עזרה רעיונות לפטנטים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כשלמדתי בישיבה היה בחור 'מחונן' שהיה ממציא המצאות הזויות, באחת הלילות הוא לקח כוס חד פעמית מלאה במים וקשר אותה עם חוט מתכת לרשת של מאוורר רוטורי שהעמיד על השידה שמעל לראש שלו, וכיוון שעון שבת שידליק את המאוורר בשעה היעודה, ולמחרת המאוורר נדלק, הרשת התחילה להסתובב וכוס המים נשפך הישר על הראש שלו, להמשיך לישון הוא כבר לא יכל..:D:cool:
חמוד! אשמח לשמוע עוד רעיונות שהוא ביצע!!

• הוסף לסימניות
מה שרציתי לעשות לאתגר ולא הספקתי-
גלולות (כדורים) לבליעה או למציצה לפי שפה.
זתומרת- אם את טסה לסין וממש לא מבינה את השפה, את לוקחת קמוסה אחת מחבילה של השפה הסינית, ואת יודעת את השפה למשך 24 שעות....
כמובן שזה בנוסף לשפות האם שלך..

• הוסף לסימניות
וואי, פעם חלמתי על זה.
אני רואה שאני לא היחיד...
למה באמת אין כזה דבר???
ואגב, מישהו אמר לי שקיים כזה דבר אבל לא בארץ, אבל לא יודע אם מוסמך...
יש כזה במוסדי.
לבעלי בעבודה יש

• הוסף לסימניות
1.כובע פלסטיק לאמבטיה (רק מסגרת) שמנתב את המים עם הסבון מעבר לעיניים ומונע צרחות מחרישות אוזניים.
2. לוח דיגיטלי למטבח שמחליף את לוח הלורדים ופתקי הממו והמגנטים על המקרר. שיכלול פתקי תזכורות. לוח שנה דיגיטלי. רשימת מצרכים שנמצאים בארונות וכשחסר יתריע וכו'...
3. ניילון נצמד אכיל שיעטוף את הבאגטים הלאפות שנקרעות באכילה ה"נימוסית" ואפשר גם בטעמים. (באיזה טעם תרצה את העטיפה שלך? צ'ילי חריף, ברביקיו או קטשופ?)

• הוסף לסימניות
1.כובע פלסטיק לאמבטיה (רק מסגרת) שמנתב את המים עם הסבון מעבר לעיניים ומונע צרחות מחרישות אוזניים.
יש כזה דבר: http://www.gozrim.co.il/center/bytheway_hat_3103/
3. ניילון נצמד אכיל שיעטוף את הבאגטים הלאפות שנקרעות באכילה ה"נימוסית" ואפשר גם בטעמים. (באיזה טעם תרצה את העטיפה שלך? צ'ילי חריף, ברביקיו או קטשופ?)
אבל אם אוכלים את הניילון, הייתי רוצה לעטוף אותו במשהו - מאותה סיבה שעוטפים את הבגט בניילון... ואם כך אין לדבר סוף.

• הוסף לסימניות
אם חשבתם לעשות כסף מהמצאות קחו בחשבון : בימינו כמעט כל רעיון פיזי שתייצרו - אחרי יומיים תמצאו אותו למכירה באיביי ואם לא - אז כנראה שהוא לא כלכלי...

בגלל זה ההמצאות הרווחיות היום הם אפליקציות, או תוכנות ,

• הוסף לסימניות
מכשיר שמקפל כביסה....:eek::eek::eek:
נואשת:(:(:(
Laundry-piles1.jpg

• הוסף לסימניות
2. לוח דיגיטלי למטבח שמחליף את לוח הלורדים ופתקי הממו והמגנטים על המקרר. שיכלול פתקי תזכורות. לוח שנה דיגיטלי. רשימת מצרכים שנמצאים בארונות וכשחסר יתריע וכו'...
ממש התגשמות של הספר אחד מאלף של מיה קינן...

• הוסף לסימניות
זתומרת- אם את טסה לסין וממש לא מבינה את השפה, את לוקחת קמוסה אחת מחבילה של השפה הסינית, ואת יודעת את השפה למשך 24 שעות....
רגע רגע,
אם אתם כבר עושים כזה דבר, אשמח מאוד שתעשו את זה ללא ההגבלה של 24 שעות.
תודה רבה רבה!!!
:):p;):rolleyes::eek:;):):):eek:

• הוסף לסימניות
אשכול חמוד.
הפנטזיה שלי- מכונה שמדפיסה כסף אמיתי שקביל בכל החנויות
אני דווקא לא רוצה שיהיה כזה מכונה,
ואם כן אז רק לי!!!
כי אם יהיה לכולם הערך של הכסף יירד ....
:):p;):);):rolleyes::eek:

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציעה משהו יותר ישים סוג של אוזניה לשים אותה באוזן והיא מתרגמת שפות לדוגמא את נמצאת בסין ולא מבינה זה יתרגם לך את מה שאת שומעת לעברית,וגם סוג של דיבורית בפה שאת מדברת בעברית וזה נשמע בסינית. זה נראה לי יותר ישים ועוד כמה שנים זה יהיה,

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציעה משהו יותר ישים סוג של אוזניה לשים אותה באוזן והיא מתרגמת שפות לדוגמא את נמצאת בסין ולא מבינה זה יתרגם לך את מה שאת שומעת לעברית,וגם סוג של דיבורית בפה שאת מדברת בעברית וזה נשמע בסינית. זה נראה לי יותר ישים ועוד כמה שנים זה יהיה,

אוזניה כבר יש.
דיבורית- לא נראה לי

• הוסף לסימניות
מיקרוקר- מיקרוגל שמקרר אוכל תוך כמה דקות בעצם כמו מיקרוגל אבל ההפך...
למה באמת אין כזה דבר???
ואגב, מישהו אמר לי שקיים כזה דבר אבל לא בארץ, אבל לא יודע אם מוסמך...
זה נקרא שוק פריזר. קיים בארץ בהחלט
יש דבר כזה,
רופאי עור צורבים בעזרתו יבלות.:eek:
זה עושים עם חנקן נוזלי, לא עם שוק פריזר

• הוסף לסימניות
יש לנו פרויקט בתיכון 'להמציא פטנט'- ז'תומרת לחשוב על משהו גאוני שעוד לא קיים ולהכין אותו, לדוג' מה שבנות עשו: מקרר שאומר מה חסר בו ומה צריך לקנות, מגנומטר בכניסה לסמינר שבודק את אורך החצאיות ומי שלא לפי התקנון השער לא נפתח לה... קיצע'ר תנו רעיונות, את הביצוע תשאירו לי......;);):cool::rolleyes:
רובוט שממציא רעיונות שעדיין לא המציאו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה