לדעתי כל אתגר ניתן לקחת אותו למקומות מאוד יצירתיים זה עניין של לשבת ולחשוב על מה הפוטנציאל של האתגר איפה הצדדים המצחיקים או המפתיעים שניתן להפיק מהאתגר, לדוגמא אתגר על קיר לכאורה משעמם , אבל ברור שניתן ממש לעשות דברים מדהימים ולקחת את זה למחוזות בלתי שגרתיים ומפתיעיםפעם הייתי משתתפת היה לי מרץ ליצירות ולהתחיל לחשוב. אבל לאחרונה אין לי מרץ, אני מרגישה שנמאס ואין בזה חידוש מיוחד, באתגרים, לא יודעת משהו שאני לא צריכה לאמץ את המוח מדי, פשוט להסתכל מה עשו פעם ולהעתיק....
היה קריעת ים סוף בימינו:סצנות של קריעת ים סוף עדיין לא היה
www.prog.co.il
שקיעה כבר היה:האם כבר היה נושא: שקיעות וזריחות מרהיבות?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
באמת לאחרונה האתגרים קצת יבשים ומשעממים...פעם הייתי משתתפת היה לי מרץ ליצירות ולהתחיל לחשוב. אבל לאחרונה אין לי מרץ, אני מרגישה שנמאס ואין בזה חידוש מיוחד, באתגרים, לא יודעת משהו שאני לא צריכה לאמץ את המוח מדי, פשוט להסתכל מה עשו פעם ולהעתיק....
לדעתי זה רעיון טוב ממש שיפתור חלק מהבעיהמישהו שם לב שבשבוע האחרון היו לנו שמונה אתגרים ??
מעניין האם זה בכוונה תחילה, או רק להשלים את החור מפסח, כי אני אישית הייתי אומר שעדיף לצמצם קצת את האתגרים לכדי 3/4 בס"ה כולל אתגר שבועי, וכך לכאורה יהיה יותר היענות ומשתתפים !!
השאלה מה בדיוק נקרא רעיון טוב שלא יבש ומשעמם ?? אשמח שתכתבו !!באמת לאחרונה האתגרים קצת יבשים ומשעממים...
קצת אזלו הרעיונות(לא מדברת על משהו ספציפי אלא באופן כללי... גם כשאני הייתי צריכה להעלות אתגר הרגשתי שהכול כבר היה..)
יש הרבה פרמטרים שיכולים לגרום להרבה אנשים להשתתף או לאהוב את האתגר אבל ברור שיש אתגרים שהם יותר אהוביםהשאלה מה בדיוק נקרא רעיון טוב שלא יבש ומשעמם ?? אשמח שתכתבו !!
למעשה כבר דובר על זה בעבר רבות, ועל טעם וריח וכו', יש כאלו שאוהבים יותר רעיונות אומנותיים, פיסולים נועזים, דברים לא הגיוניים, ויש כאלו שאוהבים יותר נוסטלגיה, קטע משעשע, ריאליסטיות וכדומה, ויש כאלו שרוצים רק דברים קשים לבינה ליצור וכדומה
אני אישית חושב שרוב האתגרים גם האחרונים היה להם נופך של חידוש מה שעד כה לא היה, כך שלי בכל אופן זה מעניין
היה מישהו (לא זוכר מי) שהציע משהו מאוד מעניין, שיחלקו את השבוע בצורה קבוע, כך (או אחרת)
יום א' מאסטר, יום ב' ריאליסטי, יום ג' אומנותי, יום ד' ציורי, יום ה' סוריאליסטי (או בלי יום ה', ורק ארבע אתגרים לשבוע)
וכך חוזר חלילה, זה נותן איזה מסלול ברור שכך נדרש ליצור מכל סוגי היצירות, ולא כמה ימים רצוף מאותו סוג.....
ניקח דוגמא, אתגר על הניקים של פרוג הוא היה אתגר ממש פופלארי כי הוא נותן ישירות אופציה ליצירתיות גם לא במחשבה עמוקה ממש וגם אנשים הרגישו חיבור ישירות לאתגר
דוגמא אחרת אתגר שהיה לאחרונה ממש (250 אופס...) נשווה אותו לאתגר 251 אין פרופורציה בכלל לאתגר 250 יש 7000 צפיות ולאתגר 251 רק 1000
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים