נכתב ע"י גלידה;1534747:אבל פיצוחים יוצא מאד יקר, לא?
נכתב ע"י free;1225652:חיפשתי את ילדי לדייגים, ואת הקטן לדג.
משלוח המנות להורים היה אקווריום! עם סידור ירקות ודגים מעושנים...
נכתב ע"י רותי12;1536496:ברכה שקשורה למכבי אש (זהו נגמרו לי הרעיונות
יש למישהו? ולא "שלכם באש ובמים" ... שזה לא מתאים לכל שכן ולכל חבר.....
נכתב ע"י לנדא;1536485:אין לי תמונה של אקווריוםאבל מחומרים דומים: דגים, גבינות, קרקרים וירקות.
למי שמחפשת להשתגע בלבד...
שלא תגידו שלא הזהרתי מראש!!
בשנה הראשונה הבאנו להורים מ-2 הצדדים סידור "פרחים" ע-נ-ק. זה היה טרוף של עבודה!
קנינו בחנות של פרחים כלי גדול לסידור פרחים וספוגים, ציפינו בנייר כסף ו...
אז מה יש לנו פה...?
על הבסיס עלי סלק גדולים כתחליף לעלים הגדולים שבסיס סידורי פרחים,
ועל זה נבטים וחסה קצוצה כמצע.
והשאר... פרחים שונים ומשונים מסודרים בגבהים שונים בדיוק כפי שמסדרים סידור פרחים,מהגבוה לנמוך עם איזון בין הגבהים...
התחלנו לסדר מהגבוה ביותר: דג מעושן שלם גדול אפוי בתנור, לאיזון של המשלוח בצד שמאל, לידו הינחנו 2 בקבוקים שמילאנו עם רוטב אלף האיים ורוטב שום ביתיים שהכנו...
ומסביב הפרחים הגבוהים: שהיו מורכבים בעיקר מדגים וגבינות: שושני סלמון מעושן על גבעולי גריסיני, שיפודים של גבינ"צ מגולגלת וקשורה בבצל ירוק וקובית פטה עם פרחי עגבניות שרי. שיפודי גבינה מותכת, שיפודי הרינג ודגי מלוח מגוונים, וכדו'
"עשב" בצמיחה יותר נמוכה: מירקות: פרחי תירס גמדי, גזר חתוך לגפרורים- קונוסים, מלפפונים קטנים.
פרחי בצל סגול (פרוס לחצי נראה נהדר!) פרחי גמבה,
דשא נמוך ממש: צנוניות קטנות, פטריות טריות על קרקעית הסידור, ולבסוף סידרנו על המצע, כמה סוגים של מציות, עוד קצת דגים מעושנים בפרוסות, וקצת קוביות בולגרית...
בהצלחה!
וסליחה על הרקע המזעזע של הצילום.... (חיפשתי תמונות שיוכלו לראות מעבר ליופי גם את כל הפרטים...)
נ.ב. יש עוד רעיונות, משוגעים יותר או פחות, אולי בהמשך הלילה בל"נ...
אולי מוצרים על רקע של שחור ולקשט עם חיפושיות?נכתב ע"י א.ת. פ.;1536522:ומשהו שקשור למיקימאוס איכשהוא? יש רעיון? או משהו מענין בגווני האדום שחור לבן?
ספר טובנכתב ע"י לאה פריד;1539676:מה אפשר להביא לבייבי סיטר- בחורה בת 16+-,
שלוקחת את ילדיי כל יום חמישי לשעתיים לגינה, ומשקיעה את כל נשמתה בשבילם?
(עד 100 שקל).
נכתב ע"י חדוי כנרת;1539684:ספר טוב
קרמים שונים
ארנק משובח
נכתב ע"י אביגיל אינש;1540062:הבת שלי (בת 11) מתחפשת לשדכנית (של פעם)
יש לי כמה שפורפרות של טלפון... קלסר וכו'
יש למשהו או משהיא רעיון כיצד אני מחברת את זה לתחפושת???
תודה!!!!!!
לא,נכתב ע"י אביגיל אינש;1540073:יש לך תמונה אולי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים