אם היה פה בפרוג פורום לבנות סמינר לא היית רואה את התגובה הזאת... הייתי מאוד שמחה אם היו פותחים פה פורום לטטיות...חפשי לך פורום שלך בנות בסמינר לא של נשים כבודות שמה שמעניין אותן זה רק דברים משעממים נורא כמו.. כסף וניהול בית..ילדים וכאלה...
לאבא שלי יש כזו מכונהאשכול חמוד.
הפנטזיה שלי- מכונה שמדפיסה כסף אמיתי שקביל בכל החנויות
אם היה פה בפרוג פורום לבנות סמינר לא היית רואה את התגובה הזאת... הייתי מאוד שמחה אם היו פותחים פה פורום לטטיות...
טטית אמיתית!!!!!את טתית?
כי כשאמרתי לאנשים שיושבות כאן בנות 14, לא האמינו לי.
טטית אמיתית!!!!!
לפחות פעוטות שיודעות להתבטא ובלי שגיעות קטיב... אולי נוסיף פה הגבלה לשנת לידה מסויימת שתתעדכן כל שנה...אומרים טתית. (שם האות הוא טת, ולא טט!)
ואיפה, איפה הם כל אלו שפקפקו וטענו שאין כאן פעוטות. הולכת לחפש את האשכול ההוא ולקשר לכאן.
יד אלקטרונית שתסדר את כל הבית במקומי
יד אלקטרונית שתבשל במקומי
יד אלקטרונית שתאכיל במקומי
יד אלקטרונית שתלך לעבודה במקומי
יד אלקטרונית ש....
תזהרו לא לשלוח תודהאם אנחנו בעניין של בחורות וסמינר אז
מסכה שמורכבת מהפנים שלך, כאילו את מקשיבה אבל תכלס יכולה לאכול תוך כדי בלי שהמורה תשים לב,
או ביתן מתקפל למינימום מציבים אותו בכל מקום כשרוצים ללמוד למבחן בלי אחים קטנים ברקע...
או קסדה אלקטרונית שמזינים לתוכה את כל החומר של המבחן מלבישים אותה לכמה דקות, וזהו החומר בפנים....
או בובה בצלמך ובדמותך שיושבת במקומך בשיעור, בזמן שאת מסדרת עם מלכת הכיתה (יש עוד היום כזה דבר?) את כל העניינים הפנים חברתיים בחצר של הסמינר..
או מכשיר כזה שמגלה לך מה חושבים עליך, ומתברר שזה לא מה שאת חושבת שחושבים עליך...
נסחפתי
.
.
.
אני גאה בזה!!!תזהרו לא לשלוח תודה
מי ששולחת תודה מסגירה את עצמה שהיא מתחת לגיל 18
אומרים טתית. (שם האות הוא טת, ולא טט!)
נהדר שאת גאה בזה ואכן יש לך במה, אבל משומה כאן זה פחות המקום... לכל זמן ועת...אני גאה בזה!!!
מהההההההההההההההה??????????את טתית?
כי כשאמרתי לאנשים שיושבות כאן בנות 14, לא האמינו לי.
מהההההההההההההההה??????????
נבאת ולא ידעת מה נבאת או שזה אכן כך?
איזה דמיון פרוע
הגעת לזה לבד?יוווו אז את רוצה להגיד לי שכל הדיונים המגעילים פה זה בכלל לא נשואות כותבות(סאונדס ווירד)
אני גאה בזה!!!
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001231095בעבר דמיינתי מכונה שסורקת את נתוני הגוף שלצהלקוחות ויוצרת פרופיל דיגיטלי שאותו ניתן להזין בכל אתר מכירות ביגוד והנעלה ולקבל תמונה מדוייקת כיצד יראה בכל בגד או שילוב בגדים. חלפו כמה שנים, והטכנולוגיה כבר ממש כאן או כמעט כאן
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים