עזרה רעיונות לפטנטים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חפשי לך פורום שלך בנות בסמינר לא של נשים כבודות שמה שמעניין אותן זה רק דברים משעממים נורא כמו.. כסף וניהול בית..ילדים וכאלה...
אם היה פה בפרוג פורום לבנות סמינר לא היית רואה את התגובה הזאת... הייתי מאוד שמחה אם היו פותחים פה פורום לטטיות...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם היה פה בפרוג פורום לבנות סמינר לא היית רואה את התגובה הזאת... הייתי מאוד שמחה אם היו פותחים פה פורום לטטיות...

את טתית?
כי כשאמרתי לאנשים שיושבות כאן בנות 14, לא האמינו לי.

• הוסף לסימניות
מכשיר כמו אופה לחם, שעושה קציצות, פשטידות וכו'.....
שמים את כל חומרי הגלם (יש אופציה גם לקילוף בצד אחד) והוא לבד קוצץ, מערבב, עושה כדורים וכו'

• הוסף לסימניות
טטית אמיתית!!!!!

אומרים טתית. (שם האות הוא טת, ולא טט!)

ואיפה, איפה הם כל אלו שפקפקו וטענו שאין כאן פעוטות. הולכת לחפש את האשכול ההוא ולקשר לכאן.

• הוסף לסימניות
אומרים טתית. (שם האות הוא טת, ולא טט!)

ואיפה, איפה הם כל אלו שפקפקו וטענו שאין כאן פעוטות. הולכת לחפש את האשכול ההוא ולקשר לכאן.
לפחות פעוטות שיודעות להתבטא ובלי שגיעות קטיב... אולי נוסיף פה הגבלה לשנת לידה מסויימת שתתעדכן כל שנה...

• הוסף לסימניות
יאלה, תפסיקו לרדת עלי! אני בטוחה שיש פה הרבה נשואות צעירות שגדולות ממני כולה ב3-4 שנים !!!

• הוסף לסימניות
יד אלקטרונית שתסדר את כל הבית במקומי
יד אלקטרונית שתבשל במקומי
יד אלקטרונית שתאכיל במקומי
יד אלקטרונית שתלך לעבודה במקומי
יד אלקטרונית ש....

בעברית קוראים לזה רובוט... :p

• הוסף לסימניות
אם אנחנו בעניין של בחורות וסמינר אז
מסכה שמורכבת מהפנים שלך, כאילו את מקשיבה אבל תכלס יכולה לאכול תוך כדי בלי שהמורה תשים לב,
או ביתן מתקפל למינימום מציבים אותו בכל מקום כשרוצים ללמוד למבחן בלי אחים קטנים ברקע...
או קסדה אלקטרונית שמזינים לתוכה את כל החומר של המבחן מלבישים אותה לכמה דקות, וזהו החומר בפנים....
או בובה בצלמך ובדמותך שיושבת במקומך בשיעור, בזמן שאת מסדרת עם מלכת הכיתה (יש עוד היום כזה דבר?) את כל העניינים הפנים חברתיים בחצר של הסמינר..
או מכשיר כזה שמגלה לך מה חושבים עליך, ומתברר שזה לא מה שאת חושבת שחושבים עליך...
נסחפתי
.
.
.
תזהרו לא לשלוח תודה
מי ששולחת תודה מסגירה את עצמה שהיא מתחת לגיל 18

• הוסף לסימניות
בעבר דמיינתי מכונה שסורקת את נתוני הגוף שלצהלקוחות ויוצרת פרופיל דיגיטלי שאותו ניתן להזין בכל אתר מכירות ביגוד והנעלה ולקבל תמונה מדוייקת כיצד יראה בכל בגד או שילוב בגדים. חלפו כמה שנים, והטכנולוגיה כבר ממש כאן או כמעט כאן.

כמו"כ חלמתי על קסדה המתלבשת על הראש ולומדת את כל נתוני השיער, מבנה גולגולת, כיווני ואזורי צמיחה. ומציעה סגנונות תספורת, לאחמ"כ מספרת בהתאם לסגנון הרצוי. נחכה שגם זה יהיה.

• הוסף לסימניות
את טתית?
כי כשאמרתי לאנשים שיושבות כאן בנות 14, לא האמינו לי.
מהההההההההההההההה??????????
נבאת ולא ידעת מה נבאת או שזה אכן כך?
איזה דמיון פרוע
הגעת לזה לבד?יוווו אז את רוצה להגיד לי שכל הדיונים המגעילים פה זה בכלל לא נשואות כותבות(סאונדס ווירד)

• הוסף לסימניות
מהההההההההההההההה??????????
נבאת ולא ידעת מה נבאת או שזה אכן כך?
איזה דמיון פרוע
הגעת לזה לבד?יוווו אז את רוצה להגיד לי שכל הדיונים המגעילים פה זה בכלל לא נשואות כותבות(סאונדס ווירד)

לא ניבאתי. ידעתי. (על מישהי אחרת, לא על פותחת האשכול).
ולהשערתי, יש כאן עוד הרבה מאד, גם קוראות סמויות וגם משתתפות.

• הוסף לסימניות
טוב לדעת
לא חשבתי אפילו על הכיוון הזה.
חכמים הזהרו בדבריכם(זה לא אני אמרתי)

• הוסף לסימניות
אני גאה בזה!!!

אין מה להתגאות בהיותך מתחת לגיל 18. תוך שלוש-ארבע שנים זה יעבור לך... :D הכרתי אלפי נערות. כולן הזדקנו בסוף.

וברצינות: ילדות יכולות להיות בני אדם חכמים ונבונים מאד. אין לאף אחד בעיה עם זה.
אבל כשנשים מתייעצות כאן בענייני אמהות ונשים, הן אמורות לקחת בחשבון שחלק מהקוראות והמגיבות שלהן, הן נערות צעירות.

• הוסף לסימניות
בעבר דמיינתי מכונה שסורקת את נתוני הגוף שלצהלקוחות ויוצרת פרופיל דיגיטלי שאותו ניתן להזין בכל אתר מכירות ביגוד והנעלה ולקבל תמונה מדוייקת כיצד יראה בכל בגד או שילוב בגדים. חלפו כמה שנים, והטכנולוגיה כבר ממש כאן או כמעט כאן
.
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001231095

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה