האמת היא שככה גם אני חשבתי עד שנה שעברה, ולכן עד אז בארוחת צהרים הבאנו כמה פירות טו בשבט,
גם אנחנו עושים סעודת אמנים.סעודת אמנים,
וואי כמה קלוריות...אצלינו זה ממש ארוחה חגיגית
הנה תמונות לדוגמה
וואו את ממש משקיענית כל הכבוד!!!!אצלינו זה ממש ארוחה חגיגית
הנה תמונות לדוגמה
תעשי אולי באמת זר ממתקים או פירות יבשים אבל כדאי לך לנתב את זה למסיבת אמניםקופצת על האשכול
ילדה בת 6 שיש לה יומולדת מחר בט"ו בשבט
רוצה להזמין קצת חברות ולעשות משהוא נחמד
יש לכן רעיון על משהוא חמוד וקטן שאני יכולה לעשות איתן ושיחזרו איתו הביתה , בלי אפיה..., פלסטליה וכו'
סוג של זר ממתקים חמוד.
תודה
במחשבה שניה אני קוראת שוב את ההודעה שלך ואני אוחזת שזה יומולדת וזה חייב להיות קשור לכלת החגיגה כמובן...תעשי אולי באמת זר ממתקים או פירות יבשים אבל כדאי לך לנתב את זה למסיבת אמנים
תספרי להם סיפור קצר על כוחה של אמן, משהו שיפעים אותן ממש (ולא חסרים סיפורים כאלה)
ואז שכל אחת אם יש לה תגיד שם של מישהו שקרוב אליה שצריך ישועה במשהו.
זה זכור לי מהילדות כחוויה של ממש כל פעם שעשו לנו
אפשר להצטרף לחגיגה?אצלינו זה ממש ארוחה חגיגית
הנה תמונות לדוגמה
סליחה שספרתי וסליחה שאני שואלת,אצלינו זה ממש ארוחה חגיגית
הנה תמונות לדוגמה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים