- הוסף לסימניות
ואם??בקשר להתעסקות עם המחשב של העבודה, תבדקו קודם אם אין ניטור למחשב, אחרת הבוס רואה כל אתר שנכנסת אליו.....
מותר גם לחיות בעבודה!
ואם??בקשר להתעסקות עם המחשב של העבודה, תבדקו קודם אם אין ניטור למחשב, אחרת הבוס רואה כל אתר שנכנסת אליו.....
ותאמינו או לא-יום שלא עושים כלום, יותר מעייף מיום שעובדים נון סטופ!!אני לא מסכימה איתך (לשם שינוי)
מעדיפה פי מליון את העבודה העמוסה והתובענית שלי,
אפילו שאני יכולה להגיע בקלות לסנדוויץ של הבוקר ב-2 אחרי צהריים!
מאשר את התחושה המשמימה והמתסכלת של לשבת מול מחשב חסרת מעש ואונים
בידיעה ברורה שבבית ממתינות לך אלפי מטלות. זה מרגיש קצת כמו כלא בתשלום. בזבוז זמן ממש.
את יכולה לחיותואם??
מותר גם לחיות בעבודה!
רק שאני לא מבינה באיזה עבודה כשכירה יש שעות מתות?? אולי תסבירו לי??
זה?ואם כבר, פעם משהו שם איזשהו משחק של לוח עם אותיות/מספרים שצריך להזיז עם החיצים.
למישהו יש אותו??
השתגעת???בתכנות/ בבדיקות....
אולי לא שעות מתות כמו שעווות של דיבורים.......
הן עושות.השתגעת???
עכשיו יגידו שמתכנתות לא רק מרוויחות מליונים אלא גם לא עושות כלום![]()
בדר" כבפיתוח יש מחזורים - מסיימים פיתוח לגירסה - עובד לבדיקות - בזמן הבדיקות יש זמנים מתים.. שמחכים שיפתחו באגים - וגם אם יש משימות נוספות בפרויקט אחר- לא תמיד אפשר לעבור אליו כי הזמינות שלך לגרסה יותר חשובה ושיקולים עסקיים נוספים...השתגעת???
רעיון מדהים מה לעשות בזמן פנוי!!!!
לכתוב פוסט בפרוג מה לעשות בזמן פנוי ולהוציא את העיניים לעצמאיים ולאלה שלא נושמים בעבודה!!
ועוד לקבל מהם לייקים!
עולם הזוי.......
איך שכחתי!בדר" כבפיתוח יש מחזורים - מסיימים פיתוח לגירסה - עובד לבדיקות - בזמן הבדיקות יש זמנים מתים.. שמחכים שיפתחו באגים - וגם אם יש משימות נוספות בפרויקט אחר- לא תמיד אפשר לעבור אליו כי הזמינות שלך לגרסה יותר חשובה ושיקולים עסקיים נוספים...
או בתחילת גירסה שהאפיון עוד לא סגור.. אבל אז בדר"כ אפשר כבר לעשות חקר לפיתוח כדי לחסוך מהעבודה בהמשך...
כמובן שתמיד אפשר ללמוד דברים חדשים, לשמוע הרצאות, אבל גם זה מעייף...
השתגעת???
משעמםםםםםם לא?לבדוק תחבורה
הנושאים החמים