים לנעליים כמו בתמונה עם החומרי ניקוי ולא השגתי, מישהו נתקל בזה בחנות? עדיף בבני ברק
נכתב ע"י השקעה;1228191:מישהי יודעת עם איזה דבק מחברים את הצנצנות שיש בתמונה הזו:
http://www.prog.co.il/attachment.php?attachmentid=189786&d=1395226120
אני רוצה לעשות כאלה בשביל טושים וצבעים שונים אבל בלי שזה יפול
המתקן לנייר מגבת והמתקן למגהץ ולקרש גיהוץ - ממש פתרון!נכתב ע"י ari;1228745:יש באתר 'הום אורגנייז' הרבה דברים שימושיים וגם את הכיסים לנעליים. כדאי להיכנס מצורפות תמונות לדוגמא
אבל באמת אתן לא מפחדות לשים חומרי ניקוי כ"כ נמוך? חומרי הניקוי אצלי במדף הכי גבוה ואף פעם לא מתחת לכיור למשל
נכתב ע"י ari;1228745:יש באתר 'הום אורגנייז' הרבה דברים שימושיים וגם את הכיסים לנעליים. כדאי להיכנס מצורפות תמונות לדוגמא
אבל באמת אתן לא מפחדות לשים חומרי ניקוי כ"כ נמוך? חומרי הניקוי אצלי במדף הכי גבוה ואף פעם לא מתחת לכיור למשל
נכתב ע"י א.ד.;1228827:המתקן לנייר מגבת והמתקן למגהץ ולקרש גיהוץ - ממש פתרון!
האתר חסום לי אפשר יותר פרטים?
נכתב ע"י park;1228835:האם המחירים שלהם טובים?
או כמו כל חנות קונספט?
נכתב ע"י ari;1228747:אולי כדאי לכל מקרה שזה לא יהיה מזכוכית. עדיף פלסטיק
נכתב ע"י השקעה;1228878:נכון חשבתי על צנצנות של "מיני קוקיס" הצטברו אצלי כמה
נכתב ע"י ari;1228745:יש באתר 'הום אורגנייז' הרבה דברים שימושיים וגם את הכיסים לנעליים. כדאי להיכנס מצורפות תמונות לדוגמא
נכתב ע"י נ פלוס;1229036:אפשר קישור בבקשה?
נכתב ע"י חן שיין;1229111:נדחפת לאשכול אם קשור...
איך מנקים כתמי שומן מזכוכית?
יש לי מעל לכיריים מן ויטרינה לנוי
שהיא כל הזמן מקבלת שפריצים מהסירים וכו'
נכתב ע"י sari93;1229122:תנסי עם פיירי לכלים זה הכי טוב להסרת שומן,
אני משפשפת בעדינות עם סקוטש עם פיירי את מכסה הזכוכית של הכיריים
ואח"כ מבריקה עם סנו קליר לחלונות
נכתב ע"י חן שיין;1229128:לא זה לא הכיריים עצמם - דווקא יש לי כיריים קרמיות ויש לי סכין מיוחד לניקוי שזה פשוט תענוגגג לנקות.
אבל דלת זכוכית שקופה???אין מצב שזה ירד עם ניקוי עדין של סקוטש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, Chaya Lea, אביגלוש ועוד 3 משתמשים6 //