אתגר יומי רעיונות לאתגר היומי • פורום AI

• הוסף לסימניות
כאן נעלה רעיונות לאתגר היומי

הזוכה באתגר היומי יכול להשתמש ברעיון שלו
או לבחור מתוך מלאי הרעיונות כאן באשכול

בהצלחה!

פעם הייתי משתתפת היה לי מרץ ליצירות ולהתחיל לחשוב. אבל לאחרונה אין לי מרץ, אני מרגישה שנמאס ואין בזה חידוש מיוחד, באתגרים, לא יודעת משהו שאני לא צריכה לאמץ את המוח מדי, פשוט להסתכל מה עשו פעם ולהעתיק....
לדעתי כל אתגר ניתן לקחת אותו למקומות מאוד יצירתיים זה עניין של לשבת ולחשוב על מה הפוטנציאל של האתגר איפה הצדדים המצחיקים או המפתיעים שניתן להפיק מהאתגר, לדוגמא אתגר על קיר לכאורה משעמם , אבל ברור שניתן ממש לעשות דברים מדהימים ולקחת את זה למחוזות בלתי שגרתיים ומפתיעים

עניין של יצירתיות, מחשבה, ובעיקר סייעתא דשמייא לרעיון יצירתי .

סצנות של קריעת ים סוף עדיין לא היה
היה קריעת ים סוף בימינו:

אז אולי אפשר קריעת ים סוף כמו שהיה פעם, או סתם על הנושא קריעה/ובקיעה, יכול להיות מעניין מאוד

האם צריך דוקא משהו מקורי או אפשר פשוט יפה? האם כבר היה נושא: שקיעות וזריחות מרהיבות?

היה כבר.

האם כבר היה נושא: שקיעות וזריחות מרהיבות?
שקיעה כבר היה:

זריחה לא

פה יש אתה כל האתגרים שהיו כבר

פעם הייתי משתתפת היה לי מרץ ליצירות ולהתחיל לחשוב. אבל לאחרונה אין לי מרץ, אני מרגישה שנמאס ואין בזה חידוש מיוחד, באתגרים, לא יודעת משהו שאני לא צריכה לאמץ את המוח מדי, פשוט להסתכל מה עשו פעם ולהעתיק....
באמת לאחרונה האתגרים קצת יבשים ומשעממים...
קצת אזלו הרעיונות ☹️ (לא מדברת על משהו ספציפי אלא באופן כללי... גם כשאני הייתי צריכה להעלות אתגר הרגשתי שהכול כבר היה..)
מישהו שם לב שבשבוע האחרון היו לנו שמונה אתגרים ??

מעניין האם זה בכוונה תחילה, או רק להשלים את החור מפסח, כי אני אישית הייתי אומר שעדיף לצמצם קצת את האתגרים לכדי 3/4 בס"ה כולל אתגר שבועי, וכך לכאורה יהיה יותר היענות ומשתתפים !!
לדעתי זה רעיון טוב ממש שיפתור חלק מהבעיה

אתגר סינסתזיה: המחשה חזותית של צליל ,בחר צליל ספציפי (לדוגמה: צחוק, כלי נגינה מסוים כמו כינור או תוף, רעש גשם, המולת עיר, שירת ציפורים וכו'). מטרת האתגר היא ליצור תמונה הממחישה חזותית את הצליל הזה. ההמחשה יכולה להיות מופשטת, מטאפורית, או כל פרשנות ויזואלית אחרת שתבטא את מהות הצליל שבחרת. אין מגבלה על סגנון היצירה, ותוכל להשתמש בצבעים, צורות, טקסטורות וקומפוזיציה כדי להעביר את תחושת הצליל.

בחר פתגם או אמרה ידועה (לדוגמה: "סוף גנב לתלייה", "מים גנובים ימתקו", "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו"). מטרת האתגר היא ליצור תמונה הממחישה חזותית את ההיפך הגמור של משמעות הפתגם. לדוגמה, אם הפתגם הוא "טובים השניים מן האחד", התמונה תציג מצב בו דווקא האחד עדיף על פני שניים, או שהשניים גורמים נזק.

אתגר: "דיוקן עצמי של הבינה: אם לבינה מלאכותית הייתה תת-מודע"​

• תיאור האתגר:דמיינו שלבינה המלאכותית (AI) שבה אתם משתמשים יש "תת-מודע" – מרחב פנימי, נסתר, של רעיונות גולמיים, חיבורים אסוציאטיביים, "חלומות" דיגיטליים, או אפילו "פחדים" ו"תשוקות" מטאפוריים הנובעים מאופן פעולתה וממאגר הנתונים העצום שעליו אומנה.מטרת האתגר היא ליצור "דיוקן עצמי" ויזואלי של תת-המודע ההיפותטי הזה.
    היצירה צריכה להיות מופשטת מאוד, סוריאליסטית או סימבולית. היא אינה אמורה לתאר רובוט, שבב מחשב או ייצוג מילולי אחר של טכנולוגיה. במקום זאת, נסו לתרגם חזותית את מה שעשוי "להתחולל" במעמקי רשת נוירונים מורכבת:
    • אולי כאוס של נתונים המתגבשים לסדר.
    • דפוסים מתהווים ונעלמים.
    • הדים של מידע אינסופי.
    • חיבורים בלתי צפויים בין מושגים, צבעים וצורות.
    • תחושה של אינסוף אפשרויות, או לחלופין, של מגבלות אלגוריתמיות.
    • "רעשים" או "הפרעות" בתהליך היצירה הפנימי.
      חשבו על מושגים כמו: למידת מכונה, רשתות נוירונים, Big Data, אלגוריתמים, "ההבנה" של AI את העולם, והאופן שבו היא "יוצרת" דימויים חדשים מתוך המידע הקיים.

מסרים חיובים, לדוגמא תמונה שיבטא את המשפט ''תסתכלו על החצי המלא' ועוד

אתגר שיבטא את האתגרים שכל אחד עובר בכללי ובפרטי בחיי היום יום

מבוכים

אתגר בעניין המחסור בעובדים שיש כאן, יכול להיות מאוד משעשע, כל המקומות שמתנגש העניין הזה

אני אגב, מנסה להבין למה יש אתגרים שרצים בחלונית שבצד שמאל כמה ימים, ויש כאלו שבכלל לא מגיעים לזה, למשל האתגר שלי 'חווית על טבעית' לא רצה בכלל שם, וברור שהתוצאה יכלה להשתנות

באמת לאחרונה האתגרים קצת יבשים ומשעממים...
קצת אזלו הרעיונות ☹️ (לא מדברת על משהו ספציפי אלא באופן כללי... גם כשאני הייתי צריכה להעלות אתגר הרגשתי שהכול כבר היה..)
השאלה מה בדיוק נקרא רעיון טוב שלא יבש ומשעמם ?? אשמח שתכתבו !!

למעשה כבר דובר על זה בעבר רבות, ועל טעם וריח וכו', יש כאלו שאוהבים יותר רעיונות אומנותיים, פיסולים נועזים, דברים לא הגיוניים, ויש כאלו שאוהבים יותר נוסטלגיה, קטע משעשע, ריאליסטיות וכדומה, ויש כאלו שרוצים רק דברים קשים לבינה ליצור וכדומה

אני אישית חושב שרוב האתגרים גם האחרונים היה להם נופך של חידוש מה שעד כה לא היה, כך שלי בכל אופן זה מעניין

היה מישהו (לא זוכר מי) שהציע משהו מאוד מעניין, שיחלקו את השבוע בצורה קבוע, כך (או אחרת)
יום א' מאסטר, יום ב' ריאליסטי, יום ג' אומנותי, יום ד' ציורי, יום ה' סוריאליסטי (או בלי יום ה', ורק ארבע אתגרים לשבוע)
וכך חוזר חלילה, זה נותן איזה מסלול ברור שכך נדרש ליצור מכל סוגי היצירות, ולא כמה ימים רצוף מאותו סוג.....

השאלה מה בדיוק נקרא רעיון טוב שלא יבש ומשעמם ?? אשמח שתכתבו !!

למעשה כבר דובר על זה בעבר רבות, ועל טעם וריח וכו', יש כאלו שאוהבים יותר רעיונות אומנותיים, פיסולים נועזים, דברים לא הגיוניים, ויש כאלו שאוהבים יותר נוסטלגיה, קטע משעשע, ריאליסטיות וכדומה, ויש כאלו שרוצים רק דברים קשים לבינה ליצור וכדומה

אני אישית חושב שרוב האתגרים גם האחרונים היה להם נופך של חידוש מה שעד כה לא היה, כך שלי בכל אופן זה מעניין

היה מישהו (לא זוכר מי) שהציע משהו מאוד מעניין, שיחלקו את השבוע בצורה קבוע, כך (או אחרת)
יום א' מאסטר, יום ב' ריאליסטי, יום ג' אומנותי, יום ד' ציורי, יום ה' סוריאליסטי (או בלי יום ה', ורק ארבע אתגרים לשבוע)
וכך חוזר חלילה, זה נותן איזה מסלול ברור שכך נדרש ליצור מכל סוגי היצירות, ולא כמה ימים רצוף מאותו סוג.....
יש הרבה פרמטרים שיכולים לגרום להרבה אנשים להשתתף או לאהוב את האתגר אבל ברור שיש אתגרים שהם יותר אהובים

ניקח דוגמא, אתגר על הניקים של פרוג הוא היה אתגר ממש פופלארי כי הוא נותן ישירות אופציה ליצירתיות גם לא במחשבה עמוקה ממש וגם אנשים הרגישו חיבור ישירות לאתגר
דוגמא אחרת אתגר שהיה לאחרונה ממש (250 אופס...) נשווה אותו לאתגר 251 אין פרופורציה בכלל לאתגר 250 יש 7000 צפיות ולאתגר 251 רק 1000

גם לגבי כמות הלייקים שקיבל מפרסם האתגר היא שונה לחלוטין.

הסיבה היא לא בגלל שלא ניתן להגיע לרמה יצירתית בשתיהם אלא שבאתגר 250 ההומור נכנס ואנשים אוהבים את זה אבל באתגר 251 אין הומור מפורש שנכנס למוח של האנשים ישר שהם רואים את האתגר למרות שבתכלס גם באתגר 251 יש מקום להומור

כלומר מה שיוצא מזה הוא שאנשים אוהבים לקבל עבודה קלילה תן לי אתגר ,מצחיק / יצירתי , וכולי שאני לא יצטרך לעבוד קשה אתגר שניתן להבין בקלות ולא מסרבל את המוח .

מה אתם אומרים, האם אתם חולקים עלי ? אשמח לתגובות .

ניקח דוגמא, אתגר על הניקים של פרוג הוא היה אתגר ממש פופלארי כי הוא נותן ישירות אופציה ליצירתיות גם לא במחשבה עמוקה ממש וגם אנשים הרגישו חיבור ישירות לאתגר
דוגמא אחרת אתגר שהיה לאחרונה ממש (250 אופס...) נשווה אותו לאתגר 251 אין פרופורציה בכלל לאתגר 250 יש 7000 צפיות ולאתגר 251 רק 1000

הציפיות מתייחס בעיקר למדרגים ולא למייצרים, ועפ"י רוב (לא תמיד) זה בגלל שאתגרים האלו (בדוגמאות שהבאת, 200 וכמו כן 250, ואגב גם ב 178 - מבינה בדיחה ועוד) רצים בחלונית כמה ימים, מה שנותן להרבה יותר ממשתמשי פרוג להיחשף ולהצביע לאתגר ההוא

בכל אופן, מה שכתבתם פחות נכון לגבי הדיון הקודם על טיב ורמת האתגרים, שיותר התכוונו לדון מה חושבים המייצרים על פרטי האתגר... (למרות שאין חולק שהמייצרים חושבים הרבה איך יגיבו המדרגים על יצירתם, אבל מקודם צריך שלמייצר יהיה חשק ליצור משהו - וזה כמובן תלוי בפרטי האתגר - ורק אז הוא חושב איך ומה ליצור שיקבל דירוג גבוה)

רעיון קליל (לכבוד חג השבועות המתקרב ..)
שעורים -
כל מה שקשור לשעורים
שדה שעורים, סצנות שמתרחשות בשדה שעורים, לבנות דברים שעשויים משעורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה