- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;644209:bbr אני מכירה אותך מאין שהוא?
מי את? אני לא יודעת, אולי את מכירה אותי!
נכתב ע"י ggg;644209:bbr אני מכירה אותך מאין שהוא?
דווקא בספרים יותר השקעתי ויש לנו את שעת סיפור הספר הראשון שלי ו100מושגים ראשונים עוד אחד של תרצה פלג "על דני" לא זוכרת את שמו והספר המתוק כמובן...נכתב ע"י נוי;646050:"שעת סיפור"- הראשון. יש בו קצת הפעלות, ומגוון סיפורים למגוון גילאים. (לבן שנה לא בדיוק)
הספר הראשון שלי ממש לקטנים- מצוין.
משחק? השאלה היא מה מדבר אליהם יותר:הרכבה או משהו מפעיל כמו כלי רכב ודמויות, כלי מטבח, בובה עם אמבטיה ואביזרים. הייתי היום בחנות יש הרבה אפשרויות גם זולות.
ניחומי...נכתב ע"י נני5;645245:אני גדלתי כל השנים על השיטה שאמא לילדים לא צריכה להתפלל, והתפקיד שלה הוא להיות עם הילדים.
עד השנה.
אמנם נשארתי עם הילדים בבית כל היום. גמרו אצלינו את התפילה בשעה 6.30 [בערב!!!]. היה קשה, ולא הצלחתי להתפלל חוץ מברכות השחר, וגם זה בקושי. אך לא הייתי עם נקיפות מצפון, כי ניסיתי להיות הכי רגועה עם הילדים, אך לא פתחתי את המחזור חוץ מבתקיעות [מנין לאמהות...]
כשחזרנו הביתה במוצאי החג, גיליתי שהמקרר 'הלך', ושלושה ילדים נדבקו באבעבועות רוח...
כנראה שגם אמא לילדים צריכה להתפלל משהו בר"ה.
העיקר, שיהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה. והרבה נחת!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים