רעיונות להפוגה מרגיעה - דחוף!!!

• הוסף לסימניות
רעיונות להפוגה מרגיעה - דחוף!!!
עברתי השבוע מבזק בנלאומי לאתרוג
עד היום בחטאי המרובים לאחר יום עבודה הייתי מתישבת ליד המחשב עם סנדוויץ טוב
ומסתכלת באיזה סרט מעניין או תוכנית אחרת...
אבל זהו סגרתי את זה - מכל הסיבות הטובות!
אני מרגישה עם חלל ריק (למרות ההבנה שזה צעד נכון וחיוני לבית יהודי)
אני חייבת תחלופה מרגיעה ונחמדה כזו בשביל להירג לנוח בלי להתאמץ
ניסיתי ספר - אבל זה ממש לא זה (למרות שאני ממש אוהבת לקרא!!)
בבקשה עזרה!!!
שלא אשבר חלילה...

• הוסף לסימניות
סודוקו!!!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
תנסי את אתר הידברות.

• הוסף לסימניות
אנסה את זה...

• הוסף לסימניות
פרוג...

• הוסף לסימניות
תחפשי סרטים של הרב לסרי.
זו קומדיה שמתאימה לבית היהודי.

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על הידברות וערכים גם נהנים וגם יוצאים עם תובנות חדשות ולא מרגישים שחסר רוחניות כך ההכנה לפני החגים וכו'
אם את רוצה מצחיקים אז הרב קוואס הרב לסרי (סגנון עממי) והרב פנגר (מומלץ) בהידברות יש גם תוכניות בהרבה נושאים (תוכניות ארוח, בריאות, קבלה, שרות הציבור). הרב זמיר כהן יש לו הרצאות קצרות על חג שמתקרב ואת יכולה לראות ליד כל סרט או תוכנית כמה זמן היא

וחוץ מזה מה רע בפרוג? הוא בהחלט משמש אצלי להתאוררות

• הוסף לסימניות
אתר "אשירה". הרצאות שבועיות של הרבנית ימימה מזרחי. כיף עם העשרה נהדרת גם יחד.

• הוסף לסימניות
הרב פנגר מהידברות מאד מומלץ.
(נדמה לי שההרצאות באתר אשירה עולות 5 ש"ח להרצאה. (וברור שזה עדיין שווה)
בהצלחה! יישר כח וכל הכבוד על היוזמה!

• הוסף לסימניות
בהמלצת נעמי ברקאי - שוב תודה
שמעתי הרצאה מדהימה - באתר הידברות
אחזור על זה בהמשך זה מענין מרתק ובעיקר מאלף בינה!
אם יש עוד אתרים נחמדים שנפתחים דרך אתרוג אשמח לשמוע!!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד.
גמילה זה באמת תהליך קשה ;)

• הוסף לסימניות
"שופר"
"קול הלשון" (כולל הרצאות וידאו מרתקות לנשים)

• הוסף לסימניות
כל הכבוד הייתי במצבך וזה באמת לא פשוט, אני ממלאת את החסר כמו שכתבו למעלה בהידברות - פנגר ממכר ברמה שקשה להפסיק. אשירה צריך לבקש מאתרוג שיפתחו אתרים לנשים והם פותחים בלי בעיה. ערכים גם יש מה לראות למרות שפחות.
אבל לצערנו הרבה פעמים יש איזה "געגוע" לדברים הישנים והבעיתיים אבל לפום צערא אגרא תתחזקי זה שווה את הראש הנקי ואת המצפון הלא מיוסר.
חזקי ואמצי עשית צעד חשוב!!!

• הוסף לסימניות
כל ההתחלות קשות, אבל את לא תתחרטי ואם תרגישי ריקנות תנסי להזכר בריקנות שחשת בגלל ההפוגה...

• הוסף לסימניות
קחי לעצמך פרויקט לימודי של מקצוע או סתם חובבנות..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
חזקי ואמצי!
שכרך גדול מאוד...

• הוסף לסימניות
תודה על כל העידוד זה באמת מחזק

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!

כדאי לפתח תחביב אפילו ללמוד לנגן על פסנתר למשל, לעשות הליכות, להתנדב באיזה אירגון מידי פעם.

הקושי הזה לדעתי יעבור תוך כמה זמן, זה הרי עניין של הרגל, מה שלא יעבור אף פעם זה התחושה של הנצחון, שהתגברת ונצחת על ניסיון לא קל.

האינטרנט עם שלל אופציות הבידור שבו, דומה לשתיה מתוקה לבן אדם צמא, כמה שישתה הוא ישאר צמא, דברים אחרים לעומת זאת כמו התנדבות, תחביבים וכו', הם לפעמים כמו מים, אין להם תמיד טעם, אבל הם הם שמרווים את הצמאון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה